Вучићу, бре, зашто си толико тврдоглав и не слушаш паметније од себе !

KPCTAHK

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.700
- ауторски текст -

Да је Вучић иоле мудар, а није - он тако нешто не умије, државник, сигуран сам да би Никола Пашић баш то, и баш тако, изрекао, он би после оног предивног говора, уместо што је почео бесмислице да лапрда, господина Макрона само ово и овако рекао:

"После оваквог: предивног, узвишеног, маестралног и непоновљивог говора, а то нам прија - то нам годи; благо мајци Француској што таквог велеумног великана роди, господина председника Макрона, великог пријатеља нас малих Срба, свака моја реч после тога била би сувишна … Зато узимам себи за право - да аплаудирам и до бесвести понављам само ову реч: БРАВО ! БРАВО ! БРАВО ! "

Тиме би, уверен сам у то, и Макрона лично, а и целу Француску за нас Србе нераскидиво везао …

Због Ф20.

Због зла које поседује у себи.

Због покварене душе.

Због потребе да буде хулиган

Због тога што воли да понижава оне испод себе, а да се подижава пред онима изнад њега.

због тога што мрзи свој народ.

Због тога што не поштује православље.

Због тога што је Шешељев ђак.

Има још 1000 разлога. Мрзи ме да пишем све.

Опет ти. Аман бре човече Французи се буне против тог "великог човека" а ти га кујеш у звезде. Француска је другоразредни регионални играч слабији од Индије.
Ово ће ти прерасти у патологију ако већ није.

Александар Вучић, то је опште познато, се је годинама клео да ће да следи мудрост великог и непоновљивог државника Николе Пашића, ненадмашног виртуоза културе дијалога … Да ништа није од њега научио, од дијалога као ђаво од Крста бежи, безглаво, а на то нема право, потврђује и ово казивање ко је и какав је био Никола Пашић...

Једном приликом, дан пре него ли ће Пуниша Рачић Стјепана Радића да кокне, док је Пашић созерцавао, старе кости размрдавао, испијајући прву јутарњу кафицу и припремајући се да нешто издекламује свом дугогодишњем писару у његов кабинет је, као тајфун, улетео Стјепан Радић, вођа Хрватске сељачке странке, и осуо дрвље и камење на предлог радикала којег су насловили на Скупштину … Никола Пашић се је почешао иза увета, поправио цвике, оне су му једва на носу стајале, кашљуцн`о и само ово изрекао:

"У праву си !"

После њега долази вођа посланичке групе Радикала и истом дикцијом, вулгарношћу и злобом окарактерисао те Радићеве сељаке … Пашић је извео исти протокол и исто додао:

"У праву си !"

Његов писар га је дуго после тога забезекнуто гледао, врпољио се на тој својој тврдој столици, а онда замуцкујући упитао:

"Господине председниче, како то, мада су та два посланика говорили дијаметрално супротно, могу да буду оба у праву ?"

Пашић се је `ладно насмејао и онда и ово изрекао:

"Видиш - и ти си у праву !" ;)

Опет ти. Аман бре човече Французи се буне против тог "великог човека" а ти га кујеш у звезде. Француска је другоразредни регионални играч слабији од Индије.
Ово ће ти прерасти у патологију ако већ није.
Ne bune se Francuzi, gde si na protestima "žutih prsluka" video Francuza, ali bune se islamisti i američki podrepaši koji hoće da Francuska Američka kolonija postane i ostane …

Ne bune se Francuzi, gde si na protestima "žutih prsluka" video Francuza, ali bune se islamisti i američki podrepaši koji hoće da Francuska Američka kolonija postane i ostane …
Не причам само о тим протестима. Него о нередима на дан параде у Француској, један дан пре него што је дошао макарон. Као и о протестима на тај дан.
А о тим протестима знам и мало више јер ми је колега у Француској већ годинама, и истина је да има свакаквих али је највише Француза.

Француска је још од времена после Де Гола америчка колонија. А протести о којима пишеш се уопште не тичу спољне политике.

...
господина председника Макрона,
великог пријатеља нас малих Срба,

КРСТАНК, није ти ништа,
само си неупућен
и не знаш да смо то пријатељство и те како заслужили !

Не могу ништа даље да ти кажем,
јер ни сам не знам шта смо урадили,
али сам сигуран да нешто јесмо.

Ми Срби за Француску.

Француска је још од времена после Де Гола америчка колонија. А протести о којима пишеш се уопште не тичу спољне политике.

Zar misliš da sam nemam kolega u Francuskoj, jedan od njih je i gospodin Makron ? Baš zbog toga što si naveo i što podržavam, to je istina, postoje oni koji se bune, plaćeni su za to od Amera i to je ono što se sada u Francuskoj vidi. Vreme će pokazati da li će to Francuzi shvatiti i njihov izbor je za šta će se opredeliti - da li i dalje da slede tu poslušničku, poltronsku i izdajničku De Golovu politiku, da li će primetiti da su baš zbog te i takve politike i sami dospeli na dno, ili će podržati veoma obrazovanog, rodoljubivog, kulturnog i hrabrog državnika oni će morati da se izjasne ... Nadam se da će, kao i uvek do sada, kod Francuza razum da prevlada ...

КРСТАНК, није ти ништа,
само си неупућен
и не знаш да смо то пријатељство и те како заслужили !

Не могу ништа даље да ти кажем,
јер ни сам не знам шта смо урадили,
али сам сигуран да нешто јесмо.

Ми Срби за Француску.
Neupućen ? Čime to dokazuješ ?

Због Ф20.

Због зла које поседује у себи.

Због покварене душе.
Тиме си најбоље описао себе … Мржња је црв у души, а ти то осећаш, то те излуђује и то те гуши … ;)

Neupućen ? Čime to dokazuješ ?

Па бре сваки дан нас уче преко телевизије
политичари свих боја
да у политици нема пријатељства - само интерес.

И ти сад причаш како је Макрон нама пријатељ тек онако !
Симпа смо му !

Па бре сваки дан нас уче преко телевизије
политичари свих боја
да у политици нема пријатељства - само интерес.

И ти сад причаш како је Макрон нама пријатељ тек онако !
Симпа смо му !
Да ли ћеш да учиш од политичара или филозофа је твој избор … Данашњи медији су велико зло зато што су постали мафијашко гласило и што су полуписмени "новинари" и сами умислили да су некакве величине …

А у шта ви Будале ( они који шетају без сендвича ) верујете ?

Верујемо да ће вам пресести сваки сендвич који сте појели на рачун овог напаћеног народа.

Вучић је своје сендвичаре убедио да је Макарона пријатељ Србије.

:bljak:
Ма, не, бре, шта ти на ум паде, јаде - необразовани, тупи и глупи Љотићев следбеник Бошкић би нама Србима, уместо сендвича, да да - од шаке до лакта … Тако се испуњавају обећања фашиста … :mrgreen:

...
Француска је још од времена после Де Гола америчка колонија.
...

Не, него од Дана Д !

Нису Амери џабе гинули ослобађајући Западну Европу,
као уосталом ни Руси Источну.

На реалном политичком језику
ослобођење Западне или Источне Европе се зове
освајање !

Не, него од Дана Д !

Нису Амери џабе гинули ослобађајући Западну Европу,
као уосталом ни Руси Источну.

На реалном политичком језику
ослобођење Западне или Источне Европе се зове
освајање !
Gde su bili i šta su radili Ameri u Velikom ratu ?

Back