What is your favorite colour?

Ljubiteljka konja obožava rozu... ne znam, to mi nekako ne ide. Da obožavaš Barbike, Bratz i tako to razumela bih, ali konje... za njih vezujem sofisticiranost i klasiku. :telefon:
Bratz u moje vreme niej bilo, Barbike jesu i obozavala sam ih... do 10. godine recimo ;)
kojih 18-ak godina kasnije - tesko! :per: :lol:
Hoces da kazes da roze nije sofisticirana?! :think::evil::evil::evil:
Nemoj da napujdam moju crnu macku na one tvoje bele miseve! ili sta vec imas... ;):hahaha:;)
Nema to veze ni sa cim... mislim te predrasude i to... nemoj misliti da sljastim, vristim... samo zato jer volim roze boju, vrlo sam sofisticirana :cool:;)
a nisam je volela (roze) kao mala... tek negde na faxu zavolela, ne znam zasto... i drzi me godinama, nema veze sa trendovima, to nikad nisam pratila... :whistling:

Poslednja izmena:
Bratz u moje vreme niej bilo, Barbike jesu i obozavala sam ih... do 10. godine recimo ;)
kojih 18-ak godina kasnije - tesko! :per: :lol:
Hoces da kazes da roze nije sofisticirana?! :think::evil::evil::evil:
Nemoj da napujdam moju crnu macku na one tvoje bele miseve! ili sta vec imas... ;):hahaha:;)
Nema to veze ni sa cim... mislim te predrasude i to... nemoj misliti da sljastim, vristim... samo zato jer volim roze boju, vrlo sam sofisticirana :cool:;)
a nisam je volela (roze) kao mala... tek negde na faxu zavolela, ne znam zasto... i drzi me godinama, nema veze sa trendovima, to nikad nisam pratila... :whistling:

Ne moš meni da prodaješ te priče, jasno? :per: Svako sa roze bojom na sebi šljašti. :P
Zamisli samo džokeja u roze obučenog. :rotf:
Sofisticirano i roze mi ne idu zajedno. Sofisticirano - plava, siva, crna, teget... da.
:hvala:

Ne moš meni da prodaješ te priče, jasno? :per: Svako sa roze bojom na sebi šljašti. :P
Sofisticirano i roze mi ne idu zajedno. Sofisticirano - plava, siva, crna, teget... da.
ova generalizacija da svako sa roze sljasti je kao da ja kazem da je svako sa crnom, sivom, teget - dosadan! ;) Ali necu to reci, to jesu elegantne boje i to stoji, ali za svaki dan su dosadne... a jos ako mi ne stoje - a uz ten mi ne stoje nikako, te 3 boje me UBIJAJU, stoje mi BOJE!
A oprema za jahanje I ZA KONJE naravno postoji u svim bojama, standardizovana je za takmicenja na te klasicne boje, ali za treninge apsolutno u SVIM! :D
Ali kako o ukusima ne vredi raspravljati... :hvala:

ova generalizacija da svako sa roze sljasti je kao da ja kazem da je svako sa crnom, sivom, teget - dosadan! ;) Ali necu to reci, to jesu elegantne boje i to stoji, ali za svaki dan su dosadne... a jos ako mi ne stoje - a uz ten mi ne stoje nikako, te 3 boje me UBIJAJU, stoje mi BOJE!
A oprema za jahanje I ZA KONJE naravno postoji u svim bojama, standardizovana je za takmicenja na te klasicne boje, ali za treninge apsolutno u SVIM! :D
Ali kako o ukusima ne vredi raspravljati... :hvala:

I na sve ovo ja ti :guza: :rotf:

sad nesto primetih, rekla si "dzokeja" u roze obucenog, a ja sam u svom postu ispravila na jahac jer sam mislila na preponase, koji imaju koliko toliko standardizovane frakove - crni, teget, tamno zeleni, bordo, crveni... a dzokej se zove samo onaj na galopskim trkama...
Ali upravo DZOKEJI mogu biti obuceni u roze dresove!!! :lol::lol::lol: bas se setih, vidjala sam ih, njihovi dresovi mogu biti apsolutno bilo koje boje...
E ali trik je sto su oni 99.9% muskarci... a u roze dresu... a-ha! to je tek... spooky... :hahaha::rotf::per:;)

Poslednja izmena:
aj meni to...:per:

C===3
Evo i tebi :guza::guza::guza::tongue2:
Ovo, koska? Mada... i ne liči... onaj prvi kraj je previše okrugao. :confused::hahaha:
sad nesto primetih, rekla si "dzokeja" u roze obucenog, a ja sam u svom postu ispravila na jahac jer sam mislila na preponase, koji imaju koliko toliko standardizovane frakove - crni, teget, tamno zeleni, bordo, crveni... a dzokej se zove samo onaj na trkama...
Ali upravo DZOKEJI mogu biti obuceni u roze dresove!!! :lol::lol::lol: bas se setih, vidjala sam ih, njihovi dresovi mogu biti apsolutno bilo koje boje...
E ali trik je sto su oni 99.9% muskarci... a u roze dresu... a-ha! to je tek... spooky... :hahaha::rotf::per:;)

