Вучићеви таблоиди скрнаве ПАТРИЈАРХА ПАВЛА – Био за поделу КиМ; СПЦ да реагује

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.297
Od ovoga ne moze jadnije...

Dakle Kurvirci izmisljaju reci pokojnog Patrijarha Pavla, a kao šatro kroz neki tamo (verovatno takodje izmisljeni) redak dnevnika Dobrice Ćosića !!!

Sve sa agendom da Srbe lobotomiziraju kako bi Vozdu pripremili teren za izdaju...tj priznanje tzv Kosova

Pogledajte vi te SRAMNE naslovnice KuVira:

kurir-28-07-2019-830x0.jpg

....

Ух........ ово је сстварно скандалозно........ немам речи........ ма шта је то са нашим људима јбт....... као да су многи полудели........
п.с.
Зато је Шешељ у праву када каже да се у Србији води ПСИХОЛОШКИ РАТ.......

Od ovoga ne moze jadnije...

Dakle Kurvirci izmisljaju reci pokojnog Patrijarha Pavla, a kao šatro kroz neki tamo (verovatno takodje izmisljeni) redak dnevnika Dobrice Ćosića !!!

Sve sa agendom da Srbe lobotomiziraju kako bi Vozdu pripremili teren za izdaju...tj priznanje tzv Kosova

Pogledajte vi te SRAMNE naslovnice KuVira:

kurir-28-07-2019-830x0.jpg

....
Katastrofalno nepoznavanje osnove ideje i baratanje krivim izrazima! U prvoj fazi NIJE predviđena PODELA Kosova nego samo POMICANJE granice pokrajine malo JUŽNIJE! U drugoj fazi je predviđeno POTPUNO UKIDANJE te pokrajine! A mimo toga, dok se ne odradi i druga faza, može se i narednih 100 godina lupetati o statusu te 'nove' manje pokrajine.

Ali koja je to perfidna uDBaška Mi6-CIA PsyOps operacija...

Hej...
Oni trkeljaju kao o nekim šatro izjavama DVOJICE MRTVIH LJUDI !!!
Dakle niti jedan niti drugi ne mogu niti potvrditi niti demantovati....

A da je tako nesto zaista postojalo u tom šatro dnevniku pa ne bi sigurno bilo nepoznato svih ovih godina...
Iskoristili bi to vec ovi NWO paćenici koji vladaju Srbijom i koji bi sto pre da izdaju Kosovo tj Srbiju...

DAKLE IZMISLILI SU I UBACILI LAZNE RECI I STAVOVE U USTA MRTVOM PATRIJARHU PAVLU !

....

Ух........ ово је сстварно скандалозно........ немам речи........ ма шта је то са нашим људима јбт....... као да су многи полудели........
п.с.
Зато је Шешељ у праву када каже да се у Србији води ПСИХОЛОШКИ РАТ.......
Da, rat njegovog nosača piva protiv normalnog lobija.

Зато је Шешељ у праву када каже да се у Србији води ПСИХОЛОШКИ РАТ.....
Pa, Šešelj vodi psihološki rat.
On od naivnih žrtava pravi retarde, a postojećim retardima ne omogućava lek, već ih dopinguje da budu još gori

Pa, Šešelj vodi psihološki rat.
On od naivnih žrtava pravi retarde, a postojećim retardima ne omogućava lek, već ih dopinguje da budu još gori
Ipak, da su mediji drugaciji, ovakve gluposti ne bi smele da dospeju ni na poslednju stranicu.

Katastrofalno nepoznavanje osnove ideje i baratanje krivim izrazima! U prvoj fazi NIJE predviđena PODELA Kosova nego samo POMICANJE granice pokrajine malo JUŽNIJE! U drugoj fazi je predviđeno POTPUNO UKIDANJE te pokrajine! A mimo toga, dok se ne odradi i druga faza, može se i narednih 100 godina lupetati o statusu te 'nove' manje pokrajine.
Pa kaže: Ustav Srbije: Član 182.
.....
Teritorija autonomnih pokrajina ne može se menjati bez saglasnosti njenih građana izražene na referendumu, u skladu sa zakonom.
-----------------
Eto, čak i taj Ustav je napisan na ŠTETU Srba na Kosovu! Naime, čim su šiptari postali VEĆINA na KiM-u, teoretski je ZABETONIRANA granica pokrajine kako njima odgovara jer ih manjina ne može nadglasati na referendumu!

Za utehu: Kada se na Balkanu nešto radilo po Ustavu!? :zcepanje:

Poslednja izmena:
Ipak, da su mediji drugaciji, ovakve gluposti ne bi smele da dospeju ni na poslednju stranicu.
ti "mediji" su u sluzbi aktuelne politike.Cak ni na zapadu ne postoji nezavisno novinarstvo,dok je u Srbiji ova profesija na nivou prostitucije

Режим у Србији, по свему судећи, нема границе када је у питању пропаганда у намери да се Срби одрекну Косова и Метохије.

Доказ за то је насловна страна таблоида „Курир“, који преноси како је патријарх Павле био за поделу Косова, баш као данас председник Вучић, који би, како каже, одмах прихватио разграничење са Албанцима.

kurir_28-07-2019-522x700.jpg
Режимски медији су у последње време све агресивнији када је у питању пропаганда за примитивне и глупе. Ипак, насловна страна са причом да је упокојени патријарх испричао такође покојном, бившем Удбашу Добрици Ћосићу како Косово треба поделити, заиста превазилази све лудости Вучићевих самозваних новинара и медија.

