vudu magija... =)))

naime, o cemu se radi?? ulogujem se sad na forum, dodjem na ovaj odf i gore u delu za reklame procitam vratite voljenu osobu POMOCU MAGIJE?! e sad, mene interesuje da li vam je to ikad palo na pamet, da li ste o tome razmisljali, da li biste to ikada uradili ili ste mozda vec, ne daj Boze uradili??? :sad2:

p.s. da li uopste verujete u to?? :D
naravno da verujem...
prosto je MAGICNO koliko ljudi mogu da seeru na ovom mestu...

Nemam pojma, al' su mi one vudu lutkice mnogo simpaticne..javicu vam rezultate cim isprobam, samo me muci..nisam bas umetnicki tip i moja lutkica bas i nece liciti na zrtvu :lol::lol
p.s. ako nekog zigne u ledja, nisam namerno, majke mi :lol:

naime, o cemu se radi?? ulogujem se sad na forum, dodjem na ovaj odf i gore u delu za reklame procitam vratite voljenu osobu POMOCU MAGIJE?! e sad, mene interesuje da li vam je to ikad palo na pamet, da li ste o tome razmisljali, da li biste to ikada uradili ili ste mozda vec, ne daj Boze uradili??? :sad2:

p.s. da li uopste verujete u to?? :D

pa ja postavio oglas ... jel treba pomoc tebi?

Nije vudu ali....
Moja nekadasnja najbolja drugarica stalno mi je donosila neke pokloncice, slala razglednice i razna cuda...kasnije sam sasvim slucajno (njenom nepaznjom) pronasla knjigu sa magijskim ritualima, raznim uputstvima itd...knjiga nije obicna i nimalo bezazlena i ne mozes tek tako da je dobijes..znaci dobro se je potrudila za istu....nakon citanja shvatih da je devojka neke stvari primenjivala na meni...otvorim orman i izbacim sve sto mi je donosila, sledeci dan "uletim" medju okupljeno drustvo gde je i ona bila, vratim joj hebena upustva i pred svima se izderem na nju (a grozna sam kad poludim :rumenko:)...prekinem kontakt ..
Nakon toga pokusavala je par puta da obnovi kontakt ali nisam zelela...

Inace ne verujem u to....ali sama pomisao da neko moze uopste da razmislja u tom smeru, da ima zelju i oseca sebe pozvanim da se mesa u tudji zivot, navodi me na gadjenje i nepostovanje takvih osoba...neshvatljivo mi da neko moze drugima da zeli lose...

Back