Vučićev miting u Beogradu pukao! Dokaz: počeo da dovlači Bele Šatore ispred Skupštine da popuni prostor jer niko neće da mu dođe! SLIKA

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.619
Posle ovog fijaska Vučićevog mitinga u Beogradu gde mu niko nije došao pa je zbog toga postavio prazne šatore da popuni prostor jasno je da nema legitimitet i da Vučić mora da podnese ostavku.
1000001638.jpg

8ikt.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Pogledajte 11.April prvi dan Vučićevog mitinga VIDEO i skoro nema nikog, nije uspeo da sakupi ni 100 ljudi.

U ovo isto vreme je na studentsko narodnom protestu u Beogradu po kiši i hladnom vremenu već bilo pola miliona ljudi, a kasnije oko 16h je bilo 1,5 milion ljudi što Vučić ni blizu nema pristalica i ne može da sakupi.
Vučićev fijasako, nema legitimitet sledi OSTAVKA.
8ikt.jpg

Potpuno je sada jasno da Vučić krade izbore i da OSNOVNI ZAHTEV STUDENTSKO-NARODNIH PROTESTA mora biti postavljanje KAMERA na sva glasačka mesta kako bi se sprečilo da Vučić ukrade odnosno sam sebi dopiše 1,5 milion nepostojećih glasova na Zapisnike po selima.

Poslednja izmena:
Pa ok, doći će sutra iz drugih mesta, biće ih.

ali mi ovaj fenomen šatora interesantan Da li te ljude mrzi da stoje? Da li su predviđene aktivnosti spavanja, dremanja, odmora od protesta, igranja karata, da li su videli da će biti kiše, vrlo je zanimljivo, jer te šatore do sada nismo imali osim tu u Ćacilendu.

Orgijace unutra....
Видео сам објаву од познаника пре неки дан, он ти је лојалисти. Најавили да ће бити роштиљ и да ће бити "као вашар."

Видео сам објаву од познаника пре неки дан, он ти је лојалисти. Најавили да ће бити роштиљ и да ће бити "као вашар."

Pa, naravno tako i dovlače ljude, da jedu i vašaruju. Kad se najedu imaju gde da dremnu, pa opet u krug.

Pa, naravno tako i dovlače ljude, da jedu i vašaruju. Kad se najedu imaju gde da dremnu, pa opet u krug.
Не би ме чудило да доведу и старлете у специјални шатор...

Nikada u istoriji planete srpska i turska SLuzba nisu bili u boljim odnosima kao pod Vucicem; mislim cak ni u Drugom Balkanskom ratu kada su ratovali protiv Obzerverovih Bugara. @Casual Observer

Erdogan i Vucic for the win.

Sada kada Aca Srbin skloni Mileta iz Srpske, pa tek.

Mislim da su u toliko fenomenalnim odnosima, da Vucic komotno moze da bude glavni kandidat koji bi bio nezavisni pregovarac za izmirenje odnosa izmedju Erdogana i MBS-a iz Saudijske Arabije.

Parola: 'Diktatori svih zemalja, ujedinite se!!!'

Back