Moon Child
Domaćin
- Poruka
- 4.212
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, da...i meni je simpatichno...Moon Child:taj crno-belo fazon je mnooooooogo kul![]()
joGooOOD:imam slike umetnika
Pa nije sigurno toliko strashno??? Iskreiraj neshto shto se tebi svidja a da se tvoja sestra ne ljuti.Ecologygirl:letos sam htela da ofarbam sobu u teget(i da onda isprskam narandzastim) ali kad se osusila boja je ispalo nesto plavkasto(i svima se svidja osim meni, htela sam da bude tamno, tamno plavo)bas bljak......A sestri se svidja pa nece da mi da da ponovo farbam..I tako sad zivim u odvratno plavoj sobi...shmrc![]()
Ja takodje mislim da imam "preveliku" sobu!!! Mislim, meni to odgovara, mogu da se samo tako gubim uz muziku!!!!bleach:sto se zidova tice... ja vec davno rekoh da imam tapete 8) neke boje kajsije...tako da bas i nemam uslova da kacim oklo postere
ali zato imam drvena vrata i one siroke nosece zidove sto su kao vrata
Pp tako da tuda kacim postere i slicno, a zidovi... pa imam nekoliko slika... neki akvarel... blah, neki sto, sa rakom i casom sampanjca ili sta god
i neku sliku zamka... ulje na platnu...
ali slusajte trip...to ulje na platnu je samo uramljeno (bez stakla, naravno...) i ja nesto skakala po sobi i to padne
ops: i kako je ram drven, on se samo rastavi na coskovima
Pp i sad dam ja to tati da mi samo zakuca sa strane 8) i on, ne pitajte kako jer nemam pojma 8), zakuca to obrnuto
i meni sada slika visi naopacke
![]()
![]()
nije da se primecuje, posto je sva mrljava 8) ali... meni je to tako neverovatno kul
kad samo pomislim da to visi naopacke...
i to ne namerno 8) i onda i moj tata provalio to... 8) i kaze ~ maaa... svejedno 8) hihih...
Pp
kad smo vec poceli pricu i o sobama... 8) ja mislim da imam preveliku sobu za svoje potrebevelika je, mnogo je velika...
mozda i ne toliko, ali za mene da
jedan ceo zid zauzima ogroman plakar od poda do plafona... jedan veliki crni kvadar. na zidu prekoputa je ogroman prozor 8) sa desne strane je krevet (lepi, drveni, sa onim kuglama
) i neke drvene skrinje (kao kovcezi 8) )... onda, sa leve strane su neke drvene velike fioke na kojima stoji mikro linija 8) i tu nedge u uglu su dva stola.. postavljena pod pravim uglom 8) ali nemam onu kancelarijsku stolicu, pa da se vrtim okolo
Pp
i da, imam neki tepih boje kajsije (da se slaze uz tapete 8) ) i neku malu zelenu stazu (iste sare kao tepih, ali druge boje 8) )...
e da... imam i lusterPp drveni, pa naravno... e da, i kad se udje u sobu, iznad jedne skrinje je ogledalo... veliko, drveno ogledalo, na kom se ogleda svako ko mi udje u sobu, jer mozes ceo da se vidis
i imam iznad tog ogledala veliki drveni sat na kome je moj pradeda ucio mog tatu da gleda na sat... 8)
toliko... 8) samo toliko...ops:
ops: pretera ja...
![]()
ops: