''Вуковарски статут'' применити у Прешеву и Новом Пазару !!!

Poruka
18.704
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=27&nav_category=167&nav_id=758638

Вуковар -- Градско веће Вуковара прихватило предлог одлуке о приступању промени Статута града чиме се ствара могућност да Вуковар буде проглашен местом посебног пијетета.

********************************************************************************************
Хрватска је у ЕУ, ми такође желимо по сваку цену да будемо такође члан те заједнице. Зато под хитно морамо законе ускладити са законима чланица.
Ми такође имамо много озбиљније разлоге да Новом Пазару, Прешеву и још неким местима укинемо право на службени језик, двојезичне табле и сва те градове прогласимо местима посебног пијетета, због исламске тежње ка сепаратизму, због величања убица Срба и фашизма.

Нови Пазар никада неће бити Novi Pazar.
Прешево никада неће бити Presheva.
Рашка, а не Sandzak.

ајде,
него, јел би то ондак важило и за Вуковар, Книн?

Naravno da bi.

pa u Vukovaru i Kninu je opsta klanica jer niko nista ne radi, a da ne bi primetili da im krce creva oni ih huskaju jedni na druge kao pse.

- - - - - - - - - -

Mislim to je generalna taktika divide et impera koja savrseno funksionise na Balkanu, jer mi uglavnom nismo normalni.

Naravno da bi.

pa u Vukovaru i Kninu je opsta klanica jer niko nista ne radi, a da ne bi primetili da im krce creva oni ih huskaju jedni na druge kao pse.

- - - - - - - - - -

Mislim to je generalna taktika divide et impera koja savrseno funksionise na Balkanu, jer mi uglavnom nismo normalni.

Tačno, elita nije normalna ili je nenormalni ne razumeju...:hahaha:

Tačno, elita nije normalna ili je nenormalni ne razumeju...:hahaha:

E nazalost moj virti elita je izuzetno pametna, u sustini, ne elita, nego oni koji nam vladaju, koji nikako nisu elita, i koji nas huskaju jedni na druge kao besne kerove a mi jadni glupi i nasedamo.

Ne samo medjuetnicke podele, nego svakakve moguce, religijske, pa kad su negde svi u jednoj veri oni je dele na frakcije, politicke, sportske, klasne, po poreklu, i-ha-haj.

Naravno da bi.

- - - - - - - - - -

е,
а ел оћеш то да рекнеш и пријатељским антифашистићким сусједима?

е,
а ел оћеш то да рекнеш и пријатељским антифашистићким сусједима?

Naravno, evo javno im to porucujem:

"ULOZITE NEKE PARE U VUKOVAR I KNIN. NEMOJTE VISE DA HUSKATE TAMOSNJE HRVATE NA SRBE NEGO IM OMOGUCITE DA ZIVE KAO LJUDSKA BICA".

Ako neko od forumasa iz Susjedne zna Zokija Srbendu ili Joleta Milicinog, nek' im javi.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=27&nav_category=167&nav_id=758638

Вуковар -- Градско веће Вуковара прихватило предлог одлуке о приступању промени Статута града чиме се ствара могућност да Вуковар буде проглашен местом посебног пијетета.

********************************************************************************************
Хрватска је у ЕУ, ми такође желимо по сваку цену да будемо такође члан те заједнице. Зато под хитно морамо законе ускладити са законима чланица.
Ми такође имамо много озбиљније разлоге да Новом Пазару, Прешеву и још неким местима укинемо право на службени језик, двојезичне табле и сва те градове прогласимо местима посебног пијетета, због исламске тежње ка сепаратизму, због величања убица Срба и фашизма.

Рашка, а не Sandzak.

Кој' си ти Хрват, то је страшно.

Naravno, evo javno im to porucujem:

"ULOZITE NEKE PARE U VUKOVAR I KNIN. NEMOJTE VISE DA HUSKATE TAMOSNJE HRVATE NA SRBE NEGO IM OMOGUCITE DA ZIVE KAO LJUDSKA BICA".

Ako neko od forumasa iz Susjedne zna Zokija Srbendu ili Joleta Milicinog, nek' im javi.

ja znam zokija ali nešto smo u svađi otkad smo popalili kuće jedan drugome

Srbija je zemlja svih koji u njoj zive, to nas razlikuje od fasistickih naroda poput hrvata i fasista generalno,poput pedera...
Живеће они и даље у Србији, нико им не жели зло, неће им фалити ни длака са главе, само право на сепаратизам, право на величање фашиста и србоубица, право на латиницу и њихово писмо неће имати.
Ни један Србин у Вуковару није страдао за време ове антићириличне хистерије, али на КиМ су шиптари убили припадника кфора.

Што се тиче педера они су твоји латинични истомишљеници, њих такође не занима једино српско писмо. А пошто су сви левичари онда сте и политички истомишљеници.

U Novom Pazaru i Presevu prvenstveno treba oziveti privredu i uciniti da ljudi zaradjuju nesto.

Tada ni gluposti kao pitanje tabli ne bi bile bitne.
Који људи ? Да ли ти знаш да је сан просечног Србина да оде на запад, баш исти онај запад где исламисти патролирају улицама и заводе шеријатски закон.
Па како то да тамо у обећаној земљи, где у поређењу са нама тече мед и млеко, како то да тамо исламисти траже исто што и ови наши исламисти ???
Имају социјалну помоћ, могућност да добро зараде, све привилегије позитивне дискриминације и опет не ваља земља домаћина.

