Vučić za FT: Srbija neće izabrati stranu, nećemo uvesti sankcije Rusiji

Da li će Srbija imati posledice jer je odlučila da ne uvodi sankcije Rusiji?

• Ukupno glasova
    22

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.689
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za londonski Fajnenšel tajms da uprkos pritiscima Srbija neće ugroziti svoje nacionalne interese pridruživanjem zapadnim sankcijama Rusiji zbog rata u Ukrajini. Aleksandar Vučić je u intervjuu za Fajnenšel tajms (FT) rekao da Beograd neće "izabrati stranu" uprkos pozivima Evropske unije (EU) da zemlje kandidati za članstvo usklade svoju spoljnu politiku sa Briselom uključujući sankcije Rusiji i njenom predsedniku Vladimiru Putinu.

https://rs.n1info.com/vesti/vucic-z...tranu-necemo-uvesti-sankcije-rusiji/?ref=push

Nesvrstanost nema alternativu.

1961 = 2021
1962 = 2022

Screenshot_20220228-152437_Chrome.jpg

To je ono sto sam ocekivao i predvideo...Nego gledam ovu opoziciju i celo drustvo kako pricaju kako je njega zapad doveo na vlast i kako ce on to morati da uradi i cudim se... Samo se mislim sta li ce im sad biti narativ... Covek radi ono sto narod zeli..Kakav narod takva vlast...
I meni je bio cudan taj narativ , Vucic ce udariti sankcije Rusiji ... cak sam se i zapitao da li je to moguce od jednog smrdikala.

I meni je bio cudan taj narativ , Vucic ce udariti sankcije Rusiji ... cak sam se i zapitao da li je to moguce od jednog smrdikala.
Forsirala se prica o nekakvim pritiscima umesto da ljudi to sagledaju iz normalne perspektive....Nisu to nikakvi pritisci vec za onog ko iskreno zeli u EU ocekuje se da usaglasi politiku sa EU....Nego mi to nazivamo nekakvim strasnim pritiscima posto smo mi iz fazona da smo zarobljeni od strane EU koja zeli da kontrolise nasu velelepnu teritoriju i nase plodonosno drustvo...A u sustini zivimo na njihov racun iskljucivo....

Eto ispunio vam predsednik zvaljo tu jednu jedinu zelju.

A sada sledi nesto jako tuzno .. ali vi nemate pravo da kmecite posto su vasa rusofilska ocekivanja zadovoljena haha.
Ja nikada nisam podrzavao zvalju...
Dok je tvoj vodja opozicije preko noci postao pozeljan na zvaljinim medijima... :bravo:

Ja nikada nisam podrzavao zvalju...
Dok je tvoj vodja opozicije preko noci postao pozeljan na zvaljinim medijima... :bravo:
Vidimo na forumu , malo malo mu saljes srca i znake podrske :hahaha:

Kada li ce milioni nasih sugradjana da shvate da nisu nikakva opozicija i da ce sve vecom konfrontacijom drzave sa zapadom sve vise voleti naseg boga...
Srbija zapravo i nema pro-zapadnu opoziciju , svi kalkulisu.

Evo @savasavanovic koliko je plakao i nista se nije desilo ... mozes nastaviti da glasas za vucica sa ruskim ordenom.

Nase novine za sad to nece objavljivati, ne zato sto im se to ne svidja naprotiv...Car hoce da on to prvi objavi kad spremi govor, sve uz one ekspresiju lica itd..Kako nismo popustivi, kako mi ne izdajemo svoje prijatelje i sve ono sto treba prosecnom stanovniku.. A to sto se nikada necemo razviti u drzavu briga i njega i te nesretnike...

Back