ceca881
Iskusan
- Poruka
- 5.279
"Ture bure valja...
ture bure gura... "

ture bure gura... "

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da verujem...naime, o cemu se radi?? ulogujem se sad na forum, dodjem na ovaj odf i gore u delu za reklame procitam vratite voljenu osobu POMOCU MAGIJE?! e sad, mene interesuje da li vam je to ikad palo na pamet, da li ste o tome razmisljali, da li biste to ikada uradili ili ste mozda vec, ne daj Boze uradili???
p.s. da li uopste verujete u to??![]()
naime, o cemu se radi?? ulogujem se sad na forum, dodjem na ovaj odf i gore u delu za reklame procitam vratite voljenu osobu POMOCU MAGIJE?! e sad, mene interesuje da li vam je to ikad palo na pamet, da li ste o tome razmisljali, da li biste to ikada uradili ili ste mozda vec, ne daj Boze uradili???
naime, o cemu se radi?? ulogujem se sad na forum, dodjem na ovaj odf i gore u delu za reklame procitam vratite voljenu osobu POMOCU MAGIJE?! e sad, mene interesuje da li vam je to ikad palo na pamet, da li ste o tome razmisljali, da li biste to ikada uradili ili ste mozda vec, ne daj Boze uradili???
jel mozes da svratis do curuga i pomognes mojoj babi da iznese stari regal u dvoriste...aha
ja sam veštica
provereno
slobodno mi se obratite za pomoć
aha
ja sam veštica
provereno
slobodno mi se obratite za pomoć
imas PP![]()
Nesto me ziga u levoj podkolenici... nemoj da nadjem u duseku lutkice
:![]()
mogujel mozes da svratis do curuga i pomognes mojoj babi da iznese stari regal u dvoriste...
cisto da ja ne moram u petak da zaranim...
aj,hvala ti unapred...sve najbolje...