Обилић
Elita
- Poruka
- 17.193
Gledam Dragana J Vučićevića kako energično i zapaljivo objašnjava da smo mi Srbi neshvaćeni i nepravedno kažnjavani tokom dužeg vremenskog perioda pa razmišljam kako mu objasniti da je u pravu, ali da mora mudrije da reaguje.
Draganče, zamisli da ti dete dođe iz škole i kaže:
"Ćale opet sam iz istorije dobio dvojku jer me profesor mrzi. A sve sam znao ..."
I ti umesto da mu kažeš da treba bolje da se spremi, da ne provocira profu, da se izvini ako treba zbog nečega, ne, ti se složiš sa njime da ga profa mrzi i besno kroz stisnute zube mrmljaš: "Mmmu jbm u pikču
..!

iživljava se na deci pikča deperska ..."
Kapiraš ?
Nemamo mi u Srbiji više nikakvih kredita na jogunasto ponašanje niti bilo kakvo isterivanje pravde. Niko od nas !!! Shvati.
Draganče, zamisli da ti dete dođe iz škole i kaže:
"Ćale opet sam iz istorije dobio dvojku jer me profesor mrzi. A sve sam znao ..."
I ti umesto da mu kažeš da treba bolje da se spremi, da ne provocira profu, da se izvini ako treba zbog nečega, ne, ti se složiš sa njime da ga profa mrzi i besno kroz stisnute zube mrmljaš: "Mmmu jbm u pikču
..!

Kapiraš ?
Nemamo mi u Srbiji više nikakvih kredita na jogunasto ponašanje niti bilo kakvo isterivanje pravde. Niko od nas !!! Shvati.