- Poruka
- 30.738
Dudikof je cuo da ga Vucic obozava posle ovoga filma, pa je stekovao sve lose da ga se otarasi... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je vreme kad je i kapetan Dragan odlucio da ce biti Knindza.Dudikof je cuo da ga Vucic obozava posle ovoga filma, pa je stekovao sve lose da ga se otarasi...![]()
Ko se sprda, Majkl Dudikof heroj mog detinjstvaCemu isprdavanje s American Ninja?
Jos uvijek daleko bolji, ili manje los film, od ijednog koji je u zadnjih deset godina dobio Oscara.
To je genijalna scena: "Your brother, remember?"Ko se sprda, Majkl Dudikof heroj mog detinjstva... onda dolazi Van Dam da cevanicom lomi palmu i pada Tong Po
... krecem za njima u Ameriku, tu uskace Jack London sa svojom pricom i menjam rutu za Yukon i Alasku.
Pogledajte prilog 914606
Znam da veceras pravim listu i za vikend je neki filmski maraton late '80s early '90sTo je genijalna scena: "Your brother, remember?"
Sta mislis o "The King of the Kickboxers"?
Ali pustimo to, poslusaj sta se osamdesetih jos moglo reci, a danas ne:
https://youtu.be/VnYDrs2ykcI
"You are not Japsnese, you are not a Tanaka!"
Eto zasto svaki, pa i najgori film iz sedamdesetih i osamdesetih vrijedi vise nego ova politicki korektna govna danas.
I onda me netko pita zasto ne mogu smisliti (Hollywood) Zidove... pa ne mogu, zbog zoga sto mi zele krojiti misljenje.
80. su zakon.Znam da veceras pravim listu i za vikend je neki film maraton late '80s early '90s![]()
Pa barem je bilo zabavno.Znam da veceras pravim listu i za vikend je neki filmski maraton late '80s early '90s![]()
To je film80. su zakon.
Inace nikako da pocnem svoj maraton kaubojaca i starih filmova a zapocinjem sa Mostom na reci Kvaj i High Plain drifter
https://www.youtube.com/watch?v=5q9kYKtvYU0&ab_channel=DraugrandilPa barem je bilo zabavno.
I'm sure it's only a glitch...
Zvali komsu kao malog Tocak. Mislio zbog gitariste.Моја маленкост је слушала групу Смак, Леб и сол и Игру стаклених перли, а ти и Котач сте слушали Иву Робића, Вице Вукова, Мишу Ковача, Терезу Кесовију...