Вучићу, јави сееее!!!

Вучићу, јави се,
Вучићу, јави се,
Вучићу, јави сееее!!!!

Данима нити га чујемо нити видимо. А навикли смо да имамо Вучића за доручак, ручак и вечеру.

Вучић пред спавање, Вучић после буђења.

Отвориш фрижидер - Вучић.
Отвориш рерну - Вучић.

Вучићу, јави се, Вучићу јави се, Вучићу јави сеееее!!!!

Недостајеш нам. Где си? С ким си? Шта те мучи?
Piši u svoje ime. Mnogima od nas ne fali uopšte.

Sad ću da uključim, u posedu sam televizije od 22 inča ovde naime.

U Novom Pazaru imamo jednu od najboljih bolnica, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- U ovom trenutku tamo je tri osobe na respiratorima, a ostali su na kisaoničkom modu - rekao je Vučić.

Kako kaže, moralo je više pažnje i empatije da se pokaže prema zaraženim ljudima.

- Moralo je i Ministarstvo zdravlja brže da reaguje i proglasi kovid bolnicu - rekao je Vučić.

Kako je kazao, nedostaju lekari jer je veliki broj ljudi i medicinskog osoblja zaražen.

- Ljudi su zabritnuti, o političarima ne želim da govorim - rekao je Vučić.

Vučić ironično o tome zašto ga nema danima u javnosti: "Evo, 12. put umirem od korone"
Naravno da sam dobro. Da nisam, javnost bi o tome bila obaveštena, kao i uvek do sad - rekao je predsednik

Predsednik Aleksandar Vučić na pitanje kako se oseća i zašto ga danima nije bilo u javnosti rekao da se odlično oseća i da je situacija drugačija, javnost bi bila obaveštena.

- Naravno da sam dobro. Da nisam, javnost bi o tome bila obaveštena, kao i uvek do sad
- rekao je predsednik.

On je prokomentarisao spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju i dodao da ima mnogo ljudi koji nemaju pametnija posla nego da izmišljaju stvari.

- Evo, 12. put umirem od korone od 6. marta, ali, šta da vam kažem, još nisam umro - kaže Vučić.

Vučić ironično o tome zašto ga nema danima u javnosti: "Evo, 12. put umirem od korone"
Naravno da sam dobro. Da nisam, javnost bi o tome bila obaveštena, kao i uvek do sad - rekao je predsednik

Predsednik Aleksandar Vučić na pitanje kako se oseća i zašto ga danima nije bilo u javnosti rekao da se odlično oseća i da je situacija drugačija, javnost bi bila obaveštena.

- Naravno da sam dobro. Da nisam, javnost bi o tome bila obaveštena, kao i uvek do sad
- rekao je predsednik.

On je prokomentarisao spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju i dodao da ima mnogo ljudi koji nemaju pametnija posla nego da izmišljaju stvari.

- Evo, 12. put umirem od korone od 6. marta, ali, šta da vam kažem, još nisam umro - kaže Vučić.
Teši se.

NiJk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWVRjN01EQV8vYzFlYzYyZjRkYWM0ZTRlMzg4OWM3NDMwNzgwZmIzODYuanBnkZMCzQLkAIEABQ

Вучићу, јави се,
Вучићу, јави се,
Вучићу, јави сееее!!!!

Данима нити га чујемо нити видимо. А навикли смо да имамо Вучића за доручак, ручак и вечеру.

Вучић пред спавање, Вучић после буђења.

Отвориш фрижидер - Вучић.
Отвориш рерну - Вучић.

Вучићу, јави се, Вучићу јави се, Вучићу јави сеееее!!!!

Недостајеш нам. Где си? С ким си? Шта те мучи?

pesma za sve kojima nedostaje AV

Back