Vučiću ostalo nam je još samo malo vremena da se dobro naoružamo jer uskoro će nam zabraniti!

Za postavljača teme:

Sinko (pošto ne sumnjam da si klinac), to o čemu pričaš je davno propisano.
Srbija, kao i sve ostale države ex-SFRJ imaju tačno propisane limite što se tiče tenkova, aviona i svih ostalih oruđa.
Slobodan Milošević je potpisao ovaj obavezujući dokument još 1996.
Razlog je upravo sprečavanje trke u naoružanju i dalje siromašenje ionako siromašne regije.

hrvati su za mene bivši Srbi tako da vas namerno ne pišem velikim slovom.Posebno kada kažete da mi potičemo od vas.
Hajde prestani lupetati gluposti. Pametnije bi ti bilo da pročitaš npr. "O upravljanju carstvom" bizantskog cara Konstantina VII Porfirogeneta. Ili tak nešto slično...

Autorska tema
Ovo bih voleo da dopre do samih ušiju Aleksandra Vučića.Ako se Srbija dobro naoruža nijedna zemlja koja ima pretenzije na Srpsku teritoriju neće smeti da zagrize.Tu pored albanaca j.šiptara spadaju i muslimani u Bosni,hrvati a bogami u budućnosti i Bugari.Kako kažu istorija se ponavlja a Srbi ako do sada nisu shvatili onda će doživeti novi pogrom a možda i Jasenovac.Doduše sada ovo deluje preterano ali ima cilj da probudi savest u Srpskom rodu.Olbrajtova ako ne iskoristimo ovaj vakuum sprečiće čak i kineze da nam dostave moderno oružje posebno protiv dronova,
Ne dozvolimo da postanemo JERMENI.
pa mi iz sumadije nemamo gde
al ti zato treba da pravis rezervni plan gde ces kako se stvari desavaju gde ti siptari preuzimaju sve zivo

Back