Windows 7

Windows 7- moze sve, moze i sto ne moze, ali ne mogu da prenesem sliku (znam i engleski, ali je sve prevedeno na sprski) pokusam kopy, pokusam sto nacina, nece pa nece, zapravo ne mogu OVDE da prenesem, jedino sto mogu u datoteku Moje slike, ali ni odatle- nigde.:dash:

Ako neko moze da pomogne (Sale je pokusao ali meni nije isto kao sto je on dao uputstva) sve se razlikuje, dakle, ako neko moze i ima stpljenja- stavku po stavku molim i najlepse zahvaljujem, unpared:)
može malo detaljnije i jasno objašnjenje šta ne možeš da uradiš u sedmici?

Poslednja izmena:
može malo detaljnije objašnje i jasno objašnjenje šta ne možeš da uradiš u sedmici?
Moze sve, ali ne mogu da prenesem neku sliku (najcesce s Google(a), recimo zelim da ovde (ili bilo gde drugde, ali ovde) na svom blogu da uz pesmu ostavim prigodnu sliku. Odem, pronadjem, kopiram (komanda kopy) i kad pokusam bilo gde da je prenesem- prazno.
Znaci, mogu muzicku numeru ( s Youtube) ovde da postiram, ali sliku NIGDE.

Upravo probah (dakle kopy ne dolazi u obzir, ne moze) ali pise sledece, idem stavku po stavku:

Sacuvaj sliku kao..

Posalji sliku e-postom...

Odstampaj sliku...

Postavi kao pozadinu...(moze, probala sam)

Kopiraj precicu...

Kopirfaj...

Dodaj u omiljene lokacije...

Google Sidewiki

Svojstva...

Idi u Fasciklu Moje slike ...(tu moze)

Otvori lokaciju dadoteke

---------------------
ovo sam morala da prekucam, ne mogu da kopiram i prenesem, sta sad?
?

Jel ti izlazi neka poruka kad pokusas kopirati ili bilo sta drugo ??
Ne, kopiram kao i uvek dosad sto sam (dok nisam instalirala ovaj program) i ja pomislim da je sve OK, kad da ostavim, nema cak ni nalepi, nista ne ostane, nisam od velike pomoci, ali ne umem da se snadjem veruj mi, prosto ne znam kako i sta?
Hvala na trudu nocas:)

Znaci, pise Kopiraj, desnim klikom misa to ucinim,ne pise nista ali nigde nista i ne ostaje, nema...
Pokusam ovde da umetnem sliku (Umetni sliku) pise:
Izbrisi
Izaberi sve

Pokusam da izaberem sve, nema nista, da Bog sacuva:(

Ovako, instalirala sam Windows7
Verzija 7 600

E, problem moze da bude u sledecem: Mojoj kcercici (11 g.) sa kupila nov racunar on je imao original Windows 7, ovaj moj nije original samo sam s njenog instalirala meni (na sta me stalno i upozorava da nije original), ne znam sad sta treba, i kakve to veze ima ako sve radi (znaci ja sam s onog njenog reinstalirala program kod mene, sad bih se ja rado vratila na moj stari program, imam i CD-R80- XP 2 da reinstaliram, ali NE DA, veruj da ne da pa ne da:dash:
Ala ga objasnih, dobro imas strpljenja da se mucis sa mnom:rumenko:

Poslednja izmena:
Moze sve, ali ne mogu da prenesem neku sliku (najcesce s Google(a), recimo zelim da ovde (ili bilo gde drugde, ali ovde) na svom blogu da uz pesmu ostavim prigodnu sliku. Odem, pronadjem, kopiram (komanda kopy) i kad pokusam bilo gde da je prenesem- prazno.
Znaci, mogu muzicku numeru ( s Youtube) ovde da postiram, ali sliku NIGDE.

Upravo probah (dakle kopy ne dolazi u obzir, ne moze) ali pise sledece, idem stavku po stavku:

Sacuvaj sliku kao..

