!WALLS!

• Začetnik teme Začetnik teme Yeeha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
steta :(
ja imam na jednoj velikoj 'dasci' okacene slike...i jos neki papirici....
a imam i uramljene tri reprodukcije slika milene pavlovic-barilli uradjenih za vogue(pod istim staklom)..bas lepo izgleda...

Ma lepo je imati neke super slike u sobi. Daje sobi neku dushu i nije tako prazna. Dok nisam okachila neke slike (Gizine piramide iz vazdushne perspektive, beduini sa kamilama- male slike u crno-beloj tehnici i neki crtez-slika Barcelone), soba mi je uvek bila nekako hladna i prazna!!!

letos sam htela da ofarbam sobu u teget(i da onda isprskam narandzastim) ali kad se osusila boja je ispalo nesto plavkasto(i svima se svidja osim meni, htela sam da bude tamno, tamno plavo)bas bljak......A sestri se svidja pa nece da mi da da ponovo farbam..I tako sad zivim u odvratno plavoj sobi...shmrc :cry:

Ecologygirl:
letos sam htela da ofarbam sobu u teget(i da onda isprskam narandzastim) ali kad se osusila boja je ispalo nesto plavkasto(i svima se svidja osim meni, htela sam da bude tamno, tamno plavo)bas bljak......A sestri se svidja pa nece da mi da da ponovo farbam..I tako sad zivim u odvratno plavoj sobi...shmrc :cry:
Pa nije sigurno toliko strashno??? Iskreiraj neshto shto se tebi svidja a da se tvoja sestra ne ljuti.

sto se zidova tice... ja vec davno rekoh da imam tapete 8) neke boje kajsije... :D tako da bas i nemam uslova da kacim oklo postere :roll: ali zato imam drvena vrata i one siroke nosece zidove sto su kao vrata :pPp tako da tuda kacim postere i slicno, a zidovi... pa imam nekoliko slika... neki akvarel... blah, neki sto, sa rakom i casom sampanjca ili sta god :lol: i neku sliku zamka... ulje na platnu...
ali slusajte trip... :lol: to ulje na platnu je samo uramljeno (bez stakla, naravno...) i ja nesto skakala po sobi i to padne :oops: i kako je ram drven, on se samo rastavi na coskovima :pPp i sad dam ja to tati da mi samo zakuca sa strane 8) i on, ne pitajte kako jer nemam pojma 8), zakuca to obrnuto :D i meni sada slika visi naopacke :lol: :lol: :lol: nije da se primecuje, posto je sva mrljava 8) ali... meni je to tako neverovatno kul :lol: kad samo pomislim da to visi naopacke... :lol: i to ne namerno 8) i onda i moj tata provalio to... 8) i kaze ~ maaa... svejedno 8) hihih... :pPp

kad smo vec poceli pricu i o sobama... 8) ja mislim da imam preveliku sobu za svoje potrebe :roll: velika je, mnogo je velika... :roll: mozda i ne toliko, ali za mene da :roll: jedan ceo zid zauzima ogroman plakar od poda do plafona... jedan veliki crni kvadar. na zidu prekoputa je ogroman prozor 8) sa desne strane je krevet (lepi, drveni, sa onim kuglama :D) i neke drvene skrinje (kao kovcezi 8) )... onda, sa leve strane su neke drvene velike fioke na kojima stoji mikro linija 8) i tu nedge u uglu su dva stola.. postavljena pod pravim uglom 8) ali nemam onu kancelarijsku stolicu, pa da se vrtim okolo :pPp
i da, imam neki tepih boje kajsije (da se slaze uz tapete 8) ) i neku malu zelenu stazu (iste sare kao tepih, ali druge boje 8) )...
e da... imam i luster :pPp drveni, pa naravno... e da, i kad se udje u sobu, iznad jedne skrinje je ogledalo... veliko, drveno ogledalo, na kom se ogleda svako ko mi udje u sobu, jer mozes ceo da se vidis :D i imam iznad tog ogledala veliki drveni sat na kome je moj pradeda ucio mog tatu da gleda na sat... 8)
toliko... 8) samo toliko... :oops: :oops: pretera ja... :roll: :oops:

