Vuk Kostic?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ga gledala u predstavi ''Tvrdjava''.duper je ali mi se cini da je pomalo tipski glumac.uvek glumi ili vojnike ili neke krimose u crnim jaknama:)ovako je cool.....volela bih da ga vidim u ulozi u kojoj ce glumiti nekog nepopularnog,ranjivog,neznog....

Najbolji glumac kod nas... Gledala sam ga u mnogim predstavama u kojima je imao uloge razlicitog karaktera i u svim je bio mnogo dobar... Imala sam i priliku da ga upoznam, slikam se sa njim (4 puta =D) i sl i mislim da je zaista jedan pozitivan i dobar decko :D

Hehe da, da slikala sam se sa njim, 4 puta =D Cak sam mu i kupila medu i dala mu kad se poklanjao posle predstave... Ma skroz je super, nek mu pridju tako iste posle poklanjanja ili posle predstave sve jedno, sigurno ce pristati :D

Hej, pa ja sam bila tad na predstavi i secam se da mu je neka devojka dala medu, tj ti! Posle Velike drame, jel tako? Pustili su te da prođes iza scene? Nekad umeju da smaraju...

Hej, pa ja sam bila tad na predstavi i secam se da mu je neka devojka dala medu, tj ti! Posle Velike drame, jel tako? Pustili su te da prođes iza scene? Nekad umeju da smaraju...

Da, da posle Velike drame =D E moj boze kako je svet mali... :D Nisam ni pokusavala da idem iza scene i sl... Samo sam htela da mu dam medu, tj bio je Irvas ;) Stavila bih sliku ovde, mada ne znam kako, ipak me nije bilo dve godine na forumu...

Hehe i da, SRECAN MU RODJENDAN!! ;))

Ja mislim da je on odlican glumac,i mislim da njegovom karakteru ne prilici bas taj glasic...al' Boze moj,niko nije savrsen :)
Inace i ja ga znam jakoooo dugo (od '97 godine,kad je jos bio srednjoskolac :cool:) i super je ovako,ljubazan je,sarmantan a i lenj :)
Reko' i ja da ga malo pohvalim...
Inace nisam sve citala,ali ko nije znao Vuk ima i starijeg brata koji je (meni) jos lepsi...:lol:
Pozdrav!!!!

Vuk je odlican glumac. I nije tipski. I sam je izjavio da zeli da proba neki drugi fazon ali da mu se stalno namestaju takve uloge. Gledala sam ga skoro u predstavi Boing Boing, u pitanju je vodvilj. I to je odradio odlicno, snasao se i u komediji. A to da je prelep i pregotivan ovako, ne moram ni da spomenem, podrazumeva se :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back