Windows phone 8. Da li kupiti?

Ilija Radojkovic

Početnik
Poruka
10
Zasviđala mi se Lumia 520, jeftina i dobra za te pare. Ovo bi mi bio prvi smartphone (Jer Samsung Star i Nokiu N97 ne smatram nešto "smart"). To znači da nisam navikao na Android ili iOS, tako da navikavanje na WP8 nije problem. Želim da koristim net, tj. WiFi, Youtube, Facebook, Skype, neke popularnije aplikacije, možda po koja igra, muzika i kamera. Da li je Lumia 520 dobar izbor? Čuo sam da je WP8 dosta stabilan i brz...

Windows Phone je super OS,jedini minus za neke je manji izbor aplikacija nego za Android i iOS,medjutim za sve aplikacije koje nemaju na WP ima zamena,na primer ne postoji zvanicna YouTube aplikacija za WP ali ima nezvanicna koja super radi.Inace imaju sve aplikacije koje si gore naveo.Igrica nema bog zna kolko kao na iOS ali zato je 90% igara jako kvalitetno.Mogu ti od srca predloziti WP,ja sam juce uzeo moj drugi WP 8 telefon i ne kajem se,a imao sam HTC sa androidom pre godinu ipo dana dana,danas se ne bih nikad vratio na Android.

Zasviđala mi se Lumia 520, jeftina i dobra za te pare. Ovo bi mi bio prvi smartphone (Jer Samsung Star i Nokiu N97 ne smatram nešto "smart"). To znači da nisam navikao na Android ili iOS, tako da navikavanje na WP8 nije problem. Želim da koristim net, tj. WiFi, Youtube, Facebook, Skype, neke popularnije aplikacije, možda po koja igra, muzika i kamera. Da li je Lumia 520 dobar izbor? Čuo sam da je WP8 dosta stabilan i brz...

Niš Knez selo....:DSugradjanine kupuj je,nećeš se pokajati,OS je brz I fluidan,kamera odlične fotke pravi I pored toga što nema blic,app za kameru su fantastične,imaš offline mape.....sve u svemu fantastičan fon za taj novac.

Telefon je best buy u toj klasi, veoma fluidan i stabilan os.
Aplikacije nisu toliki problem, sve bitnije ima, a i podrska za WP se stalno prosiruje.
Na prolece stize veliki apdejt za sve WP telefone.

Zamerke za telefon su losa kamera ali ni konkurencija u tom cenovnom rangu ne odskace mnogo.
Moj savet ti je kad budes kupovao (imas ih po oglasima od 100-120 evra simfree nove) da niposto ne uzimas zakljucane,
posto je za lumie inace dekodiranje veoma skupo!

Back