pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.381
ne znam jel gore živeti u SF i gledati majmunčine raznih vrsta ili u Bg biti okružen idiotima drukšim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam jel gore živeti u SF i gledati majmunčine raznih vrsta ili u Bg biti okružen idiotima drukšim
Besplatno će te odvesti do najbliže ludareAko se ja recimo osecam kao dete i izjasnjavam kao dete da li onda ne moram da platim kartu za gradski autobus jer se deca voze besplatno?![]()
onda ne moras ali je obavezno pristustvo roditelja i potvrda iz vrticaAko se ja recimo osecam kao dete i izjasnjavam kao dete da li onda ne moram da platim kartu za gradski autobus jer se deca voze besplatno?![]()
Probaj, pa nam javi svoje iskustvo.Ako se ja recimo osecam kao dete i izjasnjavam kao dete da li onda ne moram da platim kartu za gradski autobus jer se deca voze besplatno?![]()
samo pazi kako hodas mozda te pokakimProbaj, pa nam javi svoje iskustvo.
Ili ne, još bolje, izjasni se kao ptica (da se ne guraš u busu, a vrućina), pa poleti. Ali za početak ipak sa neke manje visine...![]()
Ako preživiš poletanje, slobodno me pokaki.samo pazi kako hodas mozda te pokakim![]()
znas ti da to donosi srecuAko preživiš poletanje, slobodno me pokaki.![]()
![]()
Neka, mani me tih bapskih priča i verovanja.znas ti da to donosi srecu![]()