Sa takvim razmišljanjem se i postaje agresor.Tako je razmišljao Hitler o Rusiji i napao je prvi.Vi bi sutra napali Hrvatsku samo da možete, ali sad se Hrvatska ima s čim braniti i može uzvratiti, pa vam nije više svejedno...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa takvim razmišljanjem se i postaje agresor.Tako je razmišljao Hitler o Rusiji i napao je prvi.Vi bi sutra napali Hrvatsku samo da možete, ali sad se Hrvatska ima s čim braniti i može uzvratiti, pa vam nije više svejedno...![]()
Vidiš kako vi hrvatska jedva čekate da upadnete u Bosnu.
Iskustvo iz ne tako davne prošlosti nas je poučilo nečemu...Sa takvim razmišljanjem se i postaje agresor.Tako je razmišljao Hitler o Rusiji i napao je prvi.
hrvati su za mene bivši Srbi tako da vas namerno ne pišem velikim slovom.Posebno kada kažete da mi potičemo od vas.
Srpska logika...
Inače imena država i naroda se pišu velikim početnim slovom. Tako da Hrvatska i Hrvati se pišu velikim početnim slovom.
Da vas je Srbija stvarno napala a mogla je vi bi bili svi u Vatikan.Ovako on vam je i pomogao da ne odgovaqrate za Jasenovac.Iskustvo iz ne tako davne prošlosti nas je poučilo nečemu...![]()
hrvati su za mene bivši Srbi tako da vas namerno ne pišem velikim slovom.Posebno kada kažete da mi potičemo od vas.
Hajde prestani lupetati gluposti. Pametnije bi ti bilo da pročitaš npr. "O upravljanju carstvom" bizantskog cara Konstantina VII Porfirogeneta. Ili tak nešto slično...hrvati su za mene bivši Srbi tako da vas namerno ne pišem velikim slovom.Posebno kada kažete da mi potičemo od vas.
Aje dok ne priznaš genocid u Jasenovcu nemaš prava nijednom Srbinu reći bilo šta.Hajde prestani lupetati gluposti. Pametnije bi ti bilo da pročitaš npr. "O upravljanju carstvom" bizantskog cara Konstantina VII Porfirogeneta. Ili tak nešto slično...
Prekini lupetati gluposti molim te, biti će ti bolje...Da vas je Srbija stvarno napala a mogla je vi bi bili svi u Vatikan.Ovako on vam je i pomogao da ne odgovaqrate za Jasenovac.
Da vas nisu branili fašisti vi danas ne bi ni postojali da li ti je to jasno?Prekini lupetati gluposti molim te, biti će ti bolje...![]()
Aje dok ne priznaš genocid u Jasenovcu nemaš prava nijednom Srbinu reći bilo šta.
Ima se dovoljno za paradu ali ne baš za rat haha.A kad zabrane necu imati cime da impresioniram sendvicare. Sa Brdm-2 deceniju starijim od mene i kanta Migovima 29 napravljenim u vreme mog punolestva.
pa mi iz sumadije nemamo gdeAutorska tema
Ovo bih voleo da dopre do samih ušiju Aleksandra Vučića.Ako se Srbija dobro naoruža nijedna zemlja koja ima pretenzije na Srpsku teritoriju neće smeti da zagrize.Tu pored albanaca j.šiptara spadaju i muslimani u Bosni,hrvati a bogami u budućnosti i Bugari.Kako kažu istorija se ponavlja a Srbi ako do sada nisu shvatili onda će doživeti novi pogrom a možda i Jasenovac.Doduše sada ovo deluje preterano ali ima cilj da probudi savest u Srpskom rodu.Olbrajtova ako ne iskoristimo ovaj vakuum sprečiće čak i kineze da nam dostave moderno oružje posebno protiv dronova,
Ne dozvolimo da postanemo JERMENI.