Web Stranica.

• Začetnik teme Začetnik teme Mare.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mare.

Početnik
Poruka
17
Pozdrav ljudi moje ime je Marko, nov sam ovde. Pre neki dan sam napravio stranicu za moj novi biznis. Mislio sam da je sve uredu i reko to je to. Platio sa stranicu da sve bude profi. Ali ima jedan problem moje musterije kada bi kucali Naziv stranice Nista im se nije pojavilo, jako sam bio razrocaran, pokusao sam da resim na nacin da googlam ali nista. Dali bi neko mogao da uskoci u pomoc i kaze u cemu je problem. Kako da to resim?

Unapred Hvala!

kako mislis " moje musterije kada bi kucali Naziv stranice Nista im se nije pojavilo"
pricas o konkretnoj web adresi ili pretrazi preko googla?

ako je sajt nov, moguce je da ga googlov spajder jos nije indexovao a ako jeste, onda je lose odradjen SEO, to se obrati onima koji su ga napravili.

Pozdrav ljudi moje ime je Marko, nov sam ovde. Pre neki dan sam napravio stranicu za moj novi biznis. Mislio sam da je sve uredu i reko to je to. Platio sa stranicu da sve bude profi. Ali ima jedan problem moje musterije kada bi kucali Naziv stranice Nista im se nije pojavilo, jako sam bio razrocaran, pokusao sam da resim na nacin da googlam ali nista. Dali bi neko mogao da uskoci u pomoc i kaze u cemu je problem. Kako da to resim?

Unapred Hvala!

pa ko ti je pravio stranicu!?

mozhda da tu osobu pitash zashto se ne mozhe natji!?

Unapred Hvala!
Moras da platis nekom SEO. Niko u pretrazivacu ne kuca naziv stranice. Drugo, ako se gadja bas ta stranica, pretrazivac ti i ne treba...

i josh si zapanjen

ja sam svoju pravila tad preko 1&1 tako se zove "kompanija"

i tu imash razlichitih izgleda mozhesh sam da dajesh oblik i punish informacijama i slikama i valjda ima i taj seo jer sam schlagwörter ubacivala

i stranica se nadje i direkt kad kucash a i preko googla
a taj slag su u stvari metatagovi?

znaci neki CMS koji je dosta automatizovan da samo kuckas podatke a on sam sve posle generise.

a taj slag su u stvari metatagovi?

znaci neki CMS koji je dosta automatizovan da samo kuckas podatke a on sam sve posle generise.
Evo sad sam se ulogovala

3D689BF8-53D5-4BFB-96ED-4A9B459DDBD5.jpeg

kako mislis " moje musterije kada bi kucali Naziv stranice Nista im se nije pojavilo"
pricas o konkretnoj web adresi ili pretrazi preko googla?

ako je sajt nov, moguce je da ga googlov spajder jos nije indexovao a ako jeste, onda je lose odradjen SEO, to se obrati onima koji su ga napravili.
Mislim na to kada zele da traze naziv stranice nista im ne izlazi po tim imenom, na google.

rekao si da si platio stranicu da sve bude profi... pretpostavio sam da si nekome platio da ti napravi sajt.

u stvari mislio si da si platio host i domen?

nisi pojasnio sta se ne vidi.. ne vidi se kad uneses link stranice ili se ne nalazi na googlu?
rekao si da si platio stranicu da sve bude profi... pretpostavio sam da si nekome platio da ti napravi sajt.

u stvari mislio si da si platio host i domen?

nisi pojasnio sta se ne vidi.. ne vidi se kad uneses link stranice ili se ne nalazi na googlu?

Ovako napravio sam ja licno stranicu, za moj biznis i kada moje musterije koje zele da posete sajt i pogledaju, i Kucaju naziv koji im ja dam da posete Sve sa imenom i web adresom. Ali im nista ne izlazi. Stranica se zove M&L ali kada probaju da nadju tu stranicu nista im ne izlazi. Pitam se dali moram da prijavim stranicu na googleu, ili kako posto sam citao nesto na internetu?

Back