Vučićeva SNS dobila 20.506 glasova u Novom Pazaru, više i od Muamera Zukorlića i Sulejmana Ugljanina zajedno.

Slobodni mislilac

Aktivan član
Poruka
1.941
SNS dobila više od 20.000 glasova u Novom Pazaru.

Lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, u Novom Pazaru osvojila je najviše glasova za parlamentarne izbore. Prema podacima Radnog tela za praćenje izbora, za tu listu glasalo je 20.506 Novopazaraca.

Po broju glasova za državni parlament, na drugom mestu je lista „Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja“ sa 9.586 glasova, a treća je lista „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“ za koju se opredelilo 8.208 birača.

https://www.danas.rs/politika/izbori-2020/sns-dobila-vise-od-20-000-glasova-u-novom-pazaru/

Moj komentar na ovo.

Znači u Novom Pazaru SNS (Aleksandar Vučić) je dobio više nego Muamer Zukorlić i Sulejman Ugljanin zajedno. To je jako pozitivno i ohrabrujuće . Aleksandar Vučić treba to da ima u vidu.

Lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, u Novom Pazaru osvojila je najviše glasova za parlamentarne izbore. Prema podacima Radnog tela za praćenje izbora, za tu listu glasalo je 20.506 Novopazaraca.

Po broju glasova za državni parlament, na drugom mestu je lista „Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja“ sa 9.586 glasova, a treća je lista „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“ za koju se opredelilo 8.208 birača.

https://www.danas.rs/politika/izbori-2020/sns-dobila-vise-od-20-000-glasova-u-novom-pazaru/

Moj komentar na ovo.

Znači u Novom Pazaru SNS (Aleksandar Vučić) je dobio više nego Muamer Zukorlić i Sulejman Ugljanin zajedno. To je jako pozitivno i ohrabrujuće . Aleksandar Vučić treba to da ima u vidu.
:hahaha: sunce ti žarko svaki put me iznenadite..

Moj komentar na ovo.

Pa Rasim Ljajić, bre.

zato sto ispred stranke stoji ljajic, sto to ne kazes,
a sta je taj ljajic uradio da ne nosate turske, nego srpske zastave,....nista

Kome se obraćaš? Ja nosam srpsku zastavu, plus u svojoj kući imam nekoliko odela stare srpske narodne nošnje, šajkaču i dr što sleduje. Te po starom srpskom običaju nekoliko komada oružja, naravno legalno nabaljenog i uredno prijavljenog u policiji.

Ее свашта....... па нека носе турске заставе - то су заставе њиховог народа..... не видим ту било какав проблем........
hoces da kazes da su sadzaklije turci,...
mislila sam konkretno na neku utakmicu, cini mi se da su to protiv srbije nosili turske zastave

hoces da kazes da su sadzaklije turci,...
mislila sam konkretno na neku utakmicu, cini mi se da su to protiv srbije nosili turske zastave
Па не знам КАКО СЕ ОНИ ИЗЈАШЊАВАЈУ - ако кажу да су Турци - онда ок....... нека носе турске заставе....... какве то везе има......

Па не знам КАКО СЕ ОНИ ИЗЈАШЊАВАЈУ - ако кажу да су Турци - онда ок....... нека носе турске заставе....... какве то везе има......

Mislim da zastave nose radi polumeseca i zvezde, kao znaka islama, ne kao nacionalnu zastavu Turske i pripadnosti Turskoj naciji. Oni samo vide polumesec i zvezdu.

Pravoslavci treba da pokušaju razumeti da ti ljudi vole islam, zavoleli su islam i ukoliko im neko hoće da nametne drugu religiju mimo islama spremni su pre da poginu nego da se odreknu islama. Istina ima manjih izuzetaka , ne mogu se odrediti koliko.u postocima koji su spremni i da se pokrste, tipa Emir Kusturica, Muharem Bušatlić.i dr. Ali to ne znači da se pametnije s njima radilo, da se ostavila religija po strani da ti muslimani.i.kao pripadnici islama u nacionalnom. smislu.mogli biti jako dobri Srbi i da ne bi mogli biti.lojalni građani i zaštitnici srpske države. Mislim da je kralj Aleksandar Karađorđević bio na dobro putu da to postigne ali nažalost prerana smrt ga sprečila da to završi. Primer medresa kralja Aleksandra Karađorđevića u Skoplju i dr.

Pravoslavci treba da pokušaju razumeti da ti ljudi vole islam, zavoleli su islam i ukoliko im neko hoće da nametne drugu religiju mimo islama spremni su pre da poginu nego da se odreknu islama. Istina ima manjih izuzetaka , ne mogu se odrediti koliko.u postocima koji su spremni i da se pokrste, tipa Emir Kusturica, Muharem Bušatlić.i dr. Ali to ne znači da se pametnije s njima radilo, da se ostavila religija po strani da ti muslimani.u nacionalnom. smislu.mogli biti jako dobri Srbi i da ne bi mogli biti.lojalni građani i zaštitnici srpske države. Mislim da je kralj Aleksandar Karađorđević bio na dobro putu da to postigne ali nažalost prerana smrt ga sprečila da to završi. Primer medresa kralja Aleksandra Karađorđevića u Skoplju i dr.
Да - слажем се са тобом. Једно је ВЕРА а друго је НАЦИОНАЛНА ПРИПАДНОСТ..... зато сматрам да свако треба да има слободу да се изјашњава сходно својим верским и националним опредељењима.

Back