Vuciceva cerka studira na Americkom fakultetu u Berlinu sa skolarinom od 25000 evra

Imaš li ti ikakav dokaz da devojka tu studira?
Имали ли демната на РТСу ИНФОРМЕРУ Новостима КУРИРУ б92 ......?

Има ли тужбе за повреду угледа части .. узнемиравање ?

https://www.google.com/search?q=dok...pd4BsgcIMC4zNC40LjG4B880&sclient=gws-wiz-serp

https://www.threads.com/@verica.rakocevic/post/DFZ1qJ7tzue?hl=en

dobricajevtic
01/29/25

verica.rakocevic
01/29/25
Milica Vucic zavrsila fakultet, master u Berlinu i nema ni besna kola ni besan stan ni zlatnu karticu.Ne blatite bre vise ovo divno i dobro dete koje radi u Srbji.Ovo ne govorim kao bot vec kao dugogodisnja prijateljica njene pokojne mame. Zato se nikome nista ne veruje, vredjaju se deca i izmisljaju lazi i neistine.Milica je najskromnije dete . Udrite sada mrzitelji svega!!!!!

milanmarkovic34
01/29/25
А како ви то знате? Зашто друга деца не могу у том Берлину да студирају, шта мислите госпођо! Не рекосзе ништа за тероризам на улицама, ударање студената аутима, то је исправно? Огласите се и о томе, познати сте???

https://www.threads.com/@marjanai94

Poslednja izmena:
Pre nego sto ukines fakultete u Srbiji posaljes sopstvenu decu da studiraju u Inostranstvu od drzavnih para.
Uostalom sta ce diktatoruskolovani njemu trebaju nepismeni podanici Chaci.
:D
Svaki pametan politicar ako se vec odluci u srbiji da se bavi politikom za to sam da svoje dete odmakne od sebe.
Vidis da neprijatelji udarajiu na decu.

Na pitanje novinarke Krika kako je uneo toliki novac u Srbiju, kada se zna da iznos od 10.000 pa nadalje mora da se prijavi carini, Vulin je odgovorio da je unosio po 9.000 hiljada, što znači da je morao 23 puta da uđe u Kanadu i vrati se u Srbiju, što je, morate priznati apsurno. Takve akcije koštale bi ga više od 40.000 evra, a i morao bi da ima sve to dokumentovano u pasošu.

Upravo zbog ovakvih "objašnjenja" ministar je potpuno zbunio srpsku javnost, i potpuno bacio sumnju na sebe, svoju porodicu, kupovinu stana, poreklo novca...

Sa druge strane, Vulinova supruga Nataša ispričala je da je novac od tetke pozajmila u Beogradu. Agencija je, međutim, prethodno utvrdila da navodna tetka Vulinove supruge Mira Milić nije prijavila da je unela taj iznos u zemlju.

Stipendija, djeca odlično uče, pa neće se valjda dozvoliti da takvi talenti ostanu neotkriveni.

Sve će ti Hrvati i Srbi oprostiti, osim uspjeha.
Hvala dragom Bogu pa su tu stranci koji prepoznaju talentiranu, naprednu djecu u redovima Srpske napredne stranke i Hrvatske demokratske zajednice.
Srpsko-hrvatski jal.

Imaš li ti ikakav dokaz da devojka tu studira?

Ne znam odakle im ,oko mene svi voze terence od po 50 k do 100k eura,ne znam odakle i njima pare....

Ljudi zarađuju pare jer rade i snalaze se ,valjda
" Ko umije njemu dvije "

Svaki pametan politicar ako se vec odluci u srbiji da se bavi politikom za to sam da svoje dete odmakne od sebe.

То што милиони немају здравство школство социјално је само зато што профитери профитирају и убијају

264158264auto107190798447894auto8530891647348377365auton.jpg
images
482327

Да је важно ко је где и да ли је студирао,

не би Тесла из Смиљана измислио струју,
нити би Вук из Тршића измислио најсавршеније писмо,
нити би Пупин стигао од пашњака до научењака,
нити би се нека Милева удала за Ајнштајна.

Друге ствари су битне,
схватају то полако и ови из Рибникара.
Teslu nije plaćao budžet naroda ove zemlje. I Teslu je oterao u svet beli neki tadašnji ćaci a sada se otimamo sa Hrvatima oko njega. Pominjanje Ribnikara u ovoj temi je sasvim neprimereno i nepovezano.

I Teslu je oterao u svet beli neki tadašnji ćaci a sada se otimamo sa Hrvatima oko njega.
Neki možda da, ali ja se za seksualnog manijaka iz golubarnika sigurno ne bi otimao.
Mogli su Hrvati na kovanicu staviti Milankovića, ili nekog drugog srpskog genijalca rođenog na tlu današnje Hrvatske, međutim, oni se odlučili za budaletinu.

