VUK I DEMAGOGIJA......MOZDA?

_Milanche_:
Nije donet adrea nego sadasnji zakon o privatizaciji samo nacelno predvidja tu mogcnost. Vec sam ranije napisao da je po Milosevicem zakonu o privatizaciji takva mogucnost postojala ali je zbog svoje "specificne sadrzine" bila dostupna prakticno samo retkima.

...more milance donet u martu ove godine...nego kakve su kazne predvidjene za one koji ga ne sprovode :)

Andreavk:
...more milance donet u martu ove godine...nego kakve su kazne predvidjene za one koji ga ne sprovode :)
Vidis sad nisam siguran onda na sta mislis.
Ja za to nisam cuo zanm a je tako negde u prolece donet zakon o raspodeli akcija za javna preduzeca gde je predvidjeno da 15% ude zaloslenim a jos 15% da ide u penzione fondove.
Za ovo sto ti kazes nisam cuo.

Вук и спо једини немају везе са криминалом у Србији ?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
три пута и бог помаже па ће ваљда и њему?!
Вуче вуче бубо лења шта ће рећи поколења водио си живот буран а остао не културан.У ствари лажов.Црногорилци који су силовали Србију су великим делом после смрти достојанственог Слобе,добили заштиту у доследном вуку...

MAXIMUS !:
Вук и спо једини немају везе са криминалом у Србији ?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
три пута и бог помаже па ће ваљда и њему?!
Вуче вуче бубо лења шта ће рећи поколења водио си живот буран а остао не културан.У ствари лажов.Црногорилци који су силовали Србију су великим делом после смрти достојанственог Слобе,добили заштиту у доследном вуку...

...sta ti bi odjednom :)

@milance nadje li zakon :)

Andreavk:
...jel` sad priznajes da sam bolje obavestena od tebe :)

E, nije da se hvalim, ali evo i ja sam "obaveštena" o ovom pitanju.. ;) I to konkretno. ;)

Kažu ljudi ovako: za sve nezaposlene, koji su bili nekad zaposleni a sada su na Birou rada, treba da fotokopiraju u dva primerka sledeća dokumenta: ličnu kartu, radnu knjižicu i zeleno kartonče. To priheftaju i ponesu 270 dindži u Ulicu Božidara Adžije br.3, u neku agenciju iz Srbobrana. To treba predati u toku ovog meseca. Agencija radi od 9 ujutru a redovi su kilometarski. E, sad da li je to još jedna od navlakuša raznoraznih agencija koja skuplja po 270.dinara od budala, ili je zaista poledjina ovoga donet Zakon za koji nisam čula,nemam pojma.
Da, pojasnim. U pitanju je obećana lova od po 200 evra za svaku godinu radnog staža.
Kontam, ako je što više prijava da će akcija ove agencija biti delotvornija, u svakom smislu.

Back