Није довољно моја наивчино, да им даш да зарађују, тражиће после тога још, кад им даш још, онда иде следеће још, док не дођу у ситуацију у којој су сада шиптари са КиМ, који су отели српску територију.
Онда ће да траже одштету од Карађорђа до Младића, све што могу да отму.

Рашка, а не Sandzak.

Mislim da ne trebamo mi da se spustamo na taj najnizi nivo Hrvata koji takve stvari rade..Srbi i Bosnjaci zive u slozi u NP, i mi treba da budemo primer postovanja manjinskih(ljudskih) prava a ne da se ugledamo na Hrvate koji ne zele da se izbore za jedno iole civilizovano drustvo..napomenuo bi da je Hrvatska etnicki jedna od najcistijih zemalja na svetu gde zivi skoro 95% Hrvata i da im to nikako ne sluzi na cast, a mi s'druge strane trebamo biti ponosni na sve Madjare, Rumune, Bosnjake pa i Hrvate koji vekovima u Srbji zive ko i svi drugi, a za to nas je pohvalila i EU..

Mislim da ne trebamo mi da se spustamo na taj najnizi nivo Hrvata koji takve stvari rade..Srbi i Bosnjaci zive u slozi u NP, i mi treba da budemo primer postovanja manjinskih(ljudskih) prava a ne da se ugledamo na Hrvate koji ne zele da se izbore za jedno iole civilizovano drustvo..napomenuo bi da je Hrvatska etnicki jedna od najcistijih zemalja na svetu gde zivi skoro 95% Hrvata i da im to nikako ne sluzi na cast, a mi s'druge strane trebamo biti ponosni na sve Madjare, Rumune, Bosnjake pa i Hrvate koji vekovima u Srbji zive ko i svi drugi, a za to nas je pohvalila i EU..
Не знам зашто националне мањине попут Мађара, Румуна и Хрвата стављаш у исти кош са Шиптарима и Муслиманима ткз Бошњацима који отворено провоцирају Србе, који отворено позивају на сецесију и који отворено величају убице Срба и фашизам ?
Зашто би поштовали права неких мањина, ако они не желе да буду мањина, него већина тако што ће отцепити део српске земље ?
Зашто би њима да ли иста права као мањинама на северу Србије ?

Srbija je zemlja svih koji u njoj zive, to nas razlikuje od fasistickih naroda poput hrvata i fasista generalno, poput pedera...

tako je... ne volimo Hrvate, ne podnosimo ih, ni njihovu politiku... ali zasto onda zele da sprovodimo istu?

nazalost Srbende i mozak ne idu zajedno

- - - - - - - - - -

Не знам зашто националне мањине попут Мађара, Румуна и Хрвата стављаш у исти кош са Шиптарима и Муслиманима ткз Бошњацима који отворено провоцирају Србе, који отворено позивају на сецесију и који отворено величају убице Срба и фашизам ?
Зашто би поштовали права неких мањина, ако они не желе да буду мањина, него већина тако што ће отцепити део српске земље ?
Зашто би њима да ли иста права као мањинама на северу Србије ?

objasni razliku izmedju Bosnjaka i Madjara u Srbiji

Слажем се Носфијем. Размислите, Сауди Арабија нуди муслиманима џамије, а ми им понудимо фабрике. Шта мислите где ће пре ићи?
Знам ја, Србија нема новца ни да отвори фабрике ни у већински српским насељима, али то је једино решење.

Размислите, ако Нови Пазар буде заиста прави центар текстилне индустрије, онда ће и Срби из других градова, похрлити у њега. То је једино решење.

Слажем се Носфијем. Размислите, Сауди Арабија нуди муслиманима џамије, а ми им понудимо фабрике. Шта мислите где ће пре ићи?
Знам ја, Србија нема новца ни да отвори фабрике ни у већински српским насељима, али то је једино решење.

Размислите, ако Нови Пазар буде заиста прави центар текстилне индустрије, онда ће и Срби из других градова, похрлити у њега. То је једино решење.

Ако држава буде отварала фабрике у Пазару и Прешеву наебали смо.

Ако држава буде отварала фабрике у Пазару и Прешеву наебали смо.

Иначе, ти крајеви се већ додатно финансирају, више него остали крајеви у Србији који нису проблематични када је реч о ентичким односима.

Prvo moramo u srpskim glava napraviti razliku izmedju muslimana i terorista/separatisa... U srbiji zive muslimani koji Srbiju smatraju za svoju zemlju, isto vazi i za hrvate,madjare i ostatak ekipe. Sa separatistima se zna kako se postupa, mada ako onog canka nisu uhapsili do sada, posle svega sto je javno govorio, nece uhapsiti ni separatisticku celiju muslimana u npr. Novom Pazaru :roll:

Kada bi se u Srbiji doneo slican statut dobili bismo sankcije.Ova vlast nije sposobna da kaze NE Evropskoj Uniji ni za manje stvari,tako da ne ocekujem ni pod razno da pomisle na nekakav reciprocitet.

Реципроцитет? Јеси ти скоро прошетао својим градом, јел читаш новине, часописе?

Back