комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
ВУЛЕТИЋ: Оснивам покрет Црно на бело! Нарушеног сам здравља, али нисам за Дунав!
Зашто Новак Недић до данас није саслушан? Тај човек је предводио струју у ФК Партизан, а која је требало да преузме клуб са истим овим навијачима, које данас етикетирају као екипа Вељка Беливука.
21:39 28.04.2021.
Ово за „Србин инфо“ поручује проф Владимир Вулетић, бивши функционер ФК Партизан, који је био гост новинару Војину Радовановићу.
– У исто време, вође навијача Црвене звезде су директори фирми, које добијају послове на државним тендерима.
Када у управи Партизана данас говоре о Вучићу, они га зову Капитен. Вучић вас гази и уништава, а ви му иделопоклонички служите. Жарко Зечевић има канцерогени утицај на Партизан. Он и даље влада из сенке у Партизану – наглашава Вулетић.
Он објашњава да је снимак његовог телефонског разговора са Вељком Беливуком направљен док је Веља Невоља био на мерама.
– Данас ме неовлашћено прислушкују и прате. Верујем и БИА и полиција. Прате ме када гурам колица у „Универекспорту“. Зато хоћу да напоменем – можда сам мало нарушеног здравља, али нисам још за Дунав!
Потребни су масовни протести за спас Партизана. У плану ми је да оснујем покрет Црно на бело, да делујемо у правцу правне државе и да и Партизан и Звезду постави на праве основе – наглашава проф Вулетић.
Више о овим, али и другим темама везаним за политику, намештаљке у српском фудбалу, плановима УЕФА, погледајте и послушајте у видео прилогу.
link
Браво за профeсора Вулетића! Било је крајње време да ми Гробари добијемо свој политички израз кроз један покрет, а који ће сасвим добро да води проф Владимир Вулетић, бивши функционер ФК Партизан! Ако ништа друго, откинућемо доста гласова лажној опозицији попут "Странке слободе и правде" и (или) "Доста је било" jeр много удбаша навија за Партизан. Док Партизан битке бије, застава се наша вије!