Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.460
Ништа ме више не изненађује. Драго ми је да сам био у Русији, Кини и Турској, пре овог понижавајућег визног режима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ништа ме више не изненађује. Драго ми је да сам био у Русији, Кини и Турској, пре овог понижавајућег визног режима.
Isto kao što su išli i do sada, znači uglavnom nikako.Kako ce sad domaci Brics fanovi da idu u RF i Kinu.![]()
Буди слепи роб запада, или буди слепи роб истока.Konačno jedan dobar potez usklađivanja sa EU politikom. Kilavo ali ipak se dešava![]()
Isto kao što su išli i do sada, znači uglavnom nikako.
Sve ovo se radi da bi mogli da idu na Zapad.
Naravno pod uslovom da je ova informacija uopšte tačna.
За жуте ћације то је такође добар потез, али њих има мање, већину чине радикалски ћацији и ово је Вучићев шамар управо њима. Али и заслужили су да пиша по њима, када су гњиде.Konačno jedan dobar potez usklađivanja sa EU politikom. Kilavo ali ipak se dešava![]()
Буди слепи роб запада, или буди слепи роб истока.
Ја видим два роба, а ти видиш једног роба и једног "слободног". Не знам само на основу којих чињеница?
Не може због Open Balkana.Vučić je šiptar naravno da neće braći albancima uvesti vize
Идеална прилика за Вучића је да изазове неки рат у региону, како би опстао још коју годину на власти.
Лажеш. као и увек до сада ...
Znači ne verejues Predsedniku Milanoviću .Kilavo ali ipak se dešava![]()
За сада ЕУ јесте наш највећи трговински партнер, мада и ту се све врти око Немачке, Италије, па затим Мађарске и Румуније и никако не треба запоставити на 5 , 6 , 7 месту је Хрватска, Словенија и БиХ-РС.Mi smo evropska država, sa EU imamo svu ekonomsku saradnju i tamo nam je kompletna dijaspora. Shodno tome logično je i da budemo član te zajednice što nosi i usklađivanje spoljne politike. Vrlo je logično.
Veći si rob kad se praviš da si azijat u Evropi, nego kad si svoj na svome i biraš logičan pravac.
Па није то Вучићева политика, него Тадићева, а није ни Тадићева већ ДОСовска. И на крају крајева, ујединили су се и неистомишљеници против АВ, тако је и било и против СМ. А када падне тиранин, онда се опет враћамо идеолошким поделама, али битно је да нисмо лопови и криминалци и да прихватимо пораз када изгубимо изборе.Dobri su mi ovi što "podržavaju studene" a podržavaju svaki aspekt Vučićeve politike osim samog Vučića
Tadić nije opstao jer na ovakve stvari nije bio spremanПа није то Вучићева политика, него Тадићева, а није ни Тадићева већ ДОСовска. И на крају крајева, ујединили су се и неистомишљеници против АВ, тако је и било и против СМ. А када падне тиранин, онда се опет враћамо идеолошким поделама, али битно је да нисмо лопови и криминалци и да прихватимо пораз када изгубимо изборе.
За сада ЕУ јесте наш највећи трговински партнер, мада и ту се све врти око Немачке, Италије, па затим Мађарске и Румуније и никако не треба запоставити на 5 , 6 , 7 месту је Хрватска, Словенија и БиХ-РС.
Међутим, будућност припада истоку, тачније Кини. Ево ја улажем у берзу, па гледам географску диверзификацију и индекс ЕТФ који прати компаније у свету, али без С.А.Д., јер СНП 500 и Насдак најпопуларнији ЕТФ без кога се не сме је 100% амерички.
Али Кина тренутно прави ср%ња, јер КП је забранила кинеским грађанима да тргују криптовалутама, а скоро 70% тржишта је заправо биткоин.