Vuk i jagnje

A vrnuo sam im ja desetostruko, ništa ne znaš... mašala ako podržavaš te gmizavce, oni su studentkinje tukli pendrekom po sisama samo zato što nisu hteli da se pomire sa politikom od koje ni kamen na kamenu nije ostao.

Deder mi pokloni nešto od čega ti je teško da se rastaneš ako me žališ, da imam neke koristi od sažaljenja, u suprotnom balegaš, jer onoga koga žališ obično ne napadaš. Žijev!

..jednom prilikom,sasvim slucajno upoznam na ulici jednu damu,bivsu manekenku,godina izmedju 40 i 50,a po profesiji prostitutka..no ovo nije tema,tj. njena profesija vec jedan njen stalni klijent..muskarac oko 40 godina,policajac( inspektor za krvne delikte),ozenjen..surov prema zeni,redovno je mlati,a na poslu jos suroviji..kod nje kada dodje u stan pretvara se u pravo umilno jagnje koje ceka noz za klanje..sledece sta mi je ispricala ta draga dama je ono sta sa tim policajcem radi..naime,on se stavlja u polozaj zrtve,a ona dominira nad njim i ponizava ga kako fizicki tako i psihicki..da ne pricam previse..sledeca situacija u kojoj ga je ona postavila..naredila mu je da se skine go,da izadje iz stana i da polize sve otirace za noge ispred svih stanova u zgradi sto je ovaj i uradio i to vrlo pedantno..
..da li ste nekad imali prilike da dozivite tako nesto ili da li ste i sami na neki nacin slicni kao taj doticni policajac..

ma fuj...nikad ne bih mogla da budem takva. ali ko voli....

Back