jovane ti i dule srbenda ste dokaz da ljudska glupost i ljudske laži zaista nemaju i ne poznaju granice vi besramno lažete kao i vaš šef..zaslužili ste da vam poveća apanažu vaš šef,,,vučić je tvoj gospodar tebi daje platu za laži..moj nije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

За разлику од Ђиласа лопуже и вође антисрбске банде, Господин Вучић не лаже!! И не краде!jovane ti i dule srbenda ste dokaz da ljudska glupost i ljudske laži zaista nemaju i ne poznaju granice vi besramno lažete kao i vaš šef..zaslužili ste da vam poveća apanažu vaš šef,,,vučić je tvoj gospodar tebi daje platu za laži..moj nije
И летеће! Биће веома развијен летећи саобраћај!Pre par meseci je izvalio kako će iznad naših glava leteti 20000 letećih automobila u jednom satu do 2035 godine.
https://www.google.com/amp/s/www.ku...obila-po-satu-ne-pricamo-bajke-imacemo-sve-to
Господар Свех Земаља Сербских, Александар Први!netoćno,on je gospodar i gazda SVIJU nas,cele srbie a i pola evrope,nemože te mu ništa realno,bolje mu se pokloni jer svakako ćeš morati pre ili ranije,bolje sad dok još nije posto car ili kralj a postaće sigurno bože zdravlja kroz 10-maximalno 20 godina![]()
Evo samo što nije, pogotovo kod nas gde je euro 3 motor još uvek standardИ летеће! Биће веома развијен летећи саобраћај!
Autorska tema
Predsednik Srbije je poznat kao najveći lažov u našoj zemlji a verovatno je i u svetu u top 10 lažova.
Sendvičari iz Parizer Brigade , koliko god se truduli da odbrane lik i delo ovog, jednostavno ne mogu da objasne ovakve izlive i napade laganja kod svog vođe.
Glasajmo za najveću laž Aleksandra Vučića uz pomoć lajka ili smajlija.. koja laž skupi najviše lajkova ili smajlija ta je pobedila..
Pa da krenemo .. ne znam hoće li biti hronološki..
..Pogledajte prilog 1495919
За разлику од Ђиласа лопуже и вође антисрбске банде, Господин Вучић не лаже!! И не краде!
Не, Господин Вучић не лаже!Vučić je bukvalno rekorder po lažima na srpskoj političkoj sceni.
Ne modernoj, nego i čitavoj srpskoj istoriji. Doslovno nema konkurenta, čak ni izbliza.
Будућност која је пред нама:Evo samo što nije, pogotovo kod nas gde je euro 3 motor još uvek standarddok nas jaja od 11 dinara drže sitim ceo dan.
Nemamo dovoljno svinjskih papaka za ovo.Stočni fond nam je u rasulu
На злураде коментаре не одговарам.Nemamo dovoljno svinjskih papaka za ovo.Stočni fond nam je u rasulu

imaš poklon od Vučića za botovanje...dva jaja i parizer između....nediraj te gospodina vucica,to je moja mala kuca i moje zlato,nedam da ga iko dira![]()
pa ništa tu nije slagao...Srbija tj. oni koji je vode ne sede skrštenih ruku... eno Marko Đurić aplaudira Vučiću u UN...da su mu skrštene ruke ne bi mogao da aplaudira...verovatno je semafor u njegovoj glavi zabagovao na sto prema nula za nas..e sad može biti da je brojao pogrešne poteze jedne i druge strane...
i posle se jos nepismenjakovic javlja ko zna odakle i zayebava nas, evo gaeto dokaza da funkcionalno nepismeni čovek kakav je kokeza može da zaradi 650 miliona evra da legalno pobegne iz zemlje sa sve parama i da mu niko ništa ne može jer je pod vučićevom zaštitom...
nediraj te gospodina vucica,to je moja mala kuca i moje zlato,nedam da ga iko dira![]()
kokeza. de si ruzni seljo, sa ima preko?khm, khm, kako ti ne dosadi vise? svi znaju da je OSKAR ljiga izdajnicka, koji samo krade i lazeЗа разлику од Ђиласа лопуже и вође антисрбске банде, Господин Вучић не лаже!! И не краде!
Који ,,сви"?? Ђилас и Мариника?svi znaju
znamimaš poklon od Vučića za botovanje...dva jaja i parizer između....
evo brt nije loše,ima ženski,ima sve..kod tebe?i posle se jos nepismenjakovic javlja ko zna odakle i zayebava nas, evo ga
kokeza. de si ruzni seljo, sa ima preko?
nelupaj,nije uopšte nego je oskar naš plemeniti gospodar koji se bori za srbiu a ne da krade 760 milijona od nje ko vaš žuti lopov ćilaskhm, khm, kako ti ne dosadi vise? svi znaju da je OSKAR ljiga izdajnicka, koji samo krade i laze