- Poruka
- 129.693
Koliko radnog vremena dnevno spucate u wc-u? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jer wc nije samo sedenje na solji
nego i odlazak tamo, pa nekog sretnes usput, pa malo popricas , isto tako i u povratku![]()
Koliko radnog vremena dnevno spucate u wc-u?![]()
Da, još jedan konstruktivni predlog.Koliko radnog vremena dnevno spucate u wc-u?![]()
Ако си баба сера или деда сера, онда...jer wc nije samo sedenje na solji
nego i odlazak tamo, pa nekog sretnes usput, pa malo popricas , isto tako i u povratku![]()
postajes ozbiljna konkurencija Smorishi
ne znam zasto obrces oci.
I ja sam završila taj fakultet, pa i smer kao i ti (nekim čudom znam), ali mi ne radismo elaborate na temu vršenja male i velike nužde na poslu, već mnogo toga ozbiljnijeg.ne znam zasto obrces oci.
to je ozbiljno pitanje i ozbiljna tema na koju se rade ozbiljen studije.
na fakultetu sam imao predmet "fabricka postrojenja" gde se uci projektovanje radionica i fabrika i izmedju ostalog jasno je receno da se u proseku izgubi oko 40 minuta radnog vremena po radniku na odlaske u wc.. to je zvanican statisticki podatak
zato je jako vazan raspored wc-a u okviru radnog prostora i fruktacija ka njemu i pored cega prolazis i da li moze da ti odvuce paznju ili vreme.
ozbiljna je prica.
5 min a nekad ni tolikoKoliko radnog vremena dnevno spucate u wc-u?![]()
Радиш у Жаркову, а клоња ти у Земуну?jer wc nije samo sedenje na solji
Teorija viška vrednosti nikada nije oborena. A svakog dana se potvrđuje.Imam strasno dobru ideju- Neka radnici sami otvore svoje firme, pa pozaposljavaju u njima radnike koji idu u wc 3 i po sata dnevno.
Inace, radio sam u firmi gde doticni 'vredni radnici', na pauze idu i po 3 sata dnevno, dok ja pokrivam njihov 'vredni rad'.
Ne mozete da se otarasite levicarskog populizma i na temi o sra.nju, legendarno.![]()
Vrednost ne dolazi od rada, vrednost je iskljucivo i jedino subjektivna stvar.Teorija viška vrednosti nikada nije oborena. A svakog dana se potvrđuje.