Vučićeva srpska lista prihvatila podpresednicu koja je najžešći antisrbin

nesko101

Elita
Poruka
20.807
Autorska
Definitivno Vučić je prihvatio sa se ne sprovede Briselski sporazum bez obzira što je u medijima drugačije.
Poslednji izbor Gradonačelnika Severne Mitrovice to pkazuje.
Jer Potpredsednik je Adriana Hodžić koja je u poslednjim godinama kao šefica Administrativne kancelarije Kosova porušila sve ilegalne po Prištinskim zakonima srpske lokale na Severu Mitrovice a legalizovala na stotine šiptarskih koji nikada tu pre nisu postojali.E kada mogu sa takvom raditi onda sami uvidite šta je Vučić naumio sa preostalim Srbima na Kosovu.

Ti si Bajdenov trol i šta ćemo?

Nisam vala ničiji, ja samo pokušavam da budem na strani civilizacije.

Vama Srbima na Kosovu bih preporučio da vidite sa Šipcima da vam osiguraju prava kao svima ostalima i onda i imate neku budućnost.

Ovako vas u ime tuđih, ruskih, interesa guraju u vatru. Eto ti Srba iz Hrvatske, gdje su danas, a procentualno ih je bilo duplo više nego vas na Kosovu i tad su Srbi zajahali čitavu JNA.

Sve ostalo će za vas loše završiti, budite pametni.

Nisam vala ničiji, ja samo pokušavam da budem na strani civilizacije.

Vama Srbima na Kosovu bih preporučio da vidite sa Šipcima da vam osiguraju prava kao svima ostalima i onda i imate neku budućnost.

Ovako vas u ime tuđih, ruskih, interesa guraju u vatru. Eto ti Srba iz Hrvatske, gdje su danas, a procentualno ih je bilo duplo više nego vas na Kosovu i tad su Srbi zajahali čitavu JNA.

Sve ostalo će za vas loše završiti, budite pametni.
To nam pričaš dok je Vučić na vlasti?
Ma stvarno si bezobrazan.

Čovječe gledaj svoj život i svoje djece, Vučić je sad druga država...

Ali, nastavite da čačkate, imaćete se kad kajati.
Аман човече, он ништа не чачка, само је пренео информацију. Изнео истину не како заштитити Србе од екстремних Албанаца, него како заштитити Србе од Срба.

Аман човече, он ништа не чачка, само је пренео информацију. Изнео истину не како заштитити Србе од екстремних Албанаца, него како заштитити Србе од Срба.

Ma ne zna kako da otrese Srbe od Kosova i Metohije pa krenuo pravolinijski.

Poslednja izmena:
Da je tvoj brat ti bi bio čovek.
Sta mi fali?
Jel to zato sto sam macka?

426299.jpg

Autorska
Definitivno Vučić je prihvatio sa se ne sprovede Briselski sporazum bez obzira što je u medijima drugačije.
Poslednji izbor Gradonačelnika Severne Mitrovice to pkazuje.
Jer Potpredsednik je Adriana Hodžić koja je u poslednjim godinama kao šefica Administrativne kancelarije Kosova porušila sve ilegalne po Prištinskim zakonima srpske lokale na Severu Mitrovice a legalizovala na stotine šiptarskih koji nikada tu pre nisu postojali.E kada mogu sa takvom raditi onda sami uvidite šta je Vučić naumio sa preostalim Srbima na Kosovu.

Адриана Хоџић је она риба што је, у време док су постојале српске институције на Северу Косова и Метохије, тј. у К. Митровици, она је била неки функционер паралелних институција из Приштине у К. Митровици.

Адриана Хоџић је она риба што је, у време док су постојале српске институције на Северу Косова и Метохије, тј. у К. Митровици, она је била неки функционер паралелних институција из Приштине у К. Митровици.
Ja nju znam kada se igrala po pesku alo bre.Ima metar i žilet kakva riba kad su joj noge ko trupci?
Uvek je kukala što se srušila
džamija pored mosta a zna da bi nju da je ostala
šiptari iskoristili za prepad.

Ja nju znam kada se igrala po pesku alo bre.Ima metar i žilet kakva riba kad su joj noge ko trupci?
Uvek je kukala što se srušila
džamija pored mosta a zna da bi nju da je ostala
šiptari iskoristili za prepad.

Нисам мислио риба у смислу добра риба. Не знам ни како изгледа.

Мислио сам у смислу женска особа.

Back