WOKE goes, children stay

Ako moje pare koje uplacujem u RFZO mogu da idu na lecenje milion srpskih hipohondra, i to minimum, moze i za operaciju promene pola.

Не може.

Проблем цивилног друштва су бесконачна љ.права, слободе и демократије сваке индивидуе, а за толико фантазмагоричних личних жеља сваког појединца нема такве и толике економије.

Не постоји таква економија која може то да истрпи !

Ja sam uvek mislio da je ta promena pola kompleksna rabota sa neizvesnim posledicama raznih vrsta. A ovde se prica kao da je to - odes na pivo u lokalnu kafanicu!

Moj problem s ovim je kad roditelji odlucuju za decu kog ce pola biti, i onda to dete zivi sa posledicama takve roditeljske odluke. Pritom su roditelji uvereni da rade ispravnu i dobru stvar. Zbog 'socijalne svesnosti'.!
Na stranu efekat polne zbunjenosti i shvatanje sopstvene seksualnosti.
Ovde je u pitanju stav zajednice koja veruje da je to ok i siri propagandu pod istim okriljem 'svesnosti'.

ostale elemente woke kulture ne komentarisem zato sto ne znam sustinu i razloge.

Woke ce eventualno da prodje a ta deca ce da nastave da zive sa posledicama. To mi je zasmetalo.

Ja sam uvek mislio da je ta promena pola kompleksna rabota sa neizvesnim posledicama raznih vrsta. A ovde se prica kao da je to - odes na pivo u lokalnu kafanicu!

Moj problem s ovim je kad roditelji odlucuju za decu kog ce pola biti, i onda to dete zivi sa posledicama takve roditeljske odluke. Pritom su roditelji uvereni da rade ispravnu i dobru stvar. Zbog 'socijalne svesnosti'.!
Ovde je u pitanju stav zajednice koja veruje da je to ok i siri propagandu pod istim okriljem 'svesnosti'.

ostale elemente woke kulture ne komentarisem zato sto ne znam sustinu i razloge.

Woke ce eventualno da prodje a ta deca ce da nastave da zive sa posledicama. To mi je zasmetalo.

Raylog je transhumanistiчке природе.

Када кажем природне, заиста мислим да је онтологија технологије природна !

To postoji u medicini , razna ta stanja. Nije to od besa kao palo nekome na pamet.
To nije pitanje zajednice.

Čini ti se, to je samo Individualizam
Ne, vreme gde su normalni ljudi, bez zestokih psihickih problema, rado ustupali svom vladaru i feudalcu svoju imovinu i fizicki integritet nikada nije postojalo.

To je postojalo samo u nekoj masti.

I realnom svetu, to nasilje odozgo-nadole kolektiviteta u svakoj normalnoj individui razvija patologiju.

U prevodu, ljudi su bioloski individualci.

Tako je, ko međedi, svi mi živimo danas u svojim pećinama.

Ali da nismo u prošlosti svi živeli na gomili u jednoj pećini, k..c moi bi ti sada kuckao po internetu.

A, kada se svemirskim brodom preseliš na mars, to je isto delo nekog biološkog pojedinca !....:fdlan:
Postoji sustinska razlika izmedju kolektiviteta odozgo-nadole, i odozdo-nagore.

Sustinska, i kljucna.

To je toliko kljucna razlika, da je osnova svake moderne drustvene discipline.

Neces oticii na Mars sa poniznim slusanjem paterfamiliasa u Zadruzi.

Raylog je transhumanistiчке природе.

Када кажем природне, заиста мислим да је онтологија технологије природна !

dal da pitam google translate ili chat gpt da mi prevede sta si hteo da kazes?
previse sabijeno da bi mogao da nadjem znacenje koje si hteo da prosledis

Back