al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
o jbt sada uporedjuju švercere iz Čipuljića sa Teslom,šta je sledeće ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o jbt sada uporedjuju švercere iz Čipuljića sa Teslom,šta je sledeće ?
Ima li dokaza, da li je neko slikao na tom fakultetu?
Imaš li ti ikakav dokaz da devojka tu studira?Како и одакле АВ плаћа школарину ?
Молим да присталице пирамидално фараонске структуре изнесу предпоставке
@miso6207 @Kerkyra @Casual Observer @Stojkov Menidjer @snouden @Mystic+ @zan pjer @Black Hand
Imaš li ti ikakav dokaz da devojka tu studira?
Имали ли демната на РТСу ИНФОРМЕРУ Новостима КУРИРУ б92 ......?
Има ли тужбе за повреду угледа части .. узнемиравање ?
Svaki pametan politicar ako se vec odluci u srbiji da se bavi politikom za to sam da svoje dete odmakne od sebe.Pre nego sto ukines fakultete u Srbiji posaljes sopstvenu decu da studiraju u Inostranstvu od drzavnih para.
Uostalom sta ce diktatoruskolovani njemu trebaju nepismeni podanici Chaci.
![]()
Svaki pametan politicar ako se vec odluci u srbiji da se bavi politikom za to sam da svoje dete odmakne od sebe.
Vidis da neprijatelji udarajiu na decu.
Srpsko-hrvatski jal.Stipendija, djeca odlično uče, pa neće se valjda dozvoliti da takvi talenti ostanu neotkriveni.
Sve će ti Hrvati i Srbi oprostiti, osim uspjeha.
Hvala dragom Bogu pa su tu stranci koji prepoznaju talentiranu, naprednu djecu u redovima Srpske napredne stranke i Hrvatske demokratske zajednice.
Imaš li ti ikakav dokaz da devojka tu studira?
Ne znam odakle im ,oko mene svi voze terence od po 50 k do 100k eura,ne znam odakle i njima pare....
Ljudi zarađuju pare jer rade i snalaze se ,valjda
" Ko umije njemu dvije "
Svaki pametan politicar ako se vec odluci u srbiji da se bavi politikom za to sam da svoje dete odmakne od sebe.
i otac ju je postavio za direktora tajnih sluzbi srbije i dao joj cin general vodnika!
Teslu nije plaćao budžet naroda ove zemlje. I Teslu je oterao u svet beli neki tadašnji ćaci a sada se otimamo sa Hrvatima oko njega. Pominjanje Ribnikara u ovoj temi je sasvim neprimereno i nepovezano.Да је важно ко је где и да ли је студирао,
не би Тесла из Смиљана измислио струју,
нити би Вук из Тршића измислио најсавршеније писмо,
нити би Пупин стигао од пашњака до научењака,
нити би се нека Милева удала за Ајнштајна.
Друге ствари су битне,
схватају то полако и ови из Рибникара.
Neki možda da, ali ja se za seksualnog manijaka iz golubarnika sigurno ne bi otimao.I Teslu je oterao u svet beli neki tadašnji ćaci a sada se otimamo sa Hrvatima oko njega.
Ne mogu svi biti ludi genijalci, u tome u i jeste savršenstvo ljudskog mozgaNeki možda da, ali ja se za seksualnog manijaka iz golubarnika sigurno ne bi otimao.
Mogli su Hrvati na kovanicu staviti Milankovića, ili nekog drugog srpskog genijalca rođenog na tlu današnje Hrvatske, međutim, oni se odlučili za budaletinu.
S tim što njihovu decu brani BIA a našu prebija policija koju mi plaćamo. Njihovu ni ovde niko ne bi smeo da takne, dok naša završavaju po bolnicama.Svaki pametan politicar ako se vec odluci u srbiji da se bavi politikom za to sam da svoje dete odmakne od sebe.
Да је важно ко је где и да ли је студирао,
не би Тесла из Смиљана измислио струју,
нити би Вук из Тршића измислио најсавршеније писмо,
нити би Пупин стигао од пашњака до научењака,
нити би се нека Милева удала за Ајнштајна.
Друге ствари су битне,
схватају то полако и ови из Рибникара.
Pa i da hoce ne moze u Srbiji.
Imalo je naših gnjida ali ni približno kao ovih što se doselili pod petokrakom. Pre komunista je bilo i elite, i dobrotvora, intelektualaca, i domaćina i uspešnih ljudi kojima nije politika ništa donela. Bilo je i familija postenih i mnogih pozitivnih stvari koje su oni zatrli i sve podredili samo partiji i svojim interesima.Imalo je gnjidovana i pre komunista... to je neka srpska kob, loša matrica. Srećom, nije i jedina, ali često želi samo da dominira...
Ma ne treba politicar u srbiji ni da se osloni na biu.S tim što njihovu decu brani BIA a našu prebija policija koju mi plaćamo. Njihovu ni ovde niko ne bi smeo da takne, dok naša završavaju po bolnicama.
Pod jedan, ne može da ide ovde sve i da hoće. Blokirali oni što neće da uče.
A red je da predsednik države može da priušti da mu dete ide na prestižni fakultet. Ako plaća 24.800 evra to znači da ona dobija stipendiju, jer je puna cena 34.650 EUR