wifi konekcija vise od jedne

Haha ne moze tako :) Mozes da instaliras VirtualBox i novi OS na njemu i tamo pustis jedan Wifi tj. jedan Wireless adapter i imas jedan net za sta god ti treba :)

A drugi pustis da radi na tvom fizickom Kompjuteru izvan VirtualBox-a :) i moras imati 2 posebna provajdera za internet na koji ces se konektovati.

Jer ako se nakacis sa 2 adaptera na jednu mrezu neces dobiti brzi net :)

Dobro si rekao da znaju na krstarici:)

Dva sigurno moze ja sam probao, ali nema svrhe, narocito ako odvojeno svlacis s neta.

Sta je problem na jedan komp okaciti torent da svlaci, a drugi na drugoj strani, pogotovo sto se dobija sigurnost dve linije cak i kada ti pukne komp.

Moze u virtuelnoj mashini i na Psihickom komjuteru da rade 2 adaptera i imash 2 Net-a :) Ne moze na jedan Host 2 inerneta , uvek ce jedan da gusi onaj drugi :)

- - - - - - - - - -

I ja sam zeleo da skidam igrice na jednom Netu a na drugom da surfujem i zezam se :lol: ali nije moguce samo u Virtuelnoj mashini sa novim OS :)

- - - - - - - - - -

Imam oko 4 internet mreze slobodne :) i 2 komjutera i laptop i sada mogu tako na drugom kompjutetu jedna mreza na ovom druga :smeker:

Moze u virtuelnoj mashini i na Psihickom komjuteru da rade 2 adaptera i imash 2 Net-a :) Ne moze na jedan Host 2 inerneta , uvek ce jedan da gusi onaj drugi :)

- - - - - - - - - -

I ja sam zeleo da skidam igrice na jednom Netu a na drugom da surfujem i zezam se :lol: ali nije moguce samo u Virtuelnoj mashini sa novim OS :)

Virtuelne masine su ubistvo za svaki komp. Sta fali imati dva fizicki odvojena kompa ili tri ili 5, za skidanje ti ne treba ni os ni bakraci ni brzina ni procesor.

Back