WDTV Live problem

Dust

Domaćin
Banovan
Poruka
4.184
Kupio sam media player WDTV Live da bih opušteno gledao HD filmove. Zadovoljan sam samim proizvodom, tretmanom video formata, slikom,... Ali, pošto me je mrzelo da u gomili kablova razvlačim do računara još 5 metara mrežnog, povezao sam uređaj na postojeću bežičnu mrežu preko adaptera D-Link (na router TP-Link). Bilo je malo problema sa deljenjem folder-a u Windows 7-ici, ali do noći sve proradilo- i net i deljenje.
Iako sam odmah update-ovao firmware na poslednju verziju, vidi se kako slika tokom streamovanja pomalo pulsira, što još i nije problem. Ali, glavni problem je druge prirode. Naravno, odmah da napomenem, 90% filmova sam skinuo sa Torrent-a , a imam ih raznih- od XVid, do .mkv 1080p formata. Kada ih puštam, desilo bi se povremeno da slika bude povremeno iseckana, da se pušta svaki deseti frame, pritom, nestane zvuka. Isključio bih sve druge uređaje sa mreže i proveravao: filmovima bi se to događalo bukvalno na istim mestima (upravo shvatih kako je to tokom nekih dinamičnih scena). Da li imate ideju šta bi to moglo da bude?
 
Kompatibilan je, znam. Pošto sam uzeo u manjoj radnji, zamolio sam likove što rade da mi baš izaberu 100% kompatibilan dongle, i oni su dali to što jesu. Nije u tome problem, nego sad vidim da svuda kažu kako wireless streaming nije najsrećnije rešenje. Preko etherneta i HDD-a streamuje ko ludo...
 

Back
Top