Posalji sliku e-postom...

Odstampaj sliku...

Postavi kao pozadinu...(moze, probala sam)

Kopiraj precicu...

Kopirfaj...

Dodaj u omiljene lokacije...

Google Sidewiki

Svojstva...

Idi u Fasciklu Moje slike ...(tu moze)

Otvori lokaciju dadoteke

---------------------
ovo sam morala da prekucam, ne mogu da kopiram i prenesem, sta sad?
?

sačuvaj sliku kao .. - nudi ti da sačuvaš sliku na svome kompjuteru gde god želiš
kopiraj prečicu - znači kopiraš URL slike - kucaš neki tekst ovde i klikneš na fotografiju i tamo uneseš url slike da bi ti sika iskočila tu gde si kucala
kopiraj - otvoriš zatim paint i desnim tasterom u njega paste ili kombinaciju tastera CTRL + V i save da sačuvaš sliku , ne mora paint recimo može Irfan Wiew -program koji je lako dostupan na netu.
mislim nije mi jasno šta ne možeš da uradiš
postoje na netu zaštićeni sadržaji koje ne možeš skidati ali i tada možeš print srceen da se uradi i iskopiraš sliku sa ekrana u neki editor (kao irfan view i) i obradiš isećeš sliku koja ti treba i sačuvaš je.

Ok ..a sto lepo ne reinstaliras taj Operativni Sistem koji sada imash ??

Ili obrisi taj sistem sadasnji koji ti ne radi ..posto je nesto sa registima lose verovatno ...pa instaliraj svezu kopiju Win Xp sp3 :D

Ma nista :heart: ..nije mi tesko ..nego sto je problem zaeban :(

Gledao sam na netu i malo pise o tome :D

Ok kapiram ...a od kad to radi tako ??

Imas li System Restore ukljucen ??

Ako nije odavno ..pokusaj vratiti na dan kada je sve radilo ok ?? :D

Ja se izgubih nacisto a i kasno je, sutra cu da vidim opet i da ti javenm, nemoj da ne mozes zaspati od smeha, ali pazi upravo mi naredi da aktiviram Windows jer je aktivacija istekla (?) ja samo kliknem na Pitaj me kasnije (nije da ne pita, pita veselnik a ni ja ne znam sta cu), dakle:

"Gde mogu da pronađem Windows šifru proizvoda?

Šifru proizvoda možete pronaći na računaru ili unutar pakovanja operativnog sistema Windows.

Posetite Microsoft Veb lokaciju da biste videli primere nalepnica sa šifrom proizvoda.

Ako ne možete da pronađete šifru proizvoda, možda ćete morati da kupite novu. Da biste saznali kako, pogledajte odeljak Dobijanje nove Windows šifre proizvoda."
Hocu moj XP 2 ali ne daaaaaaaaa:(

Lepu i laku noc ti zelim, svako dobro, pa cu se javiti opet kad nesto uradim po pitanju ovog robijanja:hvala::bye:

Ovako, instalirala sam Windows7
Verzija 7 600

E, problem moze da bude u sledecem: Mojoj kcercici (11 g.) sa kupila nov racunar on je imao original Windows 7, ovaj moj nije original samo sam s njenog instalirala meni (na sta me stalno i upozorava da nije original), ne znam sad sta treba, i kakve to veze ima ako sve radi (znaci ja sam s onog njenog reinstalirala program kod mene, sad bih se ja rado vratila na moj stari program, imam i CD-R80- XP 2 da reinstaliram, ali NE DA, veruj da ne da pa ne da:dash:
Ala ga objasnih, dobro imas strpljenja da se mucis sa mnom:rumenko:
a ti bi da vratiš xp pa lepo može kako da ne može
pročitaj ovo

treba samo da znaš da posle instalacije xp- moraš instalirati drajvere sa tvojih cd-ova koje si dobila uz kompjuter i da će sedmica windows biti obrisana najverovatnije.