Написати тако нешто за патријарха Павла није ништа друго до скрнављење једног од највећих Срба у последњих 30 година и због тога Српска православна црква не би смела да остане нема на овај атак, како на упокојеног патријарха, тако и на саму СПЦ.

Шта је патријарх Павле мислио о Косову и Метохији може свако сам да закључи само ако прочита било коју његову Божићну или Васкршњу посланицу у којој је увек позивао српски народ да се никада не одрекне Космета

Издају, поделу, разграничење или признање лажне државе Косово, што актуелном режиму није мрско – никада не би прихватио. А то не би смео ни српски народ.

https://srbin.info/politika/vucicev...jarha-pavla-bio-za-podelu-kim-spc-da-reaguje/

Ево шта пише Вучићев медијски оркестар:

Патријарх Павле био за ПОДЕЛУ КОСОВА: Скривао ВЕЛИКУ ТАЈНУ о спасу Срба на КиМ и животу после РАТА!

Ћосић наводи да су демографске чињенице биле за патријарха главни аргумент да од јужне српске покрајине спасе било шта.

Патријарх Павле подржавао је поделу Косова и Метохије, записао је Добрица Ћосић, бивши председник СРЈ, у својој књизи ''У туђем веку 2'', који представља његове записе, врсту дневника.

Ћосић је у књизи, за коју је тражио да буде објављена после његове смрти, препричао свој разговор с патријархом Павлом из септембра 2004.

Како је навео, он је патријарху изложио свој предлог за животну коегзистенцију албанског и српског народа и тек пошто је чуо предлог о халиндаризацији српских манастира, патријарх се ''сагласио са територијалном поделом КИМ''

- Скоро ће две године од последњег разговора с патријархом. Јуче ме позвао да дођем у Патријаршију у 11 сати. Патријархов шеф кабинета, увек љубазан и озбиљан Момир Лечић, сачекао ме на степеништу Патријаршије. Ту званичност потврдио је патријарх, који ме је сачекао стојећи на средини свог кабинета – наводи се књизи.

- Питао ме је да ли сам сагласан са ставом Цркве о неизласку Срба на изборе за ''косовски парламент''. Рекао сам да сам и ја саветовао Србе да не иду на изборе, јер су робови и логораши. Бесмислено је да логораши бирају кандидате за команданте својих логора - наводи се.

Dobrica Ćosić

Добрица Ћосић

Фото: Профимедиа

- Онда сам му изложио предлог за животну коегзистенцију албанског и српског народа. Пажљиво ме слушао и тек када сам му изложио предлог о хиландаризацији спрских манастира и нашем демографском паду, он се сагласио са територијалном поделом Косова и Метохије. И он је убеђен да Шиптари и Срби не могу да живе заједно, нити верује у идеју помирења садашњих нараштаја - наведено је.

Ћосић наводи да су демографске чињенице биле за патријарха главни аргумент да од јужне српске покрајине спасе било шта.

- Те катастрофалне демографске чињенице биле су за патријарха Павла главни аргумент да се од (тзв.) Косова нешто спасе јер за рат нисмо спремни, нити за (тзв.) Косово треба ратовати. Његово мирење с мојим предлогом сматрам доказом да су Срби у духу изгубили (тзв.) Косово – записао је Ћосић и додао да је поглавара СПЦ подсетио да Црква није ништа урадила на организовању међународног скупа о универзалним, хришћанским вредностима православне и српске духовне баштине на КиМ.

ti "mediji" su u sluzbi aktuelne politike.Cak ni na zapadu ne postoji nezavisno novinarstvo,dok je u Srbiji ova profesija na nivou prostitucije
I gore od prostitucije. A ovo, da li je u sluzbi aktiuelne politike ili je u cilju ulagivanja aktuelnoj politici druga je stvar ali je svakako ispod svakog nivoa i za zabranu.

Alzhajmerova bolest koja je zastupljena u 90–100 procenata svih slucajeva demencije kod ljudi nakon 80 godina zivota.

Mozda sveci ne obolevaju od te bolesti, ko zna?.
Trebalo bi postaviti gornju granicu starosti za Patrijarha, recimo da je maksimalna 70 godina.
Preko te granice Patrijarh ne bi trebao da ima prilikom izbora, jer niko nije potpuno mentalno cist kada predje 70 godina.
Ne moras po sebi bas sve da gledas, nekog, vidis, mozak sluzi bolje sa 80+ nego tebe sa mozda nekih 60+.

Na stranu sto ova "vest" nije ni tacna.

Ne moras po sebi bas sve da gledas, nekog, vidis, mozak sluzi bolje sa 80+ nego tebe sa mozda nekih 60+.

Na stranu sto ova "vest" nije ni tacna.
Ne sluzi. Sve ima svoj rok trajanja.
To su urbane legende.
Kao da hoces da mi kazes: "Neko ko je stariji bolje hebe"

I gore od prostitucije. A ovo, da li je u sluzbi aktiuelne politike ili je u cilju ulagivanja aktuelnoj politici druga je stvar ali je svakako ispod svakog nivoa i za zabranu.
Hmm.. Mudrim, pametnim i iskusnim ljudima je već početkom 70-tih trebalo biti JASNO kako će da završi kada su se zahvaljujući bravaru šiptari i balije počeli množiti kao pečurke nakon kiše!
Mnogi su protiv PROMENE granice pokrajine KiM, koju krivo zovu PODELA Kosova, ali je činjenica da 'kosovski' Srbi žive i trpe Kosova Republjik, čega bi bili pošteđeni da je ta 'podela' obavljena!
Ukratko k*nja se na sve strane!

Back