WIN WIN online kupovina

• Začetnik teme Začetnik teme sasa6
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sasa6

Aktivan član
Poruka
1.707
Da li neko mozda zna da mi objasni u cemu je ,,kvaka'' sa ovim win winom :zroll:

Dakle na svaki proizvod/artikal imaju dve cene, maloprodajna i web cena, s tim da je web cena dosta niza ( naravno sto skuplji proizvod niza web cena ), e sta je fora sa tom web kupovinom jel neko kupovao tako, kako to ide itd ?

Kupovao sam ja mis i monitor. Mis sam cekao 100 godina ali sam ga i narucio pred novu godinu kada je ludnica, monitor skoro (relativno skoro nekad u avgustu) i sve proslo kao po loju. Paso isto narucio monitr, graficku, procesor i sve je proslo bez problema.

Sada pogledah cene... Zanimljivo... Ali, meni su u kg-u u Rodi nudili neke stvari bas po ovim web cenama... Na primer, lcd lg full hd 32" za 38.000... A to je ovde web cena...

S obzirom da imas neke popuste za gotovinu, bolje skokni do njihove prodavnice... Ako su cene iste, bar ne moras da cekas... :)

jel pod online kupovinom podrazumevaju i slanje,ili moze da se kupi preko neta pa ode do njih i licno preuzme?
nemam neko lepo misljenje ni o jednoj pc radnji sem emmi-ja,al mi se svidja winwin-ov outlet deo,tu prodaju stvari kojima je ambalaza previse ostecena da bi bili u normalnoj prodaji,ili nedostaje drajver,zastarela roba,ili artikle koji su oni koristili u radnjama,tastature,mis,monitor,lpt cooler.... nesto je po dosta nizoj ceni a i daju garanciju 12meseci

naisao sam na ovo http://www.winwin.rs/-outlet--point...-1gb-160gb-cam-6cell-.66.html?productId=32261 ,ako se ne varam skoro 8.000 ispod cene

jel pod online kupovinom podrazumevaju i slanje,ili moze da se kupi preko neta pa ode do njih i licno preuzme?
nemam neko lepo misljenje ni o jednoj pc radnji sem emmi-ja,al mi se svidja winwin-ov outlet deo,tu prodaju stvari kojima je ambalaza previse ostecena da bi bili u normalnoj prodaji,ili nedostaje drajver,zastarela roba,ili artikle koji su oni koristili u radnjama,tastature,mis,monitor,lpt cooler.... nesto je po dosta nizoj ceni a i daju garanciju 12meseci

naisao sam na ovo http://www.winwin.rs/-outlet--point...-1gb-160gb-cam-6cell-.66.html?productId=32261 ,ako se ne varam skoro 8.000 ispod cene

I mene to zanima ! Glavno pitanje tipa lap top preko online je jeftiniji oko 5-6 hiljada, e sada, naravno odes u prodavnicu 5-6 hiljada vise i kupis odma. Al ako ocu preko weba, kupim i sta se onda desava ? Ne logicno mi je da mi oni i doteraju kuci i niza cena a jeftinije 5 k ? z:shock:

Fora sa Outlet je sto samo moze u BG, tako da za nas izvan BG-a otpada z:cry:

@Fox a koja je fora sa LT sta je osteceno ?

do skoro su bili thermaltake vodeni blokovi za mislim 100-150din :) ,verovatno bez nastavaka a ko bi ga znao mozda i sa njima,sve u svemu i nije neki blok,prosto da se ne poveruje da ga TT proizvodi ,al je zato isti taj par dana posle odlazio po limunu za 800-1000din

slika-6219914v288h216.jpg

edit: ne verujem da je nesto osteceno,posalji mail pa ih pitaj
za slanje ti placas ptt naravno,al mislim da online kad kupujes dobijas popust i kad se salje i kad se dolazi

Poslednja izmena:
Da, evo objasnjenja (nisam ga ni video odma ) z:hm:

http://winwin.rs/web_kupovina.71.html

A imaju i ovu akciju :

http://winwin.rs/web_kupovina.128.html

Ovo je izgleda nesto u vezi sa praznicima pa neki popusti z:mrgreen:

