Vučjaci izujedali devojčicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo me nasmejalo do crnila licemerja...vlasnici besnih dzukela koje zabole za ljude a pogotovo decu... svaki dan se desava, ponovo u londonu pit bul x2 slobodno setaju od kojih jedan napao dete od 5 godina, naravno kao u srbiji bio bez povoca i korpe, vlasnik kilometar dalje seta boli ga. mali kad je video da ide na njega sakrio se od straha iza majke, zena inace mirno sedela u parku sa troje klinaca, i ova dzukela ga capila za ruku i ne pusta, dete pocinje da vristi majka ne moze da odgurne mrcinu od deteta, odnekud se pojavljuje debil od vlasnika i odvlaci qera. dete uplaseno, trese se i sad majka prica na bbc-u tj. prenosi deo razgovora i argumente vlasnika sto je ne za smejanje no za plakanje kakvih idiota ima na ovom svetu a bas jedni od najveci su vlasnici tih bolesnih dzukela..

Except the owner wasn’t embarrassed, or apologetic. I expected him to say, ‘So sorry, they get excitable around children – is your son OK?’
But that’s not what happened. As he approached, he told me that his dogs ‘don’t bite’. If that was the case, I asked, how did he explain the red marks on my son’s wrist - three small teeth marks.
‘Oh, that’s just my dog’s way of talking to him. It’s the way they communicate. It’s just like we’re talking to each other now.’
I explained that while we appeared to be talking, I didn’t appear to be biting him. He told me I was stupid. And then, to literally add insult to injury, he gave me a lecture on why I was a bad mother for failing to teach my children to behave around dogs.

drugari sta da se radi sa lutalicama? zao mi je da ih ubijaju i slicno, ali ima ih puno neki su agresivni, da ne spominjem da ne mogu da spavam jer ima 2,3 u mojoj ulici u poslednje vreme i nocu laju, a ne zivim u nekom glupom delu grada, da tako kazeem.

U slucaju napada pasa, gledati da ga udaris pesnicom u vrat, gde je mozdina, to sigurno deluje!!! Uzgred, predlazem da se svi vucjaci ovog sveta pobiju, kako slucajno ne bi opet napali neko dete! (ironican sam) Ne mogu da verujem da ima glupaka koji zbog jedinke i neodgovornog vlasnika, mrze celu rasu, isto kao i sa pit bulovima. Neka takvi ljudi, svoj animozitet prema odredjenim rasama ostave za sebe. Pas je divlja zivotinja i zato mu je potreban odgovoran vlasnik, a ne da neko ocekuje od psa ljudsko ponasanje! Uzgred, nadam se da ce svakog glupaka koji mrzi rasu pasa, napasti copor gladnih hijena JER MI STRAHOVITO VISE IDU NA K.URAC SA SVOJIM GLUPACKIM RAZMISLJANJEM!

drugari sta da se radi sa lutalicama? zao mi je da ih ubijaju i slicno, ali ima ih puno neki su agresivni, da ne spominjem da ne mogu da spavam jer ima 2,3 u mojoj ulici u poslednje vreme i nocu laju, a ne zivim u nekom glupom delu grada, da tako kazeem.

Opskrbi se vazdušnim pištoljem ili puškom...
Zauzmi busiju na prozoru.
Čim počnu da te nerviraju,
ti "cepaj" !
Sve u debelo meso.
Da ga ne oćoraviš slučajno.
Gre'ota je.

Malko pojacajte kalibar i resavate problem trajno.:)

"resavate problem trajno"...tako sto cete pobiti 50....100...1000 zivotinja
na cije mjesto ce, ljudskom "trudu" zahvaljujuci, vec sutra stici nove jedinke???

nagradno pitanje - ciji su vucjaci, kako su dospjeli na ulicu
tj. zasto nisu cipovani i dokle tako...kaoticno i bahato???

govorim iz pozicije vlasnika psa, uzetog s ulice, kad kazem da kontrolu
vlasnika pasa treba poostriti, zakone koje imamo, takve kakvi su, treba
konacno poceti sprovoditi i udariti tamo gdje covjeka, realno, najvise boli - po dzepu
pa ce naredni put razmisljati prije nego pusti dva velika psa na ulicu, ali i prije nego uopce uzme psa

samo, kao i u ostalim sferama zivota i ovdje korupcijom sami sebe uhvatismo za gushu;
i svi su u tome, od vlasti preko veterinara do kojekavih drustava.... : (((

kad procitam nesto ovako dodje mi da .....

predlazem da psi nose korpe

predlazem da se korpe stave i svima onima koji hrane lutalice i brane. oni su pravi agresivci, kad njih privedemo svesti bice manje lutalica

korpe bi trebalo staviti onima koji su ove pse pustili/napustili. bem ti ljude, pa nije NO retriver, kako ljudi ovoliko mozga nemaju nije mi jasno.

Uzgred, nadam se da ce svakog glupaka koji mrzi rasu pasa, napasti copor gladnih hijena JER MI STRAHOVITO VISE IDU NA K.URAC SA SVOJIM GLUPACKIM RAZMISLJANJEM!
ne lupetaj...tako se lozis dok se tebi ili nekom tvom ne desi ovako nesto, da mi tako izujedaju dete, isla bih redom i sve ih pobila...
inace one koji izbace psa tako takodje treba zestoko kazniti, pas ujeda ako se vlasnik izivljava nad njim.i njih takodje u zatvor...to sve treba zatvoriti..
pljustale bi kazne na sve strane da se ja pitam,,,

ne lupetaj...tako se lozis dok se tebi ili nekom tvom ne desi ovako nesto, da mi tako izujedaju dete, isla bih redom i sve ih pobila...
inace one koji izbace psa tako takodje treba zestoko kazniti, pas ujeda ako se vlasnik izivljava nad njim.i njih takodje u zatvor...to sve treba zatvoriti..
pljustale bi kazne na sve strane da se ja pitam,,,

Pa zato i jesi zensko.....sto razmisljas instiktivno......inace, mene je 2007 napao pit u jednom boksu i pocepao mi pantalone i ujeo za stomak, ali srecom je vise zahvatio vijetnamku pa mi je samo malo raskrvavio kozu, inace je moglo biti mnogo gore. Uzgred, ubijanje zivotinja je krivicno delo (tek da te podsetim).

drugar, molim te, nikada to ne bih mogao da ucinim
А па неће му ништа фалити од ваздушаре ако га погодиш у тело, а пошто пси никако нису глоопише убрзо ће почети да избегавају то место где су добили зрно из ваздушне пушке.
Мораш водити рачуна да се институционално овакви проблеми са псима луталицама још дуго неће решити.
Бар код нас.
Мада...дуг је живот.

Poslednja izmena:
Neodgovorni vlasnici.
Ja imam nemackog ovcara,66cm u grebenu 52-3 kg,ne sme ni da pomisli da ujeda ako neko ne dira clanove porodice.
Ne ujeda ni kada nepoznata osoba udje u dvoriste,ali taj je usao,a izaci nece sigurno.
Tako da svi i koji pomisljaju da kazu "vucjaci su krvolocna rasa" neka zadrze to za sebe.
Ja moje kuce da sam ucio da bude ubica,bio bi,kao i svako.
Znaci,pravilan rad sa psom.
Ovi psi mora da su trpeli neku torturu...
Pa moj pas cuva bukvalno malu decu iz ulice...!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back