Ok ..a sto lepo ne reinstaliras taj Operativni Sistem koji sada imash ??

Ili obrisi taj sistem sadasnji koji ti ne radi ..posto je nesto sa registima lose verovatno ...pa instaliraj svezu kopiju Win Xp sp3 :D

Ma nista :heart: ..nije mi tesko ..nego sto je problem zaeban :(

Gledao sam na netu i malo pise o tome :D

Ako verujes da nece, nece i nece, pitam prijatelja koji je inace predaje Informatiku i koji mi je narezao ovaj XP 2, kaze da sve dok me nacisto ne izbaci ovaj novi, nece dati da instaliram XP, leleeeeeeee, pa mogu i bez slika mada je nezgodno i navikla sam, ali, strpljen - spasen:dash:
"Vidimo" se....:bye:

Ja se izgubih nacisto a i kasno je, sutra cu da vidim opet i da ti javenm, nemoj da ne mozes zaspati od smeha, ali pazi upravo mi naredi da aktiviram Windows jer je aktivacija istekla (?) ja samo kliknem na Pitaj me kasnije (nije da ne pita, pita veselnik a ni ja ne znam sta cu), dakle:

"Gde mogu da pronađem Windows šifru proizvoda?

Šifru proizvoda možete pronaći na računaru ili unutar pakovanja operativnog sistema Windows.

Posetite Microsoft Veb lokaciju da biste videli primere nalepnica sa šifrom proizvoda.

Ako ne možete da pronađete šifru proizvoda, možda ćete morati da kupite novu. Da biste saznali kako, pogledajte odeljak Dobijanje nove Windows šifre proizvoda."
Hocu moj XP 2 ali ne daaaaaaaaa:(

Lepu i laku noc ti zelim, svako dobro, pa cu se javiti opet kad nesto uradim po pitanju ovog robijanja:hvala::bye:

Ok ..laku noc i tebi :zag: :D

Mogu ti nabaviti aktivacioni kljuc za Win 7 sutra ;)

Mozda zato i ne radi i imash problem :)

Sutra cu ti objasniti kako da se vratis na XP 2 :cao:

a ti bi da vratiš xp pa lepo može kako da ne može
pročitaj ovo

treba samo da znaš da posle instalacije xp- moraš instalirati drajvere sa tvojih cd-ova koje si dobila uz kompjuter i da će sedmica windows biti obrisana najverovatnije.

E, ovo sad videh, HVALA OD SVEG SRCA, sutra cu da na'vatam prijatelja da mi on to uradi, bojim se, uhvatila sam neki strah kao od vradzbina:)
Odoh, sutra je radni dan (danas) sreca sto ne ranim, inace bih otisla na posao s podocnjacima, hvala lepo:)

Ako verujes da nece, nece i nece, pitam prijatelja koji je inace predaje Informatiku i koji mi je narezao ovaj XP 2, kaze da sve dok me nacisto ne izbaci ovaj novi, nece dati da instaliram XP, leleeeeeeee, pa mogu i bez slika mada je nezgodno i navikla sam, ali, strpljen - spasen:dash:
"Vidimo" se....:bye:

hahaha koja gloopost ! :lol:

Ma moze srce ...sve sto hoces :D

Sutra ti objasnim kako ok ? :ceka:

:cao:

Meni treba malo upustvo.
Koristim Win 7 Ultimate i zanima me kako da smanjim iskoriscenost rama. Treba mi zbog jacih igrica, one gutaju ram a guta ram i win 7.
Ja iskljucim sva ona podesavanja, aero i slicno. I krenem da igram ali ram mi je zauzet oko 82-85 procenata.
Jel mu to nista ne skodi kad je toliko zauzet ram i da li moze da se smanji iskoriscenost rama kad ne radi nijedan proces? Ja probao i uvek mi ispadne kad nije pokrenut nijedan program da mi je zazueto oko 550 mb.

Back