Ма то другосмрдијанци имају јутарњи ПМС...
Nije mi jasno zasto neki pretpostavljaju da su ruske usluge besplatne, a americke i zapadne da se moraju placati krvlju i teritorijem, uz predaju prirodnih bogatstava?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма то другосмрдијанци имају јутарњи ПМС...
Nije mi jasno zasto neki pretpostavljaju da su ruske usluge besplatne, a americke i zapadne da se moraju placati krvlju i teritorijem, uz predaju prirodnih bogatstava?!
Ма кеве ти? баш си паметан ко` оне српске бабе што сада пљешћу Вулину.A pomoć braći nesvrsatnim?
Ма кеве ти? баш си паметан ко` оне српске бабе што сада пљешћу Вулину.
Да ваш "вожд" Милошевић није уништио СФРЈ, и СРЈ, и војску, и РВ, па да смо од почетка сукоба у коалицији и да бомбардујемо џихадисте заједно са њима, не бих рекао речцу једну.
Овако, Руси нас убацују у конфликт само да би и ми дошли "на тапет" терориста, а реално ништа не може тамо да Србија помогне - осим да навуче бес џихадиста, а да онда руске београдске испоставе од тога извлаче политичке поене у Србији.
Које руске услуге?Nije mi jasno zasto neki pretpostavljaju da su ruske usluge besplatne, a americke i zapadne da se moraju placati krvlju i teritorijem, uz predaju prirodnih bogatstava?!
Које руске услуге?
Што плаћају рудну ренту неколико пута мању него у РФ?
Ма кеве ти? баш си паметан ко` оне српске бабе што сада пљешћу Вулину.
Да ваш "вожд" Милошевић није уништио несврстану СФРЈ, и СРЈ, и војску, и РВ, па да смо од почетка сукоба у коалицији и да бомбардујемо џихадисте заједно са другима, не бих рекао речцу једну.
Овако, Руси нас убацују у конфликт само да би и ми дошли "на тапет" терориста, а реално сада ништа не може тамо да Србија помогне - осим да навуче бес џихадиста, да изведу терористички акт у Београду или Новом Саду па да онда руске београдске испоставе од тога извлаче политичке поене у Србији.
Банда кагебеовска!
šbbkbb
S kime da bombardujemo?
Па са том Шојгуовом коалицијом која се помиње у тексту.
А да су Руси шмекери а не преваранти и алаве лопине, "арапског пролећа" не би ни било.
Јер су Ирак, Либија и Сирија, иако су формално били несврстани, припадали РУСКОЈ ИНТЕРЕСНОЈ ЗОНИ.
Па није их послао у рат - него да деминирају...... а то се ради тамо где више нема оружаних сукоба....
Oni barem placaju...ovi drugi otimaju!
(...)
У Србији и од Срба тренутно највише отимају Руси преко НИС-а.
Извлаче се резерве српске нафте која се дуго љубоморно чувала тако што се нафта увозила, а вади се по вишеструко нижој рудној ренти него у РФ; онда се од те српске нафте у српској рафинијерији праве деривати који се онда по највишим могућим ценама продају Србима на мрежи пумпи коју су Срби градили деценијама.
Ако, вала Срби то сте и заслужили!
Pa vidi ako je neko formalno nesvrstan, to ne znači da nije formalno Rusija de fakto. Što levat Gadafi nije kupio od Rusa Migove i Suhoje, već ne, davao je Juventusu i Sarkoziju za kampanju. Pa onda kad su ga isti napali mislio je odbraniti Libiju sa 10 Migova 21.
To je bio uslov od Rusa da nastave da se protive nezavisnosti Kosova, da im naši politički umovi to nisu dali Rusija bi priznala Kosovo.
Sve puca od bratske ljubavi, velikodušnosti i darežljivosti.
У Србији и од Срба тренутно највише отимају Руси преко НИС-а.
Извлаче се резерве српске нафте која се дуго љубоморно чувала тако што се нафта увозила, а вади се по вишеструко нижој рудној ренти него у РФ; онда се од те српске нафте у српској рафинерији праве деривати који се онда по највишим могућим ценама продају Србима на мрежи пумпи коју су Срби градили деценијама.
Ако и треба тако, вала Срби то сте и заслужили! Тито вам је био "Хрват", "ћопа", "Ал Капоне"....
О чему ти трабуњаш - човечеееееееее....... моје далеко порекло по мушкој линији је из ДУбровника. У питању су Срби - трговци бродовима....... све то постоји у Архиву Дубровника уколико нису све спалили, по обичају...
а по женској линији опет мушкарци потичу из Прилепа (свештеник Димитријевић)........ не кењај и немој ме нервирати и писати глупости.............
НЕ МОЖЕТЕ ВИ ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИ ПОНИШТИТИ ИСТОРИЈУ СРБИЈЕ И ИСТОРИЈАТ НАШЕГ ПОРЕКЛА !!!