Water Fasting - Post na Vodi

daco9633

Elita
Banovan
Poruka
15.885
Post na vodi je popularna tehnika za ciscenje kako duhovno, tako i fizicki. Tokom posta ne konzumira se nikakva hrana, samo voda.

Rezultati koje ljudi postizu su impresivni i odlucio sam da probam. Juce je bio prvi dan, dosta tezak. Osecam glad i boli me jako glava. Ovo je valjda period tranzicije u kome telo ne koristi vise glukozu za energiju, vec pretvara salo u ketone a onda u energiju.
Danas je drugi dan, isto se osecam, pa cemo videti za dalje. Probacu najmanje 3 dana da izguram.
3f76464c7f8d9608595fc71384a13858.jpg

Nije lose izdrao sam 4 dana.
Imao sam osecaj 4 dan da mi telo skroz cudno vibrira.
Imas na istoku takve metode gde se gladovanje kombinuje sa tehnikama disanja i izbegavanjem kontakta sa ostalim ljudima(sedis meditiras i cutis) i tako 10 dana...
Prica je naravno malo opsirnija i nisam bas ulazio dublje u tu tematiku...

Imas na istoku takve metode gde se gladovanje kombinuje sa tehnikama disanja i izbegavanjem kontakta sa ostalim ljudima(sedis meditiras i cutis) i tako 10 dana...
Ja sam pre 2 god ima upalu zeludca, imao 83kg tada i nisam jeo 8 dana nista, 9ti dan sam morao da idem da primam infuziju. Spao na 74kg i osecao se kao krpa, posle za 10 dana vratio masu.....

Post na vodi je popularna tehnika za ciscenje kako duhovno, tako i fizicki. Tokom posta ne konzumira se nikakva hrana, samo voda.

Rezultati koje ljudi postizu su impresivni i odlucio sam da probam. Juce je bio prvi dan, dosta tezak. Osecam glad i boli me jako glava. Ovo je valjda period tranzicije u kome telo ne koristi vise glukozu za energiju, vec pretvara salo u ketone a onda u energiju.
Danas je drugi dan, isto se osecam, pa cemo videti za dalje. Probacu najmanje 3 dana da izguram.
Pogledajte prilog 982716
Budalaština, ovaj lik je još dobio na mišićnoj masi. Ovo je rezultat teretane a ne posta na vodi - osim ako nije bila proteinska vodica.

Ljudi mogu da gladuju, taj post na vodi veze s mozgom nema..
Moze se bez cvrste hrane ( nauka kaze 40 dana) jer valjda
posle petog dana samo pijenja vodi ljudi dolaze u neki trans, euforiju
i tako bi mogli jos i 5 nedelja. Sve to ide iz glave. I jedenje i nejedenje.

Poslednja izmena:
Sada sam na trecem danu, nista nisam jeo i dalje. Pijem samo vodu i malo limuna, oko 3-4l na dan. Definitivno sam izgubio masti, najvise sa ruku i stomaka. Glava me vise ne boli, ali osecam jos slabost i nemam nesto snage. Sutra zavrsavam, ali definitivno radi. Moze da se covek ocisti i duhovno uz molitvu, i plus se izdefinise fizicki. Jako dobra stvar, ali nije za slabice. Tesko je dosta.

Ljudi mogu da gladuju, taj post na vodi veze s mozgom nema..
Moze se bez cvrste hrane ( nauka kaze 40 dana) jer valjda
posle petog dana samo pijenja vodi ljudi dolaze u neki trans, euforiju
i tako bi mogli jos i 5 nedelja. Sve to ide iz glave. I jedenje i nejedenje.
Bukvalno sve sto kazes, je obrnuto. Nista nije tacno, radili su eksperiment gde covek nije jeo preko godinu dana nista, i izgubio je negde oko 70-80kg sala.. Pa ti vidi..

Upravo sam zavrsio svoj post na vodi posle 3 dana. Pojeo sam 2 kriske najsladje lubenice i sada mi se vrti malo, dok se telo navikne. Sto se tice rezultata, zaista se izgubi dosta dosta masti. Duhovno se moze ocistiti takodje uz moltive. Ali upozorenje, ovo je jako tesko i ne bi trebao da pokusa neko ko je slab ili loseg karaktera. Toliko.

Upravo sam zavrsio svoj post na vodi posle 3 dana. Pojeo sam 2 kriske najsladje lubenice i sada mi se vrti malo, dok se telo navikne. Sto se tice rezultata, zaista se izgubi dosta dosta masti. Duhovno se moze ocistiti takodje uz moltive. Ali upozorenje, ovo je jako tesko i ne bi trebao da pokusa neko ko je slab ili loseg karaktera. Toliko.
Jel planiras da ponovis?

Back