gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
delfin plava...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bratz u moje vreme niej bilo, Barbike jesu i obozavala sam ih... do 10. godine recimoLjubiteljka konja obožava rozu... ne znam, to mi nekako ne ide. Da obožavaš Barbike, Bratz i tako to razumela bih, ali konje... za njih vezujem sofisticiranost i klasiku.![]()
Bratz u moje vreme niej bilo, Barbike jesu i obozavala sam ih... do 10. godine recimo
kojih 18-ak godina kasnije - tesko!![]()
Hoces da kazes da roze nije sofisticirana?!
Nemoj da napujdam moju crnu macku na one tvoje bele miseve! ili sta vec imas...
Nema to veze ni sa cim... mislim te predrasude i to... nemoj misliti da sljastim, vristim... samo zato jer volim roze boju, vrlo sam sofisticirana
a nisam je volela (roze) kao mala... tek negde na faxu zavolela, ne znam zasto... i drzi me godinama, nema veze sa trendovima, to nikad nisam pratila...![]()
ova generalizacija da svako sa roze sljasti je kao da ja kazem da je svako sa crnom, sivom, teget - dosadan!Ne moš meni da prodaješ te priče, jasno?Svako sa roze bojom na sebi šljašti.
Zamisli samo džokeja u roze obučenog.
Sofisticirano i roze mi ne idu zajedno. Sofisticirano - plava, siva, crna, teget... da.
![]()
ova generalizacija da svako sa roze sljasti je kao da ja kazem da je svako sa crnom, sivom, teget - dosadan!Ali necu to reci, to jesu elegantne boje i to stoji, ali za svaki dan su dosadne... a jos ako mi ne stoje - a uz ten mi ne stoje nikako, te 3 boje me UBIJAJU, stoje mi BOJE!
A oprema za jahanje I ZA KONJE naravno postoji u svim bojama, standardizovana je za takmicenja na te klasicne boje, ali za treninge apsolutno u SVIM!
Ali kako o ukusima ne vredi raspravljati...![]()
sad nesto primetih, rekla si "dzokeja" u roze obucenog, a ja sam u svom postu ispravila na jahac jer sam mislila na preponase, koji imaju koliko toliko standardizovane frakove - crni, teget, tamno zeleni, bordo, crveni... a dzokej se zove samo onaj na galopskim trkama...Ne moš meni da prodaješ te priče, jasno?Svako sa roze bojom na sebi šljašti.
Zamisli samo džokeja u roze obučenog.
Sofisticirano i roze mi ne idu zajedno. Sofisticirano - plava, siva, crna, teget... da.
![]()
iju-ju-ju, što s' nekulturna...I na sve ovo ja ti![]()
![]()
Evo i tebiaj meni to...
C===3
sad nesto primetih, rekla si "dzokeja" u roze obucenog, a ja sam u svom postu ispravila na jahac jer sam mislila na preponase, koji imaju koliko toliko standardizovane frakove - crni, teget, tamno zeleni, bordo, crveni... a dzokej se zove samo onaj na trkama...
Ali upravo DZOKEJI mogu biti obuceni u roze dresove!!!bas se setih, vidjala sam ih, njihovi dresovi mogu biti apsolutno bilo koje boje...
E ali trik je sto su oni 99.9% muskarci... a u roze dresu... a-ha! to je tek... spooky...![]()
iju-ju-ju, što s' nekulturna...![]()
ne bi te nikad primili u konjicki klub, tamo su sve kulturni! pa makar i u roze!![]()
![]()
Pa da, em musko, em i da je zensko ima oci pa slaze boje... stvarno na alatog (crvenkastog, ridjkastog) konja ne ide roze... ni ridjokosoj osobi ne stojiEvo i tebi
Ovo, koska? Mada... i ne liči... onaj prvi kraj je previše okrugao.
Ja ne mogu da zamislim Stefana obučenog u roze, sve onako na Dagiju koji je crvenkast. Isuse!!!![]()
Pa da, em musko, em i da je zensko ima oci pa slaze boje... stvarno na alatog (crvenkastog, ridjkastog) konja ne ide roze... ni ridjokosoj osobi ne stojiA on je ionako preponas (ili dresurac?) za takmicenja standardne boje i kraj...
E vidis da jasem u teget majici i sivim pantalonama i crnim cizmama!?! SVE SAM BOJE UBOLA!!! Pa kazi da nisam SOFISTICIRANA I U STALI...
(novu roze opremu ti necu pominjati...![]()
![]()
)
kako ces sad da spavas, sanjaces roze slonove, k'o u onom crtanom...
![]()
![]()
![]()
Ima jedan decko, iz drugog kluba, dobar jahac, dobar frajer, takmici se skoro koliko ja jasem(18god)... zezaju ga sto jase (trenira) u roze pantalonama... crvene su u stvari, ali izbledele od sunca, pa satro roze... meni je bas lep![]()
![]()
(nadam se da ovde nema zajednickih prijatelja...)
Znaš da sam nažuljala trticu zato što se spustim na stolici dok pišem?Ali, to nije tema...
Dobro je, bar si u štali elegantna, za ostale prilike kako se namontiraš ne želim ni da pomislim.
Da... Stefanu ne bi stajala roza nikako. On onako plav, ćutljiv, ne ne...![]()
e sad sam se od srca nasmejala... lujka...Znači ne mog da verujem koja si lujka.Ovo zaslužuje bonu.
Uvek ima nekih dobrih.... uuuuuh.![]()
Majke mi, poludela sam. I BAŠ ME BRUGA za neke prijatelje, zajedničke i koje sve već ne. Koji bi samo džumbus nastao kada bi nas uhvatili ovako javno da ćaskamo o njima!!!
![]()