Vukovarski veteran: Ako sam stao pred tenkove, mogu i razbijati ćirilične ploče

cornflakes

Veoma poznat
Poruka
12.533
.

Данас је годишњица завршетка антитерористичке акције ЈНА у Вуковару, када је ЈНА за два и по месеца очистила овај град од терориста који су се у њему забарикадирали.

Нека је слава и хвала свим борцима који су у овој антитерористичкој акцији положили живот.

Међутим, и данас имамо доказе о колико болесним типовима се ради, па тако агенције преносе запањујуће дрску изјаву једног од преживелих терориста:

Vukovarski veteran: Ako sam stao pred tenkove, mogu i razbijati ćirilične ploče

Ко заборави своју историју, заслужио је да је поново преживи.

.
 
Ма, бре, тенк, коцетриши се... :lol:
adults-superhero-cosplay-clothing-superman.jpg


To su ti moćni branitelji.
 
Не може само себи признати да је узалуд стајао пред тенковима.
Malo falša note! Prvo, pametnima je teško pomiriti se sa činjenicom da je Tuđman, 'otac domovine' BIO GENERAL te vojske koja je rasturala Vukovar. Zatim, ćirilica i JNA NEMAJU nikakve veze jer je tamo bilo latinično pismo! Očigledno je fokusiran SAMO na Srbe! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
 
Стао пред тенкове? Постоји наредба о забрани евакуације цивила из Вуковара. Пацови би се попели на таван куће опалили из амбруста и онда би се сјурили у подрум међу цивиле. Због цивила је ЈНА морала да користи тренутну темпирање па би све гранате и мине експлодирале на крову и никада нису стизале до подрума. Тако да су ти хероји обичне кукавице који су као живи штит користили чак и децу која су била смештена у подрумима.
То је истина зашто је то са Вуковаром тако дуго трајало јер да нису пазили имали би велике жртве међу цивилима. Укратко, одлука и наредба Туђмана да се забрани цивилима евакуација је једини разлог трајања Вуковарске битке.
 

Back
Top