Within Temptation

Dobri su, imam jaku želju da ih gledam uživo.. nadam se da će mi se jednog dana ukazati prilika!
Nov album je odličan! Frozen i Cross su mi najupečatljivije pesme sa njega.. od starijih pesama Memories, Towards the End, Ice Queen, Deciever.., Enter, Restless, The Dance.....

Cim sam ih cula,imala sam neku odbojnost(valjda su me podsetili na Nightwish koji ne podnosim),medjutim,nedavno sam se skroz navukla ne njih,bas mi se svidja njen glas,nije tipican glas solo-pevacice kao Tarjin...Za sad mi se svidjaju The truth beneath the rose,Forgiven,Angels,See who I am,Iced Queen,Mother Earth,Frozen...
What have you done je po meni potpuno van mozga uradjena pesma...Tacno,dok je slusam,bas mislim na one americke grozno komercijalne rock bendove tipa Linkin Park..

Zmajche90:
Cim sam ih cula,imala sam neku odbojnost(valjda su me podsetili na Nightwish koji ne podnosim),medjutim,nedavno sam se skroz navukla ne njih,bas mi se svidja njen glas,nije tipican glas solo-pevacice kao Tarjin...Za sad mi se svidjaju The truth beneath the rose,Forgiven,Angels,See who I am,Iced Queen,Mother Earth,Frozen...
What have you done je po meni potpuno van mozga uradjena pesma...Tacno,dok je slusam,bas mislim na one americke grozno komercijalne rock bendove tipa Linkin Park..
Dobroo uradjen post...

aaa...navukla sam se na njih :lol: :lol: :lol:
I have to try to break free
From the thoughts in my mind.
Use the time that I have,
I can't say goodbye,
Have to make it right.
Have to fight, cause I know
In the end it's worthwhile,
That the pain that I feel slowly fades away.
It will be alright.

inache to sada slusham pa ono 8-)

saki8050:
aaa...navukla sam se na njih :lol: :lol: :lol:
I have to try to break free
From the thoughts in my mind.
Use the time that I have,
I can't say goodbye,
Have to make it right.
Have to fight, cause I know
In the end it's worthwhile,
That the pain that I feel slowly fades away.
It will be alright.

inache to sada slusham pa ono 8-)
ma to ti je kao virus...brzo se siri.......

zila:
Obozavam ih!!!!To je bend iz Holandije,sviraju gothic,instrumental rock i metal.Izdali su 4 albuma od kojih je poslednji The Heart of Everything prodat u vise od 280 000 primeraka!!!!!!idi na njihov sajt www.within-temptation.com ili na vikipediju, ako hoces vise da saznas o njima.

Ili pitaj Lizu! To su moji super drugari. Sardjivala sam sa njima na svim albumima, a ja sam napisala hit Stay My Ground i Mother Earth. Pozajmila sam i im i svoju staru pesmu, koju sam izvodila sa Kate Bush Runnin up that Hill. 8-)

Zmajche90:

kako lupi za Nightwish...pa to bi se pre moglo reci za WT i slichne bendove...inache poslushajte After Forever,bolji su mi od WT

Back