Neki možda da, ali ja se za seksualnog manijaka iz golubarnika sigurno ne bi otimao.
Mogli su Hrvati na kovanicu staviti Milankovića, ili nekog drugog srpskog genijalca rođenog na tlu današnje Hrvatske, međutim, oni se odlučili za budaletinu.
Ne mogu svi biti ludi genijalci, u tome u i jeste savršenstvo ljudskog mozga ;)

S tim što njihovu decu brani BIA a našu prebija policija koju mi plaćamo. Njihovu ni ovde niko ne bi smeo da takne, dok naša završavaju po bolnicama.

Да је важно ко је где и да ли је студирао,

не би Тесла из Смиљана измислио струју,
нити би Вук из Тршића измислио најсавршеније писмо,
нити би Пупин стигао од пашњака до научењака,
нити би се нека Милева удала за Ајнштајна.

Друге ствари су битне,
схватају то полако и ови из Рибникара.

Шта овај Јура узима..

Njihova deca će imati za luksuzan život za vreme njihove vlasti a i posle jer su se ovi nakrali za nekoliko generacija. To im i jeste jedini cilj. Jedino im je bitno da naprave kombinaciju da izmuzu ovaj glupi narod i nije im bitno koliko će vaše dece završiti ispod nastrešnice i nije im bitno koliko će ljudi uništiti i ukloniti samo da bi krali i krali do besvesti. Svi ti političari su bili slepci, kompleksaši, nesposobni da nešto stvore i naprave i sve su to i danas. Oni se bre hvale kad nešto urade tuđim parama a pritom kad to urade ugrade se svi sa kompletnim familijama. Kako oni zidaju, prave i grade tako bahato ni jedan domaćin ne radi u svojoj kući. Oni nisu ni odgajani i vaspitavani od strane domaćina i domaćica već od strane njihovih roditelja, deda i baba koji su najobičniji komunjarski pljačkaši. Njihovo porodično stablo nema domaćina, domaćicu, zanatliju, njihove familije nikada nisu ništa stekle radom. To je ološ sa velikim familijarnim istorijatom lopovluka. Genetski su takvi i isplivali su takvi u prvoj polovini prošlog veka, zavladali i razmnozili se na račun poštenih ljudi. Kada svi oni odu zajedno sa svojim familijama u zatvor i bude im zauvek svima zabranjeno da ikada više udju u državnu službu e tek tada će na ovoj teritoriji da dodje do promena. To su ljudi čiji su preci puškama otimali stoku i hranu od seljaka i slali ljude u zatvore, prebijali i ubijali svakoga ko im se suprostavi, otimali zemlju, imovinu i sve što su mogli u ume ko bajagi neke pravde i jednakosti a u stvari su samo pravili put svojem lopovskom potomstvu. Njihovi preci nisu iz Srbije i ovde su došli od 44 samo da pljačkaju i da se drže politike. To moji zemljaci nisu. Ni poreklom, ni genetski, ni istorijom, ni kulturom. Smatram ih samo za okupatore i unistitelje ovog naroda i zemlje. Mi smo jedina zemlja na svetu u skorijoj istoriji gde je najgori soj komunjarskih migranata preuzeo celu zemlju i resurse za bukvalno jednu generaciju. Nemamo mi ovde probleme od juče nego dosta duže i nemojmo da se lažemo i da idealizujemo ljude koji među precima samo imaju crvenu lopovsku ološ. To je nakaradna genetika.

Poslednja izmena:
Imalo je gnjidovana i pre komunista... to je neka srpska kob, loša matrica. Srećom, nije i jedina, ali često želi samo da dominira...
Imalo je naših gnjida ali ni približno kao ovih što se doselili pod petokrakom. Pre komunista je bilo i elite, i dobrotvora, intelektualaca, i domaćina i uspešnih ljudi kojima nije politika ništa donela. Bilo je i familija postenih i mnogih pozitivnih stvari koje su oni zatrli i sve podredili samo partiji i svojim interesima.

S tim što njihovu decu brani BIA a našu prebija policija koju mi plaćamo. Njihovu ni ovde niko ne bi smeo da takne, dok naša završavaju po bolnicama.
Ma ne treba politicar u srbiji ni da se osloni na biu.
Skloni dete ako se bavis politikom u ovim vremenima u srbiji i tacka.
I djilas je sklonio svoju decu.
To je jedino pametno uradio.

Pod jedan, ne može da ide ovde sve i da hoće. Blokirali oni što neće da uče.

A red je da predsednik države može da priušti da mu dete ide na prestižni fakultet. Ako plaća 24.800 evra to znači da ona dobija stipendiju, jer je puna cena 34.650 EUR

Колики су његови приходи. Заборављаш да нисмо у Сирији него у Србији. Или је то вероватно исти ****ц?

Back