Vucicev spomenar iz skolskih dana

Cemu isprdavanje s American Ninja?
Jos uvijek daleko bolji, ili manje los film, od ijednog koji je u zadnjih deset godina dobio Oscara.
Ko se sprda, Majkl Dudikof heroj mog detinjstva :mrgreen: ... onda dolazi Van Dam da cevanicom lomi palmu i pada Tong Po :lol: ... krecem za njima u Ameriku, tu uskace Jack London sa svojom pricom i menjam rutu za Yukon i Alasku. :lol:

Screen Shot 2021-04-28 at 10.27.56 AM.png

Ko se sprda, Majkl Dudikof heroj mog detinjstva :mrgreen: ... onda dolazi Van Dam da cevanicom lomi palmu i pada Tong Po :lol: ... krecem za njima u Ameriku, tu uskace Jack London sa svojom pricom i menjam rutu za Yukon i Alasku. :lol:

Pogledajte prilog 914606
To je genijalna scena: "Your brother, remember?"

Sta mislis o "The King of the Kickboxers"?

Ali pustimo to, poslusaj sta se osamdesetih jos moglo reci, a danas ne:

https://youtu.be/VnYDrs2ykcI

"You are not Japsnese, you are not a Tanaka!"

Eto zasto svaki, pa i najgori film iz sedamdesetih i osamdesetih vrijedi vise nego ova politicki korektna govna danas.

I onda me netko pita zasto ne mogu smisliti (Hollywood) Zidove... pa ne mogu, zbog zoga sto mi zele krojiti misljenje.

To je genijalna scena: "Your brother, remember?"

Sta mislis o "The King of the Kickboxers"?

Ali pustimo to, poslusaj sta se osamdesetih jos moglo reci, a danas ne:

https://youtu.be/VnYDrs2ykcI

"You are not Japsnese, you are not a Tanaka!"

Eto zasto svaki, pa i najgori film iz sedamdesetih i osamdesetih vrijedi vise nego ova politicki korektna govna danas.

I onda me netko pita zasto ne mogu smisliti (Hollywood) Zidove... pa ne mogu, zbog zoga sto mi zele krojiti misljenje.
Znam da veceras pravim listu i za vikend je neki filmski maraton late '80s early '90s :mrgreen:

Моја маленкост је слушала групу Смак, Леб и сол и Игру стаклених перли, а ти и Котач сте слушали Иву Робића, Вице Вукова, Мишу Ковача, Терезу Кесовију...
Zvali komsu kao malog Tocak. Mislio zbog gitariste.
Ustvari imao glavudzu ko zadnji tocak u Vladimirca.
Kad mu majka bila trudna mislila nosi petorke.

Back