Вук испалио и Чеду

Ne znam da li su nas prodali i je li to prava rec. I proslu vladu su morali sastaviti sa SPS-om, a morace i ovu, ko god da je sastavlja.
Cudno je sto SPS ponovo ima toliki broj glasaca. Mada niko ne moze sa sigurnoscu reci koliko je to podrska SPS-u a koliko nose Krka i Palma.

Како нас нису продали?
Уместо да целу врхушку СПС екипу ухапсе и дебело (заслужено) осуде уз конфискацију имовине они су их аболирали и уталили се са њима и њиховим тајкунима.

dovedeni su očito, pogrešni... vreme za popravni je tu negde ako bude snage, mada sumnjam, ova generacija je svoje rekla i bolje je da više ništa ne čini, biće manje zlo...

не знам...надам се да ће нешто да се догоди мада ни сам не знам КО би могао да иницира било какав иоле озбиљнији протест или нешто слично.

Како нас нису продали?
Уместо да целу врхушку СПС екипу ухапсе и дебело (заслужено) осуде уз конфискацију имовине они су их аболирали и уталили се са њима и њиховим тајкунима.

Ako na to mislis, da.
Mislila sam na kritike sto je prosla vlada usla u koaliciju sa SPS-om, iako su to uradili sa 'zapusenim nosom'. I to ce morati opet da urade svi koji zele u vladu.
Smrde, ali opstaju. Nazalost. To je moje najvece razocarenje na politickoj sceni danas.

Више би Вук испалио Чеду да је остао уз њега, па онда овај ђутуре ушао у владу. Јес да би таква власт била још више штеточинска, ако је то икако могуће, али...
1) Сетите се како је ДС прошао са Чедом као потпреЦедником
2) Негде би правио компромисе (рецимо ако прихвати услове Ивице, то је у старту) па би разочарао многе, које није до сада, негде би лупетао, па осим екстремиста не би имао никога. Чеда годиницу дана на власти је Чеда испод цензуса, уз Вучину ко зна још кога...

"SPO podržava DS i bez podrške LDP"
Izvor: B92

Beograd -- Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović izjavio je da će poslanici te stranke podržati Demokratsku stranku i bez podrške LDP-a.

"SPO želi da podrži i da svoj doprinos u ostvarivanju ciljeva, principa i programa koje je javnosti predstavio budući premijer Boris Tadić", kazao je Jugović i potvrdio saznanje "Presa" da su se Tadić i lider SPO-a Vuk Drašković "videli pre nekoliko dana".

DS i koalicija SPS-PUPS-JS mogle bi u ponedeljak da objave da imaju većinu od 126 poslanika i to bez LDP-a i URS-a, piše današnji "Pres", navodeći da će većinu podržati poslanici manjina, četiri poslanika SPO-a i dva poslanika Narodne partije Maje Gojković.

http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=09&nav_id=617035

А тако су се волели....ЛДП-овци су певали оде Вуку, клели се у Дану....чак су и геј параду хтели да одрже на Равној Гори....љубав је просто цветала и преокретала се...Чеда је чак и браду пустио да би се умилио Дани.

Једино питање је шта ће сада са Јовом Капичићем?
Коме ће припасти старатељство над тим омладинцем што пада на главу по повратку из кафане?
Да ли старијој брадатој мами која сече руке и барјаке или млађој брадатој мами прљавих руку, нагарављене савести и "напудерисаног" носа?

а били су сјајан пар........

101-grafit-saopstenje.jpg

SPS nastavlja pregovore o vladi Obradović: Novi razgovori sa DS
Politika, 13:43, 10.06.2012.
Autor: Ekipa Kurira,Foto: Damir Dervišagić

Mi smo pre nekoliko dana razgovarali sa DS o ekonomskom programu buduće vlade, ali ti razgovori nisu završeni napomenuo je Obradović i najavio njihov nastavak
BEOGRAD - Igranka bez prestanka.
Funkcioner Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović izjavio je juče da je pre nekoliko dana obavljen razgovor sa Demokratskom strankom i da će se razgovori nastaviti.

- Mi smo pre nekoliko dana razgovarali sa DS o ekonomskom programu buduće vlade, ali ti razgovori nisu završeni - napomenuo je Obradović i najavio njihov nastavak.

On je dodao da je jedini budući razgovor za koji sigurno socijalisti znaju poziv kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića u ponedeljak u zgradi Predsedništva.

Zamenik predsednika Jedinstvene Srbije Petar Petrović rekao je da su dogovori o formiranju vlade u završnoj fazi i da očekuje da će ona uskoro biti formirana.

:per:

не знам...надам се да ће нешто да се догоди мада ни сам не знам КО би могао да иницира било какав иоле озбиљнији протест или нешто слично.
Jedino što može da se dogodi da neko "spolja" ( EU i sl.) primora našu elitu na poštovanje zakona i elementarnih principa koji važe u normalnom svetu, drugi niko, bar ne mi oronuli, izgladneli i iskrivljene svesti o pravima i zajedničke solidarnosti. Bre nemoćni smo i to treba priznati...

Jedino čega se pacovi boje je međunarodna kontrola, međunarodni Sudovi jer tamo, bar kad je Srbija u pitanju ne stoje dobro a to je za nas obične jedini spas...
Zar očekuješ da se ovi naši Bajatovići, Trivanke, Šutanovci, Obradovići, Mrkonjići, Tadići, Nikolići promene sami od sebe ?? Što nam žele dobro i baš toliko vule Srbiju ?? Ajde, da ne živimo u zabludama i snovima...

Ofucani Vuk nekada alfa muzjak koji je imao copor vucica oko sebe ostao je sam
sa Danicom koju je vreme pregazilo.Ceo glavni odbor i clanstvo SPO-a moze
se sastati za stolom sa sest stolica na nekom rucku, tuzno jeste ali samo toliko
ih je ostalo verno liku i delu Vuka Draskovica.

Ти си тотално неупућен у политичка дешавања...Даница Драшковиће је била алфа мужјак све време...:)

Иста екипа лузера и покварењака
A šta misliš, dal je ovde veći pokvarenjak Maja ili Dinkić... Ko je koga "ostavio" ili u slučaju "preokreta" ko je koga preokrenuo, Vuk Čedu ili obatno...

Ja lično mislim da su svi zajedno obične yayare koje su se sakupile zbog cenzusa jer ih ništa drugo ne spaja... pazite, koalicija koja nije izdržala ni 15 dana nakon izbora= čista prevara...

E zato cenzus za koalicije mora da bude veći od cenzusa za pojedinačne nastupe. Ovo je svetski standard i veoma bitno da ne bi prolazili luzeri i prevaranti i sve što zovemo yayarama...

A šta misliš, dal je ovde veći pokvarenjak Maja ili Dinkić... Ko je koga "ostavio" ili u slučaju "preokreta" ko je koga preokrenuo, Vuk Čedu ili obatno...

Ja lično mislim da su svi zajedno obične yayare koje su se sakupile zbog cenzusa jer ih ništa drugo ne spaja... pazite, koalicija koja nije izdržala ni 15 dana nakon izbora= čista prevara...

E zato cenzus za koalicije mora da bude veći od cenzusa za pojedinačne nastupe. Ovo je svetski standard i veoma bitno da ne bi prolazili luzeri i prevaranti i sve što zovemo yayarama...

исти су.

Back