Vučićeva SNS dobila 20.506 glasova u Novom Pazaru, više i od Muamera Zukorlića i Sulejmana Ugljanina zajedno.

Да - слажем се са тобом. Једно је ВЕРА а друго је НАЦИОНАЛНА ПРИПАДНОСТ..... зато сматрам да свако треба да има слободу да се изјашњава сходно својим верским и националним опредељењима.

Napisao sam knjige o tome, poznajem tematiku, možda bolje od mnogih ili velike većine ljudi. Moglo je to i drugačije.

Pravoslavci treba da pokušaju razumeti da ti ljudi vole islam, zavoleli su islam i ukoliko im neko hoće da nametne drugu religiju mimo islama spremni su pre da poginu nego da se odreknu islama. Istina ima manjih izuzetaka , ne mogu se odrediti koliko.u postocima koji su spremni i da se pokrste, tipa Emir Kusturica, Muharem Bušatlić.i dr. Ali to ne znači da se pametnije s njima radilo, da se ostavila religija po strani da ti muslimani.i.kao pripadnici islama u nacionalnom. smislu.mogli biti jako dobri Srbi i da ne bi mogli biti.lojalni građani i zaštitnici srpske države. Mislim da je kralj Aleksandar Karađorđević bio na dobro putu da to postigne ali nažalost prerana smrt ga sprečila da to završi. Primer medresa kralja Aleksandra Karađorđevića u Skoplju i dr.
sta se pravis lud

Bez obzira ko je dobio glasove u Novom Pazaru , da li Aleksandar Vučić, Rasim Ljajić , SNS ili SDP ili.koalicija SNS i SDP bitno je primetiti da su ljudi podržali to kao politički opciju a ne priču Sulje Ugljanina koji bi da "zaigra na kartu islamizma" pa time vezivanja sa Albance, narod kome ni jezika ne znaju, samo zato što su većinski."muslimani" ili koji su vrag kada im se gotovo svaki političar zaklinje "da nije musliman". Bitno je uočiti da je 64 odsto ljudi bilo za koaliciju Aleksandar / Rasim i to je dobro. Mislim bitno.je shvatiti da je ipak radikalna proalbanska opcija u Novom Pazaru u velikoj manjini a koju predstavlja Sulejman Ugljanin. Znači niko nije rezonovao od tih 20506 što su glasali "rezonom.Rasim nije dobar jer je sa Aleksandrom"? Što je jako dobro.

Poslednja izmena:
Bez obzira ko je dobio glasove u Novom Pazaru , da li Aleksandar Vučić, Rasim Ljajić , SNS ili SDP ili.koalicija SNS i SDP bitno je primetiti da su ljudi podržali to kao politički opciju a ne priču Sulje Ugljanina koji bi da "zaigra na kartu islamizma" pa time vezivanja sa Albance, narod kome ni jezika ne znaju, samo zato što su većinski."muslimani" ili koji su vrag kada im se gotovo svaki političar zaklinje "da nije musliman". Bitno je uočiti da je 64 odsto ljudi bilo za koaliciju Aleksandar / Rasim i to je dobro. Mislim bitno.je shvatiti da je ipak radikalna proalbanska opcija u Novom Pazaru u velikoj manjini a koju predstavlja Sulejman Ugljanin.
pokusacemo da shvatimo,...kako se desio preokret u vasim glavama posle 70 godina

pokusacemo da shvatimo,...kako se desio preokret u vasim glavama posle 70 godina

Čijim glavama? Opet se meni obraćaš.i trpaš me u nešto što nisam? Ja sam Srbin i.ostaću Srbin dok živim životom. Do posljednjeg daha, do zadnjeg uzdaha Srbin čoveče.

Poslednja izmena:
SNS dobila više od 20.000 glasova u Novom Pazaru.

Lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, u Novom Pazaru osvojila je najviše glasova za parlamentarne izbore. Prema podacima Radnog tela za praćenje izbora, za tu listu glasalo je 20.506 Novopazaraca.

Po broju glasova za državni parlament, na drugom mestu je lista „Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja“ sa 9.586 glasova, a treća je lista „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“ za koju se opredelilo 8.208 birača.

https://www.danas.rs/politika/izbori-2020/sns-dobila-vise-od-20-000-glasova-u-novom-pazaru/

Moj komentar na ovo.

Znači u Novom Pazaru SNS (Aleksandar Vučić) je dobio više nego Muamer Zukorlić i Sulejman Ugljanin zajedno. To je jako pozitivno i ohrabrujuće . Aleksandar Vučić treba to da ima u vidu.
Vrlo zanimljiv momenat, moram priznati

Čijim glavama? Opet se meni obraćaš.i trpaš me u nešto što nisam? Ja sam Srbin i.ostaću Srbin dok živim životom. Do posljednjeg daha, do zadnjeg uzdaha Srbin čoveče.
pa ti jako dobro znas da medjunacionalni problemi nikad nisu poticali sa srpske strane,
nit smo koga dirali, nit proterivali, imali su svi sve slobode i prava,
ako nisu u srbiji uzivali sva prava, onda nisu nigde na svetu,
i ti sad dodjes i kazes, nek vucic misli na to,...u fazonu, nek im dobrim vrati, il nek im se oduzi,
cime, kako, sta jos da im damo

Malo demografije. Opstina Novi Pazar je dosta velika mislim vise od 120 000 stanovnika,urbani deo preko 67 000. Od toga su oko 85%muslimani,uglavnom Bosnjaci sa nesto Albanaca i Roma . Odprilike ovo su Srbi pravoslavci glasali za Vucica. Sta da vam kazem ,najbolje bi bilo da nadjem sliku jedne stanovnice N.Pazara sa pocetka veka .Majka Jovanka sa sinovima Nikolom i Alijom, Za jedno 20 godina bi mogli da se ispeglaju odnosi izmedju Srba pravoslavne i islamske vere. Mozda u gradjanskom drustvu.

Malo demografije. Opstina Novi Pazar je dosta velika mislim vise od 120 000 stanovnika,urbani deo preko 67 000. Od toga su oko 85%muslimani,uglavnom Bosnjaci sa nesto Albanaca i Roma . Odprilike ovo su Srbi pravoslavci glasali za Vucica. Sta da vam kazem ,najbolje bi bilo da nadjem sliku jedne stanovnice N.Pazara sa pocetka veka .Majka Jovanka sa sinovima Nikolom i Alijom, Za jedno 20 godina bi mogli da se ispeglaju odnosi izmedju Srba pravoslavne i islamske vere. Mozda u gradjanskom drustvu.
mogli bi, da nema stranih remetilackih faktora,
koji te manjine vecito manipulisu

SNS dobila više od 20.000 glasova u Novom Pazaru.

Lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, u Novom Pazaru osvojila je najviše glasova za parlamentarne izbore. Prema podacima Radnog tela za praćenje izbora, za tu listu glasalo je 20.506 Novopazaraca.

Po broju glasova za državni parlament, na drugom mestu je lista „Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja“ sa 9.586 glasova, a treća je lista „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“ za koju se opredelilo 8.208 birača.

https://www.danas.rs/politika/izbori-2020/sns-dobila-vise-od-20-000-glasova-u-novom-pazaru/

Moj komentar na ovo.

Znači u Novom Pazaru SNS (Aleksandar Vučić) je dobio više nego Muamer Zukorlić i Sulejman Ugljanin zajedno. To je jako pozitivno i ohrabrujuće . Aleksandar Vučić treba to da ima u vidu.
pa kad im je glavni čovek za Novi Pazar rok zvezda :D

Back