Vuk ambasador???

Samanta_

Iskusan
Poruka
6.229
EKSELENCIJE
Vlada Srbije imenovala juče nove ambasadore Srbije u Rusiji, Kanadi, Slovačkoj, Portugalu, Španiji i pri Misiji OEBS-a cula sam da Vuk Draskovic izmedju njima.
Jel moze neko da potvrdi ovu vest?

Drašković neće u diplomatiju

U diplomatskim krugovima juče je prostrujala vest da bivši šef diplomatije Vuk Drašković "ima želju" da ode u ambasadore i da je već u pregovorima oko odlaska u prestonicu SAD. Međutim, sam Drašković odbacio je takve spekulacije.

- To su gluposti! - kratko je rekao Drašković

Па кратко се одговара на кратко питање. Ма навикли смо ми на те форе. Пази ово. У новинама на пример пише неће поскупети струја. За месец дана видиш натпис "Струја поскупљује", а онда нам говоре како је то "потребно, јер имамо најјефтинију струју у Европи". Чујеш неће поскупети грејање, а онда за пар дана поскупи. тако ће највероватније бити и са Вуком.

Е па сад Торенте ти позиваш на линч. То није у реду. Слажем се да су плате код нас најниже у Европи и против сам поскупљења било какве врсте, уколико се аутоматски не повећају и зараде. Срамота је да људи овде раде за око 200-250 евра, а за најосновније ствари (режије и храна) им је потребно око 400 евра. Да не рачунамо гардеробу. Зато, треба устати против таквог поретка, али опет треба бити паметан и знати кога хватати за гушу због тога.

имам један предлог. Хајде да се прво тражи смањење плата посланицима. Мислим да би се они "феноменално" снашли са 250 евра месечно. хахахаха

Било би тужно и против интереса ове земље да неког неквалификованог као што је Вук поставе за амбасадора!Од 5.октобра имамо на важним амбасадорским местима нешколоване и неквалификоване људе...

Ма не само на тим местима, него свуда у политици. Сећам се да се после 5. октобра накотило много кумова, пријатеља, рођака...

popokatepetl:
Ма не само на тим местима, него свуда у политици. Сећам се да се после 5. октобра накотило много кумова, пријатеља, рођака...

Ово једноставно није истина, у нашим министарствима има јко пуно квалитетних људи, наравно функционере нећу коментарисатии јер су то политичка места и за њих ће странке одговарати на изборима.

Karlito Brigante:
Одлично!Хајде да и даље идемо уназад,и буразерски постављамо нешколоване амбасадоре...

Karlito u pravu si. Takvih "diplomatskih" predstavnika sam u Berlin dosta upozna. Božeeee! :roll: Nemam komentar za njihovu kvalifikaciju. U mojoj firmi bi jedino ka noćni portiri...... :confused:

Такви смо ми.Сви мисле да су паметни и квалификовани за све! А већина заборавља да су за напредак у било чему потребни стручност и способност,уз ПРОВЕРУ!!! Значи ништа буразерски,и ништа на реч...И никаква Г17 реклама! :lol:

Back