Ja ne mogu da zamislim Stefana obučenog u roze, sve onako na Dagiju koji je crvenkast. Isuse!!!:hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Evo i tebi :guza::guza::guza::tongue2:
Ovo, koska? Mada... i ne liči... onaj prvi kraj je previše okrugao. :confused::hahaha:

Ja ne mogu da zamislim Stefana obučenog u roze, sve onako na Dagiju koji je crvenkast. Isuse!!!:hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:
Pa da, em musko, em i da je zensko ima oci pa slaze boje... stvarno na alatog (crvenkastog, ridjkastog) konja ne ide roze... ni ridjokosoj osobi ne stoji ;) A on je ionako preponas (ili dresurac?) za takmicenja standardne boje i kraj... :mrgreen:
E vidis da jasem u teget majici i sivim pantalonama i crnim cizmama!?! SVE SAM BOJE UBOLA!!! Pa kazi da nisam SOFISTICIRANA I U STALI... :hahaha::rotf::super:
(novu roze opremu ti necu pominjati... :whistling: :per: ;) )

Pa da, em musko, em i da je zensko ima oci pa slaze boje... stvarno na alatog (crvenkastog, ridjkastog) konja ne ide roze... ni ridjokosoj osobi ne stoji ;) A on je ionako preponas (ili dresurac?) za takmicenja standardne boje i kraj... :mrgreen:
E vidis da jasem u teget majici i sivim pantalonama i crnim cizmama!?! SVE SAM BOJE UBOLA!!! Pa kazi da nisam SOFISTICIRANA I U STALI... :hahaha::rotf::super:
(novu roze opremu ti necu pominjati... :whistling: :per: ;) )

Znaš da sam nažuljala trticu zato što se spustim na stolici dok pišem? :( Ali, to nije tema... :eek:
Dobro je, bar si u štali elegantna, za ostale prilike kako se namontiraš ne želim ni da pomislim. :rotf:
Da... Stefanu ne bi stajala roza nikako. On onako plav, ćutljiv, ne ne...:brus:

:rotf: kako ces sad da spavas, sanjaces roze slonove, k'o u onom crtanom... ;) :rotf: :hahaha:
Ima jedan decko, iz drugog kluba, dobar jahac, dobar frajer, takmici se skoro koliko ja jasem(18god)... zezaju ga sto jase (trenira) u roze pantalonama... crvene su u stvari, ali izbledele od sunca, pa satro roze... meni je bas lep :per: ;) :rotf:
(nadam se da ovde nema zajednickih prijatelja... :eek::sad2:)

Znači ne mog da verujem koja si lujka. :hahaha: Ovo zaslužuje bonu. :super:

Uvek ima nekih dobrih.... uuuuuh. :heart::heart::heart: :lol: Majke mi, poludela sam. I BAŠ ME BRUGA za neke prijatelje, zajedničke i koje sve već ne. Koji bi samo džumbus nastao kada bi nas uhvatili ovako javno da ćaskamo o njima!!! :klap:

Znaš da sam nažuljala trticu zato što se spustim na stolici dok pišem? :( Ali, to nije tema... :eek:
Dobro je, bar si u štali elegantna, za ostale prilike kako se namontiraš ne želim ni da pomislim. :rotf:
Da... Stefanu ne bi stajala roza nikako. On onako plav, ćutljiv, ne ne...:brus:
:rotf: uplasila bi se :per: ;) :hahaha:
Imam drugaricu iz kluba, tako "dosadna" kao ti ;) braon pa braon... k'o baba ;) :hahaha: :rotf: pokazem joj roze opremu... kaze mi da ce se konji poplasiti :hahaha::rotf: Nije bila u pravu, mojoj kobili se bas svidja, mozda kupim i njoj nesto, recimo roze kamasne, podsedlicu, cebe... :hahaha::rotf: na ovakvu izjavu je rekla da joj je drago sto nisam burzujka jer bi mi kobila licila na Barbi konja... odakle li joj to... :whistling: ;) :hahaha: :rotf:

Znači ne mog da verujem koja si lujka. :hahaha: Ovo zaslužuje bonu. :super:

Uvek ima nekih dobrih.... uuuuuh. :heart::heart::heart: :lol: Majke mi, poludela sam. I BAŠ ME BRUGA za neke prijatelje, zajedničke i koje sve već ne. Koji bi samo džumbus nastao kada bi nas uhvatili ovako javno da ćaskamo o njima!!! :klap:
e sad sam se od srca nasmejala... lujka... :lol::lol::lol::rotf::rotf::rotf: to mi je i jedan covek rekao kad ej video pre par dana te roze stvari... drugima se bas svidja :per: :ok: ;)
A za prijatelje... sta sam sad sve rekla o sebi... prepoznao bi me svako! :sad2: da sklanjam bar sliku dok je vreme... :sad2::whistling: A ovo javno anonimno tracarenje je... :ok::super::klap: :per:;)

Poslednja izmena:
fejvorit kolors------> maslinasto zelena, crna, siva, narandzasta:zskace:
obuca mi je uglavnom crna, bela, bordo, braon i sl. a sto se garderobe tice, ima svacega, apsolutno svaka boja + marame u svim bojama, nijansama, dezenima ( dobro, sem zlatnjikavih nijansi i sl.:) )..
:think: pitam se zasto nemam vise narandzaste garderobe

Crveno-rublje.jpg

Back