Wah-Wah pedale

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.205
Mislim da je Hendriks dao najveći doprinos popularizaciji wah pedale, ali ima i drugih koji su je dobro koristili.

Imate li ovu pedalu? Da li imate neku omiljenu stvar gde wah daje pravi vajb stvari?

ja mislim da je ova neprevaziđena

The Jimi Hendrix Experience - Voodoo Child (Slight Return) (Live In Maui, 1970)​

Mislim da je Hendriks dao najveći doprinos popularizaciji wah pedale, ali ima i drugih koji su je dobro koristili.

Imate li ovu pedalu? Da li imate neku omiljenu stvar gde wah daje pravi vajb stvari?

ja mislim da je ova neprevaziđena
Nemam, ali imam nameru da je nabavim. Mislim da je to najbolji efekat za gitaru od svih. Sad, da li je Woodoo Child neprevazidjena pesma na wah.....ne znam. To je za debatu. Ima jedna pesma koja bi po mome misljenju dala "Woodoo Child"......sto kazu amerikanci, "run for your money". Koliko se secam, obe pesme su izasle 1968-me godine, tako da bi morali da gledamo mesec izdavanja da utvrdimo koja je od ove dve "neprevazidjene" wah-wah pesme, prva izasla.....

Pre par godina sam se bio napalio da uzmem Digitech Hendrix pedalu. Ima valjda 5 preseta za najpoznatije stvari, i naravno ima Wah
Nije me mrzelo da vozim dobrih 100 km u jednom pravcu da je kupim od nekog tipa tamo.
1720648956621.png

Slične teme

Back