Vuk "ujeda" sve oko sebe!

inagadadavida:
tasheepmxqf8.gif
48%, 49%, 50% i laku noć deco :lol:

inagadadavida:
Skoro.......vazi se ako si navijao, za nas.....a ne za tarabe :wink:

Yebote,ja jedem i lochem ortak menja kanale,kaze frka u gradu.
Koja frka ***** ti sunce,kad gostuje Bajern? :D:D
On prebaci ja gledam,jedem i locem i ***** im majku...onim plavima. Riba kaze: "Pa sta ti je srce,sto si se tako iznrvirao,da ti popusim"? :D :D
Oni ce bre da mi puse majku im ***** majcinu-kazem ja.
Krenem da razbijem TV,ortak me drzi,ma desetoro njih me drze njih me drze. Trcim u hodnik da iz jakne izvadim utoku da izadjem napolje pobijem gowna i gotova stvar. Ali ne lezi vraze...nailazi ortakova keva i nosi tortu i sitne kolace. I ja se vratim nazad.

:D :D

Korner zastavica:
Yebote,ja jedem i lochem ortak menja kanale,kaze frka u gradu.
Koja frka ***** ti sunce,kad gostuje Bajern? :D:D
On prebaci ja gledam,jedem i locem i ***** im majku...onim plavima. Riba kaze: "Pa sta ti je srce,sto si se tako iznrvirao,da ti popusim"? :D :D
Oni ce bre da mi puse majku im ***** majcinu-kazem ja.
Krenem da razbijem TV,ortak me drzi,ma desetoro njih me drze njih me drze. Trcim u hodnik da iz jakne izvadim utoku da izadjem napolje pobijem gowna i gotova stvar. Ali ne lezi vraze...nailazi ortakova keva i nosi tortu i sitne kolace. I ja se vratim nazad.

:D :D

..........tako je propao 9.mart...... :D :D :D ....dileja :D

hehehe..tako i ja odem na ona neka dva velika mitinga na Trgu 2000 u prolece negde cini mi se. Ljudi ne daj Boze koliko.
Mislio sam bice frke,bice haosa...gde to da propustim.A i trebao mi nov TV i neki HI-FI :D:D
I posto nije bilo nista,ja posle ne odem kad je bilo 5. oktobra,nego ostanem da igram fudbal. :D
I tako propustim i to.
Ali yebiga,posle ukapiram da kad sam ja tu niko nije smeo da pravi frku,znas. :D:D Tako da je dobro sto nisam bio 5. oktobra,jer da sam bio ne bi bilo nista. :D
Mada,keva i burazer su bili...za caleta se ne secam.

Кад већ евоцирамо успомене…

Мени је у вези с тим разним протестима и шетњама било занимљиво да сам у оноликим гужвама често сусретала познате људе иако се нисам с њима унапред договарала за одлазак.

А чак и у оној највећој гужви, 5. октобра, сретнем бившу професорку с факса с којом сам се пре тога месецима само чула мејловима и телефоном, договарале се, а никако да стигнемо да се нађемо (између осталог да ми да на читање рукопис њене књиге песама).

После, кад је настала фрка а њен стан је био релативно близу, у ствари се ту и склонимо од полиције и сузавца.
Онде ми касније, кад смо најзад схватиле, (да, то је у први мах одиста било тешко поверовати) и преко ТВ добиле потврду да је СМ пао, најзад да тај рукопис, и од тада некако почне и наше право дружење, па смо данас добре пријатељице.

А можда бисмо све то да није било тог склањања код ње, ко зна колико још тај сусрет одгађале и само се дописивале електронски.

vojislav s:
Da nije bilo vuka sloba bi pao sa vlasti odavno .
Ali jadni vuja se navukao na belo pa su se sa njim igrali
kako su hteli .
Kad je poceo da brlja umalo ga ne ubise .
Ali se brzo 'sredio" pa nastavio da burgija po nalogu .
Da su hrvati imali vuka propali bi odavno
.

Ово је свакако најтачнији и најкраћи опис Вука.......

Korner zastavica:
hehehe..tako i ja odem na ona neka dva velika mitinga na Trgu 2000 u prolece negde cini mi se. Ljudi ne daj Boze koliko.
Mislio sam bice frke,bice haosa...gde to da propustim.A i trebao mi nov TV i neki HI-FI :D:D
I posto nije bilo nista,ja posle ne odem kad je bilo 5. oktobra,nego ostanem da igram fudbal. :D
I tako propustim i to.
Ali yebiga,posle ukapiram da kad sam ja tu niko nije smeo da pravi frku,znas. :D:D Tako da je dobro sto nisam bio 5. oktobra,jer da sam bio ne bi bilo nista. :D
Mada,keva i burazer su bili...za caleta se ne secam.

Lazes video sam te kako iznosis veliki TV iz RTS

Back