ВУЛИН прети хапшењем за један џоинт, а окопавао плантажу марихуане Јовањицу!

Ti kao @GrdobanS , dokazao sam da gospodin ministar Aleksandar Vulin nije okopavao marihuanu, vec PARADAJZ, a vi i dalje trubite svoje.

Znaci covjek se polomio od posla radeci oko paradajza, a ovamo ga se optuzuje da je okopavao marihuanu.
A koliko ga je platilo za te poljoprivredne radove? Ako nije plaćen, što onda uzima posao o ima koji triba. Ako mu je toliko do poma nek zasadi svoje, naravno ako je uopće obradiva ponudite?

Ti kao @GrdobanS , dokazao sam da gospodin ministar Aleksandar Vulin nije okopavao marihuanu, vec PARADAJZ, a vi i dalje trubite svoje.

Znaci covjek se polomio od posla radeci oko paradajza, a ovamo ga se optuzuje da je okopavao marihuanu.
Otkad pomidore imaju tako široke lisnate listove? Ne znam jeli marihuana, znam sigurno da nisu pome. Vulin je toliko glup da mu je vjerovatno i marihuana i pomidora, pa isto😃😁

Otkad pomidore imaju tako široke lisnate listove? Ne znam jeli marihuana, znam sigurno da nisu pome. Vulin je toliko glup da mu je vjerovatno i marihuana i pomidora, pa isto😃😁
Ne znam ja sta jeste, ali prica o pomama, a iz svemira se vidi da nije marihuana.

A koliko ga je platilo za te poljoprivredne radove? Ako nije plaćen, što onda uzima posao o ima koji triba. Ako mu je toliko do poma nek zasadi svoje, naravno ako je uopće obradiva ponudite?
Nisu ga platili nista, covjek je dobrovoljno dosao pomoci, vidis mu po govoru da se zapuhao kao parna lokomotiva, polomio se tamo u stakleniku od rada.

To je netačna informaciju koju i propagira kartel i trgovci drogom, jer bi ostali bez ilegalnog mafijaškog novca kad ne bi držali trgovinu marihuanom.

Mi smo podneblje u kom marihuana može da se gaji u bašti. Ljudi na taj način ne bi ni kupovali travu od mafije i oni bi ostali bez profita i društvene moći.

Isto bi se dogodilo da se kriminalizuje i alkohol. Dogodilo se to već u USA, profitirala je, naravno, samo mafija.
Da li uopste znas kakav uticaj ta drogetina ima na mozak? Doslovno ga razara. Edukuj se malo druze.

Ma koliko Vulin bio odvratan covek, ne verujem da je mogao "gajiti" ista na Jovanjici sto je protiv zakona, ili bar ne u to vreme na koje se sumnja da je ipak necega nedozvoljenog bilo. On je u to vreme bio ministar vojni i ne verujem da bi sebi to dozvolio, i bila bi vise nego ludost jos i slikati se tamo.

Inace @ tema

I sama, posle mnogih licnih dilema, smatram da treba dozvoliti uzgajanje konoplje iskljucivo iz zdravstvenih razloga i u te svrhe.

i ne verujem da bi sebi to dozvolio, i bila bi vise nego ludost jos i slikati se tamo.
mora da smo svi mi halucinirali onda
I sama, posle mnogih licnih dilema, smatram da treba dozvoliti uzgajanje konoplje iskljucivo iz zdravstvenih razloga i u te svrhe.

aha, vazi, cim pohapsimo sns narko mafiju na celu sa vulinom i tetkom iz kanade

ne bi mi, ali mleli su ljude, vulin odabrao stek kucu

a tebe inace uzbudjuje mleveno meso, a kerci, ili samo sendvicaris, botujes za dnevnicu?

To je netačna informaciju koju i propagira kartel i trgovci drogom, jer bi ostali bez ilegalnog mafijaškog novca kad ne bi držali trgovinu marihuanom.

Mi smo podneblje u kom marihuana može da se gaji u bašti. Ljudi na taj način ne bi ni kupovali travu od mafije i oni bi ostali bez profita i društvene moći.

Isto bi se dogodilo da se kriminalizuje i alkohol. Dogodilo se to već u USA, profitirala je, naravno, samo mafija.

Upravo tako!

A razlog glupi im je navodno da je marihuana uvod u teze droge! Kao krece se od marihuane pa prelazi na teze!

A TO JE CISTA LAZ

KRECE SE OD CIGARETA.

Ne znam nikog ko je zavrsio na heroinu , da pre toga nije pusio cigarete....

