WIN Commander

Bosko

Zainteresovan član
Poruka
277
Da li neko ima ideju zasto ne mogu da se pomocu WIN COMMANDER-a konektujem na FTP?
Tacnije, kao poveze se ali mi ne pokaze foldere na racunaru na koji se kacim (ne odradi komandu "LIST" do kraja)!
OS je WINDOWS XP.
Isti program (ista instalacija) bez problema se nakaci kad koristim WIN 2003 ili Win 2000!
Pokusao sam i da ga deinstaliram ali ni to ne mogu, kaze da je WCUNINST.EXE naisao na problem i mora da se ugasi!
Pokusao sam i da ga "pretabam" sa svezom instalacijom, pokusao sam i da ga instaliram u drugi folder, nezavisno od ovog prvog, ali uvek je isto!
Mislio sam da mi nije u redu nesto sa konekcijom, da je zabranjen FTP, pa sam tamo otkacio FTP protokol, ali naravno, ni tada nije moglo,uvek se isto desava!!!
Vise nista mi ne pada na pamet,pa ako neko zna...
 
Koju verziju Windows Commandera imas ?

Jesi probao da izbrises njegove .ini fajlove u sys dir, pa onda ponovo da instaliras ? I da nadjes ako nesto od win commandera ima u registry pa i to da pobrises ?

Ja koristim malo stariju verziju 4.51 posto nemam potrebe ni za cim savremenijim, a ftp jedino i koristim iz win commandera i radi odlicno na WIN XP SP1.
 
Evo,Bozo,nastavka:
Uspeo sam da instaliram verziju 5.0 preko 4.5 (koji nije hteo da se deinstalira) i uspeo sam da ga posle toga deinstaliram,sto znaci da je sa te strane sve u redu sada!!!
Ocigledno nesto nije bilo u redu sa instalacijom verzije 4.5!
Medjutim i dalje ne mogu da se povezem kako treba na FTP, sto mi je i glavni problem (mrzi me da svaki put kad treba da radim tako nesto,restartujem komp da idem na drugi OS)!
Na drugom kompu,na kome sada sedim,instaliran je isti WIN XP koji je i kod mene na kompu (sa istog CD-a, i bez SP1),ali ovde se kacim normalno na FTP!
Stvarno ne mogu da izvalim o cemu se radi!
Bozo,smisljaj nesto novo! :D
 

Back
Top