- Poruka
- 12.986
Da li ce WOKE unistiti decu opusteno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ode u Čemjeriku kad su zagađeni tolikou murici su vec iskvarena nepovratno, al zato kod nas nece, jer kod nas sve sporo dolazi, a do tad ce vec nadolazeca plima nacionalizma ponovo zadrmati Evropom
Šta je WOKE?
Pa ne smeta meni sto su oni takvi kakvi jesu, cak sta viseŠto ode u Čemjeriku kad su zagađeni toliko
Hvala SnowkoOva nova politika gde mozes da kazes da se osecas kao komad namestaja i da se uvredis ako te ljudi ne tretiraju kao fotelju i ne obracaju ti se tako.
U principu, sve ono sto je pre 20 godina islo obavezno kod psihijatra a sada se forsira kao novo normalno.
Aha, nismo se razumili ondaPa ne smeta meni sto su oni takvi kakvi jesu, cak sta vise![]()
Onu koju su woke roditelji bez ikakve potrebe stavili na “terapiju” za blokadu puberteta su već potpuno uništili.Da li ce WOKE unistiti decu opusteno.
Nzm baš da li tu spadaju i blokatori puberteta, inače je već bilo i samoubistava zbog operacija promene pola na zahtev.Svakako, društvo je u ovom trenutku na zenitu sprdnje.
Воук[1] (од енглеског woke, прошло време глагола „пробудити се“) је политички термин који потиче из афроамеричког енглеског и означава повећану пажњу питањима која се односе на друштвену, расну[2] и родну[3] равноправност. Други назив је „вокизам” или „воукизам”[4]. До касних 2010-их, термин „буђење“ је добио општије значење: „повезан са левичарском политиком, либералним покретима, феминизмом, ЛГБТ активизмом“ и постао је предмет мемова, ироничне употребе и критикеŠta je WOKE?
Pa da, pretpostavila sam da je nešto dosadnoВоук[1] (од енглеског woke, прошло време глагола „пробудити се“) је политички термин који потиче из афроамеричког енглеског и означава повећану пажњу питањима која се односе на друштвену, расну[2] и родну[3] равноправност. Други назив је „вокизам” или „воукизам”[4]. До касних 2010-их, термин „буђење“ је добио општије значење: „повезан са левичарском политиком, либералним покретима, феминизмом, ЛГБТ активизмом“ и постао је предмет мемова, ироничне употребе и критике
https://sr.wikipedia.org/wiki/Воук
generalni termin WOKE culture
ima i toKo određuje šta je preterano?
Ti si gori i od meneima i to
sta je normalno a sta preterano
Bilo je vec i vise samoubistva zbog nemogucnosti za tu operaciju.Nzm baš da li tu spadaju i blokatori puberteta, inače je već bilo i samoubistava zbog operacija promene pola na zahtev.
Centrali komitet MAGA, Met Volsh, i Nestorovic.Ko određuje šta je preterano?
Kao i samoubistava nakon te operacije.Bilo je vec i vise samoubistva zbog nemogucnosti za tu operaciju.
Ako moje pare koje uplacujem u RFZO mogu da idu na lecenje milion srpskih hipohondra, i to minimum, moze i za operaciju promene pola.Kao i samoubistava nakon te operacije.