evo da i ja napishem neshto o svojoj sobici...znam nije tema bash o ~sobi, ali eto... :oops: :oops:
zidovi su boje breskve...jedan zid je neshto tamniji od ostalih, ali slichna je to boja...
samo taj jedan zid je chitav ~slobodan za slike i postere...ali, imam samo jednu vecju sliku, kao neki akvarel, shta ja znam... :oops: lijepo se uklapa, uglavnom...
(8 (8
na suprotnoj strani sobe su dva radna stola, boje slichne zidovima, ali tamnije, jedan do drugoga.iznad svakog su neke chudne police, a iznad njih ima josh mozda 1 m ~slobodnog zida. izdmedju polica i stola takodje oko 1 m ~slobodan( :lol: )...
na jednom radnom stolu je kompjuter, shtampach i zvuchnici, a drugi je ~kao
:) radni sto.. tu su neki cd-ovi, manja vaza sa jednom ruzom, :oops: dvije Djoletove knjige, par shkolskih knjiga i sveshcica... :) imaju i neki mirisni shtapicji i dvije svijecje 8)
s druge strane je uokvirena moja i sekina slika :oops: :oops: , meni se ne svidja mnogo, ali eto...poshto mi je seka u inostranstvu, da je mogu stalno da gjedam... :oops:
iznad stola (a ispod polica) je pet manjih ~postera, iz nekih stranih novina...mislim da je ~Glamour :roll: ... elem, posteri su neke reklame, ali mnogo je kuul... :P jedan je crno-bijeli, neka cura i momak, zagrljeni... :) drugi je takodje crno-bijeli.u prvom planu neka cura sa ~punkerskom frizurom, iza nje josh mnogo chupavih ( 8) ) momaka i cura, ali ne vide se bash najbolje, ~protestuju, i nose one tablice ~respect your mom~ :D
i ova tri postera su chudna, ali meni su mloogo lijepi... :oops: :oops:
na policama ima svega i svachega, vecjinom su tu neke sekine stvari, dvije, tri igrachkice 8) i neki pehar s takmichenja iz hemije...ja bih ga rado sklonila jer mi se ne svidja :roll: ali ipak, nisam ga ja tu ni stavila, pa necju ni da ga sklanjam... :roll:
na policama iznad drugog stola su neke knjige, chestitke i josh neke sitnice...
na trecjem zidu je veeejiki plakar, kao shto Milena reche, od poda do plafona... :) na sredini plakara ima jedan ~otvoreni dio.tu je TV i josh neke police koje nisu neshto ~nadzidzane.ima samo nekoliko knjiga, i jedna chestitka koju smo mi kupile tati za rodjendan, a on nikako da je odnese u kancelariju :roll: (a mnogo mu se svidjela... 8) )
mlooogo lijepa :oops: Na prednoj strani pishe neshto kao ~Obitelj je veza koju oblikuju ljubav, toplina i poshtovanje. Ona je riznica uspomena koje mogu zagrijati i najzalosnije srce. Hvala, jer nas tome uchish svaki dan.~ :P :P unutra je ~naravno prazna, ali seka i ja smo napisale tu dvije tri rechenice... 8) 8)
pretjera ja s razglednicom :oops: :oops:
elem, pored plakara ima josh nekih polica, ali na podu, inema ih puno, i poshto to dodje nekako iza vrata tu su mi razbacane razne novine, papiri, i ostale sitnice :oops: :oops:
na zidu nasuprot plakaru su sami prozori :shock: tako tu nema nishta specijalno... :lol: :lol:
samo, ispred su dvije fotelje koje ja ochajnichki zelim da izbacim iz sobe, jer me nerviraju :roll: :roll: ali, ne daju roditelji :roll:
i, krevet mi se nalazi ispod one slike...to je ustvari ~kauch, ali na ~razvlachenje... na njemu ima nekoliko jastuchicja, a chesto i raznih papira i knjiga jer obichno tu ~uchim... :)
tepih je neke bezh boje, ali ima dvije brodo linije, i lijepo se ~uklapa u sobicu... :P
chesto (kao npr. sada :) ) su na podu razne sitnice (bedzevi, isjechci iz staaarih novina, slike, konci, makazice... :oops: :oops: ) od kojih ja pravim neke detalje za sobicu, ili npr. shkolsku torbu... :P
jaojjjjjjjjjjj...ja sam se tako bezobrazno raspisala, nevjerovatno!! :oops: :oops: :oops:
prestajem istog trena!! 8) 8)

bleach:
sto se zidova tice... ja vec davno rekoh da imam tapete 8) neke boje kajsije... :D tako da bas i nemam uslova da kacim oklo postere :roll: ali zato imam drvena vrata i one siroke nosece zidove sto su kao vrata :pPp tako da tuda kacim postere i slicno, a zidovi... pa imam nekoliko slika... neki akvarel... blah, neki sto, sa rakom i casom sampanjca ili sta god :lol: i neku sliku zamka... ulje na platnu...
ali slusajte trip... :lol: to ulje na platnu je samo uramljeno (bez stakla, naravno...) i ja nesto skakala po sobi i to padne :oops: i kako je ram drven, on se samo rastavi na coskovima :pPp i sad dam ja to tati da mi samo zakuca sa strane 8) i on, ne pitajte kako jer nemam pojma 8), zakuca to obrnuto :D i meni sada slika visi naopacke :lol: :lol: :lol: nije da se primecuje, posto je sva mrljava 8) ali... meni je to tako neverovatno kul :lol: kad samo pomislim da to visi naopacke... :lol: i to ne namerno 8) i onda i moj tata provalio to... 8) i kaze ~ maaa... svejedno 8) hihih... :pPp

kad smo vec poceli pricu i o sobama... 8) ja mislim da imam preveliku sobu za svoje potrebe :roll: velika je, mnogo je velika... :roll: mozda i ne toliko, ali za mene da :roll: jedan ceo zid zauzima ogroman plakar od poda do plafona... jedan veliki crni kvadar. na zidu prekoputa je ogroman prozor 8) sa desne strane je krevet (lepi, drveni, sa onim kuglama :D) i neke drvene skrinje (kao kovcezi 8) )... onda, sa leve strane su neke drvene velike fioke na kojima stoji mikro linija 8) i tu nedge u uglu su dva stola.. postavljena pod pravim uglom 8) ali nemam onu kancelarijsku stolicu, pa da se vrtim okolo :pPp
i da, imam neki tepih boje kajsije (da se slaze uz tapete 8) ) i neku malu zelenu stazu (iste sare kao tepih, ali druge boje 8) )...
e da... imam i luster :pPp drveni, pa naravno... e da, i kad se udje u sobu, iznad jedne skrinje je ogledalo... veliko, drveno ogledalo, na kom se ogleda svako ko mi udje u sobu, jer mozes ceo da se vidis :D i imam iznad tog ogledala veliki drveni sat na kome je moj pradeda ucio mog tatu da gleda na sat... 8)
toliko... 8) samo toliko... :oops: :oops: pretera ja... :roll: :oops:
Ja takodje mislim da imam "preveliku" sobu!!! Mislim, meni to odgovara, mogu da se samo tako gubim uz muziku!!!! :oops:

Back