Borg
Domaćin
- Poruka
- 4.366
tako je, volimo emotivnog grubijana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dovoljno, očigledno.
Lupali su me zato što sam nosio majicu sa pesnicom (OTPOR), ali su neki koje sam nahvatao suspendovani, tako da znaš.
tako je, volimo emotivnog grubijana![]()
o george to je bila sala na racun ljudi koji kad sastavljaju popis najpozeljnijih osobina potencijalnog partnera, dobijes osobu koja ne moze da postoji.Ok..ali grubijan prema kome..?Zeni..okolini..?..nikada mi nece biti jasno..
Illuminat,jeste da sam zensko, ali ne mogu da zakljucim...
Zasto tako mislis?
Žene između pesnika i kamiondžije biraju kamiondžiju. Zaključi zašto.
..jednom prilikom,sasvim slucajno upoznam na ulici jednu damu,bivsu manekenku,godina izmedju 40 i 50,a po profesiji prostitutka..no ovo nije tema,tj. njena profesija vec jedan njen stalni klijent..muskarac oko 40 godina,policajac( inspektor za krvne delikte),ozenjen..surov prema zeni,redovno je mlati,a na poslu jos suroviji..kod nje kada dodje u stan pretvara se u pravo umilno jagnje koje ceka noz za klanje..sledece sta mi je ispricala ta draga dama je ono sta sa tim policajcem radi..naime,on se stavlja u polozaj zrtve,a ona dominira nad njim i ponizava ga kako fizicki tako i psihicki..da ne pricam previse..sledeca situacija u kojoj ga je ona postavila..naredila mu je da se skine go,da izadje iz stana i da polize sve otirace za noge ispred svih stanova u zgradi sto je ovaj i uradio i to vrlo pedantno..
..da li ste nekad imali prilike da dozivite tako nesto ili da li ste i sami na neki nacin slicni kao taj doticni policajac..
Siguran sam da bi se snašla...ma fuj...nikad ne bih mogla da budem takva. ali ko voli....
Siguran sam da bi se snašla...
dobar ti nik...laudanum....