Z ZeljkoR Početnik Poruka 11 11.03.2004. u 23:22 - Watermark u Virtual Dub-u ??? #1 Da li neko zna kako da mi se logo pojavljuje samo na mestima koje odredim ?
B BojanPFC Zainteresovan član Poruka 125 12.03.2004. u 01:30 - Watermark u Virtual Dub-u ??? #2 Startuj VD i idi na Video/Filtes/Add/Add Logo pa OK. Sad samo treba da pronadjes logo kosi napravio i to je to. Snimi logo kao. bmp
Startuj VD i idi na Video/Filtes/Add/Add Logo pa OK. Sad samo treba da pronadjes logo kosi napravio i to je to. Snimi logo kao. bmp
Z ZeljkoR Početnik Poruka 11 12.03.2004. u 16:18 - Watermark u Virtual Dub-u ??? #3 To sam provalio, ali mi nije jasno kako da mi se taj logo pojavi samo na par sekundi (a ne tokom celog filma)?
To sam provalio, ali mi nije jasno kako da mi se taj logo pojavi samo na par sekundi (a ne tokom celog filma)?
B BojanPFC Zainteresovan član Poruka 125 16.03.2004. u 11:32 - Watermark u Virtual Dub-u ??? #4 Neznam sta si radio jer po onome sto sam ti napisao ne bi trebalo tako da ti izgleda. Trebao bi imati stalan logo.
Neznam sta si radio jer po onome sto sam ti napisao ne bi trebalo tako da ti izgleda. Trebao bi imati stalan logo.
Z ZeljkoR Početnik Poruka 11 18.03.2004. u 16:48 - Watermark u Virtual Dub-u ??? #5 Ali ja ne zelim stalan logo, vec bi da se on pojavljuje samo na mestima koje ja odredim.