Vulin i Stefanovic

dr. Nebojsa Stefanovic!
Овоме је и упитно где је и како је завршио факултет
http://www.nspm.rs/hronika/n1-dokum...z-profesora-megatrend-mu-priznao-diplomu.html
Пословна школа Мегатренд Интернатионал Еxперт Цонсортиум Лимитед рекламирала се 1996. у "Политици". Мамила је студенте професорима из Токија, Берлина, Лондона. Н1 је контактирао професоре који заиста постоје, али је невоља што су одговорили да никада нису предавали у фирми коју је студирао министар унутрашњих послова Србије. Професор Тим Морис, који 2019. предаје менаџмент на Универзитету Оксфорд у одговору Н1 је навео: "Никада нисам био запослен у тој компанији". Не зна се ни ко су били студенти те компаније осим министра Небојше Стефановића и министра Петра Ђокића из Републике Српске.
 
Овоме је и упитно где је и како је завршио факултет
http://www.nspm.rs/hronika/n1-dokum...z-profesora-megatrend-mu-priznao-diplomu.html
Zuti po obicaju truju narod svojim lazima.
Ne treba vjerovati sve sto se pise po medijima.

Tako su hrvatske SDP-njare tvrdile da ni gospodin general Ljubo Cesic Rojs nije zavrsio Prometni fakultet u Zagrebu, koji je usput receno uz Medicinski fakultet u Zagrebu, najtezi fakultet u Hrvatskoj.

Gospodin general Ljubo Cesic Rojs u jednoj tv emisiji sve ih poklopio nabrojavsi profesore, predmete i visoke ocjene s kojima je dao svaki ispit, plus naziv diplomskog rada i mentora.
 
Sta mislite, da li ce u novoj vladi biti mesta za njih?
Ma moraju.Slina ima nesto u rukama za Vucica i to golemo,a Vulin druga partija,a vucic hoce da sto vise partija ucestvuju u vladi,da se ne bi pricalo,kako je samo SNS kriv za politiku koja se vodi.Tesko da Vucko ima koga da zameni njih dvojicu,t.j sve ucesnike u vladi.Vidis da ce i Dacic da dobije neki resurs.
 
Sta mislite, da li ce u novoj vladi biti mesta za njih?
На жалост твоју неће. A btw могао си да додаш још две реченице да би отворио тему правилно и тако дао пример, а не да отвараш тему неправилно јер ти се може. Макнуо би те ја да сам на месту власника форума са те функције, јер си веома лош админстратор.
 
Fi5ipdvWYAUvZsb.jpg
 

Back
Top