Cigarete su 1000 puta vece zlo od marihuane, marihuana se koristi KAO LEK , za multiple sklerozu , za koju ne postoji ovako farmaceutski lek, za nesanicu, za PTSP, za rak koze i mnoga druga stanja - I VLASTI SRBIJE ZABRANJUJU LJUDIMA DA SE LECE , dok istovremeno DISTRIBUIRAJU CIGARETE KOJE SU CISTI OTROV I UBIJAJU HILJADE I HILJADE LJUDI U SRBIJI SVAKE GODINE!

Radije bih bio nelegalno živ, nego legalno mrtav! Ovo je ispovest dečka koji se leči uljem od kanabisa (VIDEO)​

Pre samo nekoliko godina, Koltin je bio toliko bolestan da je bio prikovan za invalidska kolica. Danas, zahvaljujući medicinskoj marihuani, ovaj petnaestogodišnjak vozi bicikl!​

Koltin Tarner ima 15 godina i već nekoliko godina pati od komplikacija Kronove bolesti. Njemu ništa nije pomagalo, nikakvi klasični lekovi i tretmani. Bivalo mu je sve gore i gore i na kraju je završio u kolicima. To je sve tako trajalo dok njegova majka nije odlučila da se isproba terapija uljem od kanabisa.

Uhapšen jer je kupovao kanabisovo ulje za lek!

Njegova mama Vendi je vrlo besna što, samo zbog nekih suludih propisa, njen sin nije sa njom.
- Kad se razboleo, rekli su nam da spasa nema. Nikakvi standardni lekovi nisu pomagali i samo su činili da mu bude gore. Preporučili su mi ulje od kanabisa i, kad smo čuli da je jedino moguće neželjeno dejstvo to da mu marihuana ne pomogne, odlučili smo da probamo. Nismo imali šta da izgubimo, a dobili smo sve! Nažalost, po cenu toga da nam se porodica, koja je šest godina živela na jednom tlu, rasturi - priča gospođa Tarner.
Ulje od kanabisa je i dalje zabranjeno u mnogim delovima sveta, pa i kod nas, a čeka se odgovor države na inicijativu udruženja "Lekalizacija Srbije". Međutim, da li su ovakve ispovesti dovoljne da promene zakon i dekriminalizuju lekovitu supstancu svuda?

https://www.telegraf.rs/zivot-i-sti...st-decka-koji-se-leci-uljem-od-kanabisa-video

I ovakvoj deci bi odredjeni licemeri da uskrate pravo na zivot, pravo na lecenje?!?!?!

Sram vas bilo!

Upravo tako!

A razlog glupi im je navodno da je marihuana uvod u teze droge! Kao krece se od marihuane pa prelazi na teze!

A TO JE CISTA LAZ

KRECE SE OD CIGARETA.

Ne znam nikog ko je zavrsio na heroinu , da pre toga nije pusio cigarete....

Cigarete su 1000 puta vece zlo od marihuane, marihuana se koristi KAO LEK , za multiple sklerozu , za koju ne postoji ovako farmaceutski lek, za nesanicu, za PTSP, za rak koze i mnoga druga stanja - I VLASTI SRBIJE ZABRANJUJU LJUDIMA DA SE LECE , dok istovremeno DISTRIBUIRAJU CIGARETE KOJE SU CISTI OTROV I UBIJAJU HILJADE I HILJADE LJUDI U SRBIJI SVAKE GODINE!

Upravo. Sve to su argumenti za nacije gde je prosek IQ oko 90. Nisu SAD i Kanada nešto bolji od nas, nego su te faze prošli mnogo ranije. Njihov IQ je bio još gori, tamo su zabranili i alkohol u jednom momentu, manipulišući glupim ljudima, a korist od toga je jedino imala mafija i paradržavne strukture koje su za mito dozvoljavale ilegalnu prodaju.

I ono je apsolutno tačno, ako je marihuana uvod u heroin, onda su i cigarete i kafa uvod u heroin istom tom uvrnutom logikom u kojoj se zloupotrebljava činjenica da je svaki heroinski zavisnik pre heroina koristio cigarete i kafu pa su "prestali da ga rade" (!)

Uostalom, uočite i ovaj paradoks:

Šatro, "nema lakih i teških droga", a u svakoj domaćoj i stranoj seriji ubacuju pušenje marihuane u komičnom i pozitivnom kontekstu.

Čak i u tinejdžerskim serijama.

To nije bez razloga, svaki psiholog, lekar, ma i policajac će vam potvrditi da njeno konzumiranje ne zaslužuje da bude kriminalizovano.

Apsolutno živimo u društvu sa vrednostima koje ti poručuju "marihuana je bezbedna i svi je koriste", a kad tinejdžer (punoletni) ili adolescent poželi da je kupi, upućen je na žongliranje između trgovaca drogom i kojekakvih Volina koji bi da ga hapse u najboljim godinama kako bi popunjavali zatvorske kvote i opravdavali budžet.

Back