Kizanovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.486
IDIOTI!Šta je WOKE?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IDIOTI!Šta je WOKE?
Pa dobro, onda makar kapiraš da je u pitanju isto prosipanje para, a to ne valja.Ako moje pare koje uplacujem u RFZO mogu da idu na lecenje milion srpskih hipohondra, i to minimum, moze i za operaciju promene pola.
Pa idi pa menjaj pol. Ti si i onako nesto izmedju.Ako moje pare koje uplacujem u RFZO mogu da idu na lecenje milion srpskih hipohondra, i to minimum, moze i za operaciju promene pola.
A, sta ? Ti hoces da postanes musko?Ako moje pare koje uplacujem u RFZO mogu da idu na lecenje milion srpskih hipohondra, i to minimum, moze i za operaciju promene pola.
Šta je WOKE?
Ako moje pare koje uplacujem u RFZO mogu da idu na lecenje milion srpskih hipohondra, i to minimum, moze i za operaciju promene pola.
Bilo je vec i vise samoubistva zbog nemogucnosti za tu operaciju.
Svašta. Pa i ta osoba takođe plaća zdravstveno osiguranje.Жао нам је, али нема пара за такво извољевање пацијената, осим ако имају своје паре за операцију ...
Kako?Ti si gori i od mene
Po spartanskim rečenicama
Ha ha ha to je zato sto sam temu otvorio sa tableta pa tesko kucamPo spartanskim rečenicama
Ja sam uvek mislio da je ta promena pola kompleksna rabota sa neizvesnim posledicama raznih vrsta. A ovde se prica kao da je to - odes na pivo u lokalnu kafanicu!
Moj problem s ovim je kad roditelji odlucuju za decu kog ce pola biti, i onda to dete zivi sa posledicama takve roditeljske odluke. Pritom su roditelji uvereni da rade ispravnu i dobru stvar. Zbog 'socijalne svesnosti'.!
Na stranu efekat polne zbunjenosti i shvatanje sopstvene seksualnosti.
Ovde je u pitanju stav zajednice koja veruje da je to ok i siri propagandu pod istim okriljem 'svesnosti'.
ostale elemente woke kulture ne komentarisem zato sto ne znam sustinu i razloge.
Woke ce eventualno da prodje a ta deca ce da nastave da zive sa posledicama. To mi je zasmetalo.
To postoji u medicini , razna ta stanja. Nije to od besa kao palo nekome na pamet.Ja sam uvek mislio da je ta promena pola kompleksna rabota sa neizvesnim posledicama raznih vrsta. A ovde se prica kao da je to - odes na pivo u lokalnu kafanicu!
Moj problem s ovim je kad roditelji odlucuju za decu kog ce pola biti, i onda to dete zivi sa posledicama takve roditeljske odluke. Pritom su roditelji uvereni da rade ispravnu i dobru stvar. Zbog 'socijalne svesnosti'.!
Na stranu efekat polne zbunjenosti i shvatanje sopstvene seksualnosti.
Ovde je u pitanju stav zajednice koja veruje da je to ok i siri propagandu pod istim okriljem 'svesnosti'.
ostale elemente woke kulture ne komentarisem zato sto ne znam sustinu i razloge.
Woke ce eventualno da prodje a ta deca ce da nastave da zive sa posledicama. To mi je zasmetalo.
Kazi to i ovim hipohondrima koji guse svaki medicinski sistem, pa i srpski.Жао нам је, али нема пара за такво извољевање пацијената, осим ако имају своје паре за операцију ...
Ne, vreme gde su normalni ljudi, bez zestokih psihickih problema, rado ustupali svom vladaru i feudalcu svoju imovinu i fizicki integritet nikada nije postojalo.Čini ti se, to je samo Individualizam
...
U prevodu, ljudi su bioloski individualci.
Postoji sustinska razlika izmedju kolektiviteta odozgo-nadole, i odozdo-nagore.Tako je, ko međedi, svi mi živimo danas u svojim pećinama.
Ali da nismo u prošlosti svi živeli na gomili u jednoj pećini, k..c moi bi ti sada kuckao po internetu.
A, kada se svemirskim brodom preseliš na mars, to je isto delo nekog biološkog pojedinca !....
u redu je kad je to opravdano, znam da ima puno anomalijaTo postoji u medicini , razna ta stanja. Nije to od besa kao palo nekome na pamet.
To nije pitanje zajednice.
Raylog je transhumanistiчке природе.
Када кажем природне, заиста мислим да је онтологија технологије природна !
ne znam šta da kažem , daj neku idejuu redu je kad je to opravdano, znam da ima puno anomalija
(nesudjeni sudent defektologije)
ne znam šta da kažem , daj neku ideju
To postoji u medicini , razna ta stanja. Nije to od besa kao palo nekome na pamet.
To nije pitanje zajednice.