- Poruka
- 128.519
Ako se ja recimo osecam kao dete i izjasnjavam kao dete da li onda ne moram da platim kartu za gradski autobus jer se deca voze besplatno? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može, ali može u San Franciskua ako se osećam i izjašnjavam kao domorodac iz ekvadora jel smem ići po beogradu gol da mi se vidi spolovilo
ne bi tamo išo ni u LA da mi platiš dnevnice nabijem na rac tu boleštinuNe može, ali može u San Francisku
ajd elej još i đeneđene ali SF je propo ko ona stvar kroz suknene gaćene bi tamo išo ni u LA da mi platiš dnevnice nabijem na rac tu boleštinu
to ni oni vise ne mogu, daju im neke krpe da navuku kad dolaze turisti u posetua ako se osećam i izjašnjavam kao domorodac iz ekvadora jel smem ići po beogradu gol da mi se vidi spolovilo
koliko je ovo tacno jer su u usa bas veoma strogi za nemoralna ponasanja na ulicii možeš da serreš na ulicu u San Francisku a da niko ne sme ništ ada ti kaže
jel na spanskom?danas u amanu neke dve iz ekvadora... da sam znao španski reko bi im deste ša imaaaa
pa da, da sam znao španskogjel na spanskom?
![]()
ma samo odvrnes google translatorpa da, da sam znao španskog
imam nokiju od pesto dinarama samo odvrnes google translator
¿Tienes hijos?
možeš na forumu da se osećaš i izjašnjavaš kao kaktus...bolje nego fikus a daje ti pravo da bockaš....kaktus se ne može banovati zbog bockanja drugihAko se ja recimo osecam kao dete i izjasnjavam kao dete da li onda ne moram da platim kartu za gradski autobus jer se deca voze besplatno?![]()
Može samo u San Francisku, svi ostali se zgražavajukoliko je ovo tacno jer su u usa bas veoma strogi za nemoralna ponasanja na ulici
jel u SF sniman film Pink Flamingo ahahhahaaaaaaaaaMože samo u San Francisku, svi ostali se zgražavaju
tamo bi bilo normalnojel u SF sniman film Pink Flamingo ahahhahaaaaaaaaa
vala baštamo bi bilo normalno