Vučićev miting u Nišu oko 4.000 prema proceni sa fotografije, i Video-a gde se vidi da u okolnim ulicama nema nikog. Vaša procena ANKETA

Na osnovu fotografije i video-a kolika je vaša procena ljudi na Vučićevom mitingu u Nišu

• Na ovoj fotografiji ima oko 2.500

glasova: 6 50,0%
  • Na ovoj fotografiji odnosno na Vučićevom mitingu u Nišu bilo je oko 4.000

glasova: 4 33,3%
  • Na ovoj fotografiji odnosno na Vučićevom mitingu u Nišu ima 8.000

glasova: 2 16,7%

• Ukupno glasova
    12
Vas arhiv kaze 21000 a to znaci 100000
Isti slucaj kad vucicevci kazu da vas ima samo 4000 a istina je 20000
Arhiv javnih skupova je Vučićev brojač skupova koji mu 5 puta povećava uvek !
Ni u kom slučaju na ovoj fotografiji nema više od 4.000 ljudi, a kao što vidiš ljudi u anketi glasaju u glavnom da tu na fotografiji ima 2.500 ljudi.
Ja sam brojao u glavu i na ovoj fotografiji ima 2.500 i stavio sam tu opciju da ljudi glasaju ako procene, al ajd stavio sam 4.000 za svaki slučaj i u Anketi i sam glasao za 4.000 za toliko mada kad sam brojao čini mi se da je manje.
Ali kao što vidiš ljudi glasaju da je na fotografiji 2.500 i baš me briga za lažnog Vučićevog brojača javnih skupova.
1747503140997.png

Џез фестивал Нишвил, а неко се досетио и по ћацикама назвао Пишвил. Извињавам се Нишлијама, није на њихов рачун.

Џез фестивал Нишвил, а неко се досетио и по ћацикама назвао Пишвил. Извињавам се Нишлијама, није на њихов рачун.

Zato se i upišavam od smeha onolko, ja taj njihov parastos nazvo Ćacivil, ovo mnogo jače.

Back