Vucicev spomenar iz skolskih dana

zemunski kej

Elita
Poruka
21.954
Kada smo isli u skolu svi smo odgovarali na pitanja u spomenarima koje su obicno pazljivo vodile nase drugarice, Evo jedna od Vucicevih verzija odgovora na pitanja.
Omiljena grupa ~ Srebrna krila
Pevac~ Zdravko Colic,Seid Memic Vajta
Pevacica Moni Kovacic,Sladjana Milosevic
Grupa ~Bijelo dugme,Teska industrija
Sport~fudbal ,kosarka
Klub ~Crvena Zvezda
Sportista~Dule Savic
Sprtistkinja~Vera Nikolic
Film~ Americki Nindja
Glumac strani~Majkl Dudikof,Rajan o Nil
Glumica strana~Bo Derek,Merlin Monro
Glumac domaci~Bata Zivojinovic
Glumica domaca~Tanja Boskovic
Omiljeni strana grupa~Shedows
Strana pesma~ sve od Elton Dzona,dont brejk my hards...tako nesto
Omiljena zemlja Jugoslavija
Boja~crvena
I svasta nesto ......

Kada smo isli u skolu svi smo odgovarali na pitanja u spomenarima koje su obicno pazljivo vodile nase drugarice, Evo jedna od Vucicevih verzija odgovora na pitanja.
Sport~fudbal ,kosarka
Klub ~Crvena Zvezda
Sportista~Dule Savic
Film~ Americki Nindja
Boja~crvena
I svasta nesto ......

Tu je vec poceo da se razilazi od radikala...

Gresis, bio je eonima udaljen od elitne omladine i njihovog nivoa kulture, ako ne verujes pitaj Komsiju.
Komsija je pripadao toj eliti, njegovi odgovori bi prikazali njeno pravo lice koje je bilo na zavidnom nivou, nazalost nesto se desilo sa njime, ali ima on svojih trenutaka kada zablista.

Gresis, bio je eonima udaljen od elitne omladine i njihovog nivoa kulture, ako ne verujes pitaj Komsiju.
Komsija je pripadao toj eliti, njegovi odgovori bi prikazali pravo lice te kulture koja je bila na zavidnom nivou, nazalost nesto se desilo sa njime, ali ima on svojih trenutaka kada zablista.
Znaci Komsa je bio nekada kao Stulic i Bora ali sada posto je ostario postao je matori prdonja kao i njih dvoje?

Komsija je pripadao toj eliti, njegovi odgovori bi prikazali njeno pravo lice koje je bilo na zavidnom nivou, nazalost nesto se desilo sa njime, ali ima on svojih trenutaka kada zablista.
Моја маленкост је слушала групу Смак, Леб и сол и Игру стаклених перли, а ти и Котач сте слушали Иву Робића, Вице Вукова, Мишу Ковача, Терезу Кесовију...

Ми смо то звали лексикон. Споменар нам је био тамо где смо писали:
"поток тече ток, ток, ток - ја те љубим цмок, цмок, цмок 😊😉"
"онај ко ти овако криви пише - тај те воли понајвише"

Pisao sam da je stanovao u mojoj zgradi,kao dete. Par godina u kadrovskom stanu.Otac i majka su mu bili u KPJu a posle u SPS. Drugacije nisi mogao da radis u Narodnoj banci i Televiziji Beograd. Isao u moju gimnaziju,posle upisao prava,Ni blizu Radikala ,koji su vecinom osnovna skola ,srednja ,Ko e imao fakultet odmah je bio funkcioner.
Mislim da ga je otac gurnuo u Radikale da bi brze napredovao a na predlog svojih prijatelja koi su mu to savetovali jer ih je stvorila UDBA, Ziveo je u ulazu gde su od 9 stanova 2 bili Hrvati koje je on osle prozivao .
Inace Dejan Lucic ,yotuber tvrdi da u BGD zivi 260 000Hrvata i da ih kralj Aleksandar i Josip Broz masovno naseljavao ,doduse kaze da ima jos vise pripadnika danasnjih Bosnnjaka ,kaze 400 000? Verovatno preteruje preveliki su brojevi ali on tako objasnjava da su BGD autosovinisti i protivnici nacionalizma.

Sport~fudbal ,kosarka
Klub ~Crvena Zvezda
Sportista~Dule Savic
Film~ Americki Nindja
Boja~crvena
I svasta nesto ......
Prva ljubav-muskarac.

Моја маленкост је слушала групу Смак, Леб и сол и Игру стаклених перли, а ти и Котач сте слушали Иву Робића, Вице Вукова, Мишу Ковача, Терезу Кесовију...
Ne valja ni kada te covek hvali ko ce tebi ugoditi.

Moja malenkost je slušala Special Eda

It's phatter than Dom Delouise, you can't see your knees.

Pisao sam da je stanovao u mojoj zgradi,kao dete. Par godina u kadrovskom stanu.Otac i majka su mu bili u KPJu a posle u SPS. Drugacije nisi mogao da radis u Narodnoj banci i Televiziji Beograd. Isao u moju gimnaziju,posle upisao prava,Ni blizu Radikala ,koji su vecinom osnovna skola ,srednja ,Ko e imao fakultet odmah je bio funkcioner.
Mislim da ga je otac gurnuo u Radikale da bi brze napredovao a na predlog svojih prijatelja koi su mu to savetovali jer ih je stvorila UDBA, Ziveo je u ulazu gde su od 9 stanova 2 bili Hrvati koje je on osle prozivao .
Inace Dejan Lucic ,yotuber tvrdi da u BGD zivi 260 000Hrvata i da ih kralj Aleksandar i Josip Broz masovno naseljavao ,doduse kaze da ima jos vise pripadnika danasnjih Bosnnjaka ,kaze 400 000? Verovatno preteruje preveliki su brojevi ali on tako objasnjava da su BGD autosovinisti i protivnici nacionalizma.
Zar njegovo godiste nije srednju skolu zavrsilo po ondasnjem skolskom sistemu u kome se islo prvo dve godine u takozvani 9-ti i 10-ti razred (zajednicke osnove) zatim dve godine u strucnu skolu?

fcuk yeah :lol: ...vreme kad se katana kovala od gromobrana :hahaha:

1619627293060.png

Back