Do sada je bilo Mobilni LG GU 230 umesto 6000, 4444 je bio i Atlos fire desktop racunar umesto 27000 bio je 24000... I evo sada je HP lap top umesto 116 000 on je 100 000 din XD Popust jes dobar, al je 1000 e za lap top ludnica :deda:

Letos sam kupila kod njih sve komponente (u radnji, ne onlajn) ...
Nisam mogla sve odjednom, za oko mesec dana kupila sam sve... Ali sam za svaku morala da čekam po nekoliko dana, jer "nisu trenutno imali na lageru"...
Onda je napokon sve stiglo i došlo vreme da se sve to spakuje u kućište i instalira sistem...
Ali cvrc! Ne radi (kako im je dečko odma u radnji kad smo otišli da reklamiramo reko) memorija. Rekli su da ostavim komp, odneće ga u servis i "proveriće u čemu je problem"
Čekala sam 10 dana da oni "provere u čemu je problem" i da "otkriju" da se radi o neispravnoj memoriji... :roll:
Inače nisam mogla da zapamtim nazive i šifre svih komponenti koje su mi preporučene, pa sam jednostavno prebacila na fleš text doc. na kom su se nalazili linkovi sa njihovog sajta svih komponenti koje me zanimaju a oni nemaju internet (isključio im šef da ne mogu da idu na FB) :hahaha1:

Letos sam kupila kod njih sve komponente (u radnji, ne onlajn) ...
Nisam mogla sve odjednom, za oko mesec dana kupila sam sve... Ali sam za svaku morala da čekam po nekoliko dana, jer "nisu trenutno imali na lageru"...
Onda je napokon sve stiglo i došlo vreme da se sve to spakuje u kućište i instalira sistem...
Ali cvrc! Ne radi (kako im je dečko odma u radnji kad smo otišli da reklamiramo reko) memorija. Rekli su da ostavim komp, odneće ga u servis i "proveriće u čemu je problem"
Čekala sam 10 dana da oni "provere u čemu je problem" i da "otkriju" da se radi o neispravnoj memoriji... :roll:
Inače nisam mogla da zapamtim nazive i šifre svih komponenti koje su mi preporučene, pa sam jednostavno prebacila na fleš text doc. na kom su se nalazili linkovi sa njihovog sajta svih komponenti koje me zanimaju a oni nemaju internet (isključio im šef da ne mogu da idu na FB) :hahaha1:

Realno svako ima losih iskustava sa nekom kompanijom, isto kako je nekima telekomov adsl vrhunski nekima puca veza non stop nekima sbb itd... Tako da sve dok daju garanciju dobro je z:lol: A ovo za internet i treba dosli su tu da rade a ne da zjape po fb-u i igraju igrice, plata mora da se zaradi z:p

kad sam preko gigatrona online porucio memoriju i oznacio u kojoj poslovnici da je preuzmem,ona koja mi je bila najbliza,prvo se nisu javljali par dana 5-7,pa kad sam poslao mail generalnom i pitao sta se desava,ocitao je bukvicu ovim njegovima i odmah sutradan su me pozvali,neki zastoj je kao bio.Dolazim ja u radnju,kazem dosao po memoriju,oni me gledaju belo,ja vadim moblni pokazujem broj sa kog su me zvali da dodjem ,oni me gledaju i dalje belo,na kraju su ukapirali da su me zvale njihove kolege iz immo centra,na sasvim drugom kraju grada. Tako ja porucio gde mi je najblize,dobio gde mi je najdalje.Nasao se jedan decko tu iz radnje,pokazuje mi na planu grada je je immo centar da ga nadjem,al najsladje mi je bilo kad se ponudio da mi odstampa mapu,reko ne treba znam gde je
Najveselije je bilo kad sam dosao kuci ,stavio memoriju i ukapirao da su im pogresne latencije na sajtu,i da mi nova memorija nije uparena sa starom i sad rade sporije,prodaj staru,ponovo kupi jos jednu novu,idi do njih,sve bolje od boljeg :)

online kupovina nije losa kada sve to funkcionise kako treba,registrujes se,ostvaris popust,isklikas sta zelis,za par dana eto ti na adresi lepo ,platis na vratima,milina,nisi isao po gradu,nisi vukao po prevozu,nisi se nervirao,al ovo je zemlja Srbija i sve drugo je moguce
samo nije moguce da mi "greskom" stigne neciji i7 vec placen na kucu :S

Poslednja izmena:

Back