zaluđenik
Domaćin
- Poruka
- 4.155
Kad ga ima, žale se.
Kad ga nema, žale se.
Ko će narodu ugoditi?
Kad ga nema, žale se.
Ko će narodu ugoditi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sad kad bude podneo neopozivu ostavku biće ugodno.Kad ga ima, žale se.
Kad ga nema, žale se.
Ko će narodu ugoditi?
Sad ću da uključim, u posedu sam televizije od 22 inča ovde naime.Је л' гледа неко ПИНК?
Шта пресветли сере?
Piši u svoje ime. Mnogima od nas ne fali uopšte.Вучићу, јави се,
Вучићу, јави се,
Вучићу, јави сееее!!!!
Данима нити га чујемо нити видимо. А навикли смо да имамо Вучића за доручак, ручак и вечеру.
Вучић пред спавање, Вучић после буђења.
Отвориш фрижидер - Вучић.
Отвориш рерну - Вучић.
Вучићу, јави се, Вучићу јави се, Вучићу јави сеееее!!!!
Недостајеш нам. Где си? С ким си? Шта те мучи?
Sad ću da uključim, u posedu sam televizije od 22 inča ovde naime.
Da to je evidentno , mada nije jasno zašto nije žrtvovana na oltar S . H.Primećujem da se Uzelčeva snima odvojeno.
To je dobar znak za normalne prolaznike
Da je bolnica u Pazaru opremljenija od bilo koje bolnice u Nemackoj do 100k stanovnika...Је л' гледа неко ПИНК?
Шта пресветли сере?
Teši se.Vučić ironično o tome zašto ga nema danima u javnosti: "Evo, 12. put umirem od korone"
Naravno da sam dobro. Da nisam, javnost bi o tome bila obaveštena, kao i uvek do sad - rekao je predsednik
Predsednik Aleksandar Vučić na pitanje kako se oseća i zašto ga danima nije bilo u javnosti rekao da se odlično oseća i da je situacija drugačija, javnost bi bila obaveštena.
- Naravno da sam dobro. Da nisam, javnost bi o tome bila obaveštena, kao i uvek do sad - rekao je predsednik.
On je prokomentarisao spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju i dodao da ima mnogo ljudi koji nemaju pametnija posla nego da izmišljaju stvari.
- Evo, 12. put umirem od korone od 6. marta, ali, šta da vam kažem, još nisam umro - kaže Vučić.
Dolazi da proba skejt sa mlaznicama.Zajedno sa debilkom Z.Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas u 11 časova govoriće o aktuelnim temama za RTV Pink
Вучићу, јави се,
Вучићу, јави се,
Вучићу, јави сееее!!!!
Данима нити га чујемо нити видимо. А навикли смо да имамо Вучића за доручак, ручак и вечеру.
Вучић пред спавање, Вучић после буђења.
Отвориш фрижидер - Вучић.
Отвориш рерну - Вучић.
Вучићу, јави се, Вучићу јави се, Вучићу јави сеееее!!!!
Недостајеш нам. Где си? С ким си? Шта те мучи?
Можда је на викендици у Јајинцима и пије рујно вино?