Whitesnake

• Začetnik teme Začetnik teme extremist
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar je novi album...

Al' što nas zajebaše za koncert. :mad: Kao ne mogu da nastupe u Smederevu, opet se nešto pomera turneja, kad odjednom se na netu pojavljuje obaveštenje da tog datuma (kad su bili predvidjeni za SD) sviraju u Albaniji!

Whitesnake-najjaci bend na svetu, obozavam ih volim ih u svim perioda, omiljena postava mi je ona iz 87 naravno, David je car izuzetno dobar pevac, a omiljni gitarista mi je Adrijan Vandenberg
Slazem se za postavu iz 87,takodje je isto taj album po meni mozda najbolji,mada i svi albumi pre njega nezaostaju mnogo,a i Steve Vai je odlican gitarista,shto se moze primetiti na albumu Slip Of The Tongue iz '89. A shto se Coverdale-a tice,najbolji dokaz koliko je dobar pevac je period od 1973 do 1976 kada je bio u Deep Purple.

Mozda je taj album "1987" jedan od najboljih hard rock albuma ikada. Mislim da je tada gitarista John Sykes stvorio jedan prepoznatljivi identitet bendu Whitesnake koji i dan danas traje. Sykes, po mom misljenju najbolji gitarista koji je svirao u Whitesnake-u.

au3-4.jpg

ovaj nastup dize iz mrtvih

Mozda je taj album "1987" jedan od najboljih hard rock albuma ikada. Mislim da je tada gitarista John Sykes stvorio jedan prepoznatljivi identitet bendu Whitesnake koji i dan danas traje. Sykes, po mom misljenju najbolji gitarista koji je svirao u Whitesnake-u.

Pa pored Vandenberga i Vai-ja i Sykes je vrhunski gitarista nema šta...

jao ne mogu da prodam.........to mi je kevin kad je bila nashih........ovaj mojih godina.......memori,ybg,vec dvoje naj frendova ocu da me ubiju na spavanju..........pa da skinu poster........ali ako nadjem josh koji........obecavam!

Back