- Poruka
- 2.667
http://www.telegraf.rs/hi-tech/inte...-britanski-agenti-spijunirali-yahoo-korisnike
vec par godina izbegavam to sve, otkad su poceli razni clanci o spijunazi, ne mogu da ne zamisljam nekog perveznog policajca muskarca, da je bar neka policajka.u toj webcam seks trojci, staznam, mozda mi treba neko da mi vrati samopouzdanje..
mozda neko udruzenje za ljudska prava i kod nas da povede demonstrcije ispred bia, mup i trazi odgovore..
uzimajuci u obzir da su velike sanse da su vas snimali, ne samo na jahuu vec skajpu itd. a kamoli citali chatove mejlove, kakve su vase reakcije , brinete li da neki matori cikica iz MI6 ili NSA sedi gleda vas dok pokazujete vase obdarenosti, brinete li da cak moze da vas i ucenjuje objavom snimaka. ili vam prija neko treci da vas gleda dok radite stvar.Britanski štab za vladine komunikacije (GCHQ) presreo je i arhivirao slike sa veb kamera više miliona korisnika Yahoo-a, uključujući seksualno eksplicitne fotografije, piše britanski “Gardijan“..
vec par godina izbegavam to sve, otkad su poceli razni clanci o spijunazi, ne mogu da ne zamisljam nekog perveznog policajca muskarca, da je bar neka policajka.u toj webcam seks trojci, staznam, mozda mi treba neko da mi vrati samopouzdanje..
mozda neko udruzenje za ljudska prava i kod nas da povede demonstrcije ispred bia, mup i